Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
fakt máš moc hezký kytičky, zajímá mě ten Durban páč ho chci příští rok taky pěstovat (asik od Nirvany) ,seš a ním spokojenej?už ti zraje?vím že si kdo si stěžoval že mu začal zrát moc pozdě...
Původní příspěvek od papaja Pokud někdo má zkušenost s ripenem, napiš je prosím sem ..díky
Zdravím,
já dával čtyři dny Ripen, ale potom následoval 10-ti denní flushing čistou vodou, protože Ripen obsahuje (aspoň píšou) P2O5-6%, K2O-5%, MG-2,5%, S-2%.
Rozhodně bych ho nepoužíval 10 dní před sklizní, aniž bych neprolél čistou vodou !!!
Ripen je u mě lepší než Final solution od Advanced Hydroponics.
díky Exode za reakci k ripenu-měl jsem možnost aplikovat ho na dvě rostlinky v hlíně..do 10 dnů jsem mohl sklízet-je to zajímavá pomůcka a jak je vidět nejen na hyderponii...
sklidil jsem už dvě rostlinky sensi skunk a northern light-moje semenné banky -hulení z toho moc není , ale mám sadbu na nový rok..
sensi skunk x thai haze x skunk 1
northern light x thaihaze x skunk1
kdyby někdo měl zájem rád jich pár vyměním za jiný semínka...prosím pm
díky dwarfovi za pyl
zkusil jsem zkušebně vyklíčit pod 70 w nlxths1, ssxths1 a obě vyklíčily a rostou na fotce je klíček nlxths1..
díky všem , kdo projevili zájem o výměnu semínek..ještě jsou k výměně.
1 fotografie... kytička, kterou jsem měsíc zakrýval poté jsem byl nucen odvézt do přírody zase nahodila růst a po měsíci iuž zas kvete a krásně voní ovocným odérkem
2 fotografie... nezakývaná white satin v 65l nádobě