Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
seeds či řízky si chcu zkusit purple haze, duck foot z letoška, BlueBerry na 100%, Mazar a to je tak všechno. jelikož sem zatim jel spíš nonamy nebo sem netušil co to je...
a nakonec šalvějku, aby to nezůstalo jenom u tý trafky
Nebula
Belladona
Sheherazade
White Rhino
Chronic
Gypsy's magical mystery mix
Godbud x dreamwaver
S.A.G.E
White russian
G13xBWxBW
Sweet killer
Pot of gold
Northern lights
pristi rok jedine rezy, nevyplati se venovat peci samcum, zvlast kdyz se nekteri projevi az koncem srpna modely jeste neresim, ale urcite pujdu znovu do Hollands Hope, muzu vsem doporucit.
Rozhodně bych volil nebulu. to je brutal hulo to co se minulí rok podařilo vypěstovat kamradovi. Bylo něco extravagantního. Takže zkusím zasadit můj no name a někde v teple domova NEBULU a nebo snad bleberry. se jeste uvidí ale doufám že se to vyvede. Tak hodně zdaru všem do dalšího jaru.
Smích je života koření a smíchu koření je hulení.
Protože
čas ,který uběhl nikdy nedohoníme proto nemá smysl spěchat!
ice13:Zajímavý modely sis vybral, ale seš si jistej, že tady stihnout v pohodě dozrát-osobně bych tomu moc nevěřil. Skywalker-2nd week November, Hawaian snow-beggining of November a o crossu G13xHashplant ani nemluvím...
Už se taky šíleně těším na příští out, a modely už mám taky víceméně naplánované, zde je takový malý seznam co si určitě zasadím, možná ještě něco přibude, ale tyhle odrůdy prostě chci: Top Haze - jestli bude k dostání, tak určitě objednávám, je to můj vysněný out modýlek Nigerian Nightmare - taky jasný kandidát Erdbeer sativa - ta se mi také hodně zalíbila Maroc - nádherně obsypaná kytička, only pro out pěstování, už se na ní těším TAS, Afghan nebo Afghani Wonder - jednu z těhle indik chci taky zkusit, kdyby jste věděli o někom, kdo má TAS, dejte mi vědět please, díky Lebanese - hodně se mi líbí, brzký dokvět, pěkné výnosy a údajně i sativový high Mendocino madness - taky bych tuhle kýti rád jel, údajně je třeba chytit lepší podzim, ale zkuřuje prý náramně
Jedu in a vždycky něco vyhodím i ven. Jedinečná možnost porovnání in/out.
Vybírám si dlouhodobý, protože je stejně druhou polovinu září přenáším do indooru. Dělám z nich takovou kouli 1mx1m. A zatemňuju.
Kořenový bal je v drátěných koších 70x60x60, takže není problém přenášet.
Pro G13xHashplant mám výsostné místečko ve skleníku.
MiniGrow:Triple afghan slam už asi jen tak nikde neseženeš. Na netu jsem prošel snad úplně všechno a nikde nic. Co vim tak ddt má semena TASxGG(guerilla gold), ale rozdávat je asi nebude... Jinak z těch zbývajících dvou bych bral AW od Bluehemp!
No ja pojdem na 100percent papayaXhaze(grower) a jak som si cital 2 stranu tak ma zaujala ta erdbeer...ale jak som si uz cital 3 stranu tak som sa rozhodol ze nie, lebo potom bude na groweri strasne vela pestovat erdbeer a bude to nezaujimave ale sak cas ukaze...chcel by som si este zohnat bud blueberry alebo shamana(srdcovky)...
tot vse
Stuloo
EDIT: uz mam zamluvenou aj black domina
$tul{}
When the power of love overcomes the love of power, world will know peace.
-Jimi Hendrix