Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pro mně sou to uplně stejný slova . jestli sem tě pohoršil sorry!za ta léta mí existence sem pochopil že v každym kraji se mluví jinak a todle je ukázka.trávu nehulim proto že nemam co dělat každej stav si užiju co nejvíc to de (doufám)!!!ti to budto pochop nebo se stim smiř
Yako ya dala prwniho jointa kdyz mi bylo 13... delalo mi to hned, ale ze zacatku sem na to srala a moc sem nehulila... ted uz dawam casteji, ale ne ze bych musela, ale mam k tomu wetshi pristup... ale furt dokazu jed nekolik tejdnu bez brka a nic... Je mi 18 a hulim... hulim a hulit budu... i kdyz mi bude 45 jestli se toho doziju... tak hulit budu...
Ja zacal tak kolem 13 ale prvni brko jsem odpalil uz tak v sedmi protoze jsme nasli nejakou suchou kytku a tak jsme to ubalili do novinovyho papiru a uz to jelo bylo mi spatne sice nevim jestli po huleni a nebo po tom papire ale urcite to byla prdela.
Ja som prvý krat hulil asi tak v 13 a nikdy na to nezabudnem bodaj by to tak vkuse šlapalo ,ale aktivne hulim od 1.rocníka čiže od 15 a teraz mam 18 a az na tu lenivost zatial vpohode
Ja jsem to zkusil ve 12 a potom jsem toho asi na 3 roky nechal a ted je mi 16 a hulim dal!!!!!! Jo a nevite jak se dela mliko? Ja uz jsem slysel mrte receptu ale nevim kterej si vybrat Tak mi kdyztak prosim poslete nejaky recepty na muj mail! libor@unet.cz
No ja sem po 1. hulil asi ve 14. Ale pak tak 2 roky nic. no a priblizne vod 17 hulim pravidelne. Taky je uz tomu nakej patek, ale myslim, ze me to nak nezmenilo. Nikdy bych nelitoval toho ze sem zacal.
ve 14... je mi 16 a... je to celkem oka... I kdz.. mam asi moc soudnosti, ale musim uznat ze nad nekterymi veci nemam takovej prehled, jakej bych treba mit chtela ... sem na gymplu a zvladam to s klidem.
dobrej den. je radost číst a chápat ostatní. myslim že každej přesně ví, o čem to je. Krásnej pocit dát si brčko....klid...........já začal v 11ti. Nemyslim, že to je brzo, ale kdybych počkal, nic by se nestalo. chtěl sem holt bejt "dospělej". Bylo to ale super. fakt úžasnej let. pár desítek dalších bylo ještě hoodně slušnejch, ale už to de dolu. nejni to co to bývalo. v 11ti sem hulil tak pul roku hoooodně často- měli sme dost peněz, tak proč nee. pak sem vysadil a jen tak parkrat do měsíce. od 15 už zase hardcore. NEKONEČNÁ JÍZDA. teď mi bude 17 a někdy si říkam že už sem vymletej a někdy zas že v poho. mno uvidíme ve 21, po 10 letech od prvního jointa. posledních pár měsíců hulim fakt kotel. okolo 4 špeků deně a přitom dělam stření ekonomku. pak sou samozřejmě KYBER PAŘBY, což je bomba. někdy i 19 špeků za den, to ale jen výmečně a atk ve 3 lidech.
Ja poprvy hulil v sesty tride, takze ve 12, potom dva roky nic a pravidelne hulim od osmy tridy, od 14 az do ted, bude me 20. Zahulim si tak jednou nebo dvakrat do tydne ) v hospe s kamosema.