Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » VŠECHNO kroucení listů a problémy s tím spojené směřujte sem.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 11 12 13 14 15 »

.
This poll is closed.
. 0 0%
. 0 0%
Total: 0 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 193

Hmmm, jakou to mas hlinu? Uz teda taky nevim, nejsou na tom nejaky brouci? Uz mas ty hnojiva od Plagronu? Nevim, rad bych ti pomohl

Old Post 06-07-2007 v 10:09 AM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
larunky
Nový Člen

Karma uživatele larunky - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 194

tak jsem sehnala vlhkomer a namerila 68, pak postrikala a 90, to by slo NE? Ty nejpostizenejsi holky jsem dala ven (uz jsou tam pres tejden) a moc se zlepsili, jsou vitalnejsi, mohutnejsi a listy jim prestavaj usychat... slunicko je slunicko, to je jasny, ale soudim, ze problem teda neni v hline, ani v hnojivech.

PH metr snad sezenu v pondeli a hnojiva prijdou postou taky v pondeli.

S tema broukama - mela jsem problem s Molicema a to dost velkej, nez jsem prisla na to, co to vlastne je (furt jsem bojovala proti Sviluskam - predatori, zluty lepicky a nakonec chemka na vsechno). Ted uz zviratka nevidam, ale je tu zas tenhle problem. Pestuju uz par let, ale posledni pulrok mne fakt nici!!!

Jeste jedna vec me udivuje, kdyz dam holky na kvet (mam dve mistnosti) dost se zberchaj, jakoby se vylecej, jen par listu z celyho kvetu dopadne stejne jako v rustu

larunky

Old Post 06-07-2007 v 21:00 PM
larunky je offline   Profil uživatele larunky   Find more posts by larunky   Foto galerie člena larunky   Click here to Send larunky a Private Message   Add larunky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
noxhydroponics
Nový Člen

Karma uživatele noxhydroponics - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 195

Jsem smutný. Dnes budu m,uset všechny kytky zlikvidovat a muusím začít od začátku. Asi se vykašlu na kermazitr a RW kostky a pujdu do hliny. Sice mam strach z ruznych skudcu,kteri jsou ve hline jako doma,ale co nadelam. nenechat se odraditprvnim neuspechem. Posilam dnesni aktualizovane foto jiz se neregenerujicich kytek.

Old Post 07-07-2007 v 11:03 AM
noxhydroponics je offline   Profil uživatele noxhydroponics   Find more posts by noxhydroponics   Foto galerie člena noxhydroponics   Click here to Send noxhydroponics a Private Message   Add noxhydroponics to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MarihuanKonopný
Stálý Člen

Karma uživatele MarihuanKonopný - 94% PěstitelskáKarma uživatele MarihuanKonopný - 94% PěstitelskáKarma uživatele MarihuanKonopný - 94% PěstitelskáKarma uživatele MarihuanKonopný - 94% Pěstitelská

Zluty fleky - co s nima? Příspěvek č. 196

Zdravim lidi nevite nekdo co je tohle a co s tim?
Dik

Naposledy upravil MarihuanKonopný 09-07-2007 v 11:49 AM

Old Post 09-07-2007 v 11:42 AM
MarihuanKonopný je offline   Profil uživatele MarihuanKonopný   Find more posts by MarihuanKonopný   Foto galerie člena MarihuanKonopný   Click here to Send MarihuanKonopný a Private Message   Add MarihuanKonopný to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MarihuanKonopný
Stálý Člen

Karma uživatele MarihuanKonopný - 94% PěstitelskáKarma uživatele MarihuanKonopný - 94% PěstitelskáKarma uživatele MarihuanKonopný - 94% PěstitelskáKarma uživatele MarihuanKonopný - 94% Pěstitelská

Zluty fleky Příspěvek č. 197

Kámoš ma stejný řízečky a ma je uplně zdravý.

Naposledy upravil MarihuanKonopný 09-07-2007 v 11:51 AM

Old Post 09-07-2007 v 11:45 AM
MarihuanKonopný je offline   Profil uživatele MarihuanKonopný   Find more posts by MarihuanKonopný   Foto galerie člena MarihuanKonopný   Click here to Send MarihuanKonopný a Private Message   Add MarihuanKonopný to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 198

Nehnojíš to moc?
Skus se podívat sem http://grower.cz/forum/showthread....threadid=22499.
Thread si měl spíš založit v oddělení Nemoci Rostlin a Problémy, ale to už je teďko jedno - třeba ho nějake MOD přesune..

Old Post 09-07-2007 v 12:08 PM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MarihuanKonopný
Stálý Člen

zluty fleky Příspěvek č. 199

Hnojivem to myslim nebude ,ted jsem asi 3 tejdny nehnojil a predtim jsem to hnojil tak po tejdnu a pul presne podle toho pomeru jak to bylo predepsany na tom hnojivu.A prave ten kamos co ma ty stejny kytky to hnojil uplne stejne.Nasel jsem neco podobnyho ,ale to byl pripad kdy ty listy zloutly od konce ,tady to je od stredu a hlavne u nekterejch kytek je to uz cely to novy srdicko.Mozna bych i rek ze se to siri z kytky na kytku ,ale to nevim 100pro.Tak dlouhou to tam zatim neni.

Old Post 09-07-2007 v 12:27 PM
larunky
Nový Člen

Karma uživatele larunky - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 200

tak se hlasim s novymi poznatky - sehnala jsem akorat PH test, rekla bych, ze PH je 5,9, ale kdyz jsem do toho koukala dyl, zacla jsem videt i oranzovou a zelenou HEHE (prilozila jsem foto, ikdyz, nevim jaky barvicky uvidite vy )

Atazym tady v tech nasich koncinach nikdo nezna ( Na netu jsem nasla ENZA FORTE od Plagronu, to by melo byt neco podobneho ne???
Nedalo mi to a jednu kytu jsem vysadila, abych koukla na koreny a zdaj se mi ok - jsou pekne bily (viz foto)

Jo a, pouzivam zahradni substrat B a jednu tretinu pisku

larunky

Old Post 11-07-2007 v 10:14 AM
larunky je offline   Profil uživatele larunky   Find more posts by larunky   Foto galerie člena larunky   Click here to Send larunky a Private Message   Add larunky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Dotaz Prosim o radu kroucení listů Příspěvek č. 201

Cest, mam 2 rostlinky z feminizovanych seminek DP Mazar. Jsou venku na slunci a na balkone. Ze zacatku jsem mel problem s trasnekami, ale ty jsem zlikvidoval a ted posledni dobou se mi zacaly nejak divne kroutit listy viz foto - stredni a spodni patra - podelne podel stvolu a usychat (hnednout) konecky spicky listu.
pH mam kolem 5,9 - 6.0 takze tim by to byt nemelo. Hnojil jsem zatim jen 2x Krystalonem Start. V noci byva zima kolem 12°C tak jsem je dal dovnitr na noc. Ale s listy je to furt horsi. Maji asi 6 tydnu. Zemina substrat na kaktusy + perlit + vajickove skorapky.
Ze by prelite? - substrat pomerne dlouho vysycha, nebo prehnojene ??

Old Post 11-07-2007 v 12:21 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 202

Podlě mě spíš přelitý.. Měl sem podobnej problém.

Old Post 12-07-2007 v 12:46 PM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
b1ghed
Stálý Člen

Karma uživatele b1ghed - 38% PěstitelskáKarma uživatele b1ghed - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 203

svilusky podla mna

NO WAR, BUT THE CLASS WAR

experiment v bublaku

obrazky moje

ucinna zvlhcovacka

Old Post 12-07-2007 v 19:48 PM
b1ghed je offline   Profil uživatele b1ghed   Find more posts by b1ghed   Foto galerie člena b1ghed   Click here to Send b1ghed a Private Message   Add b1ghed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kulo4
Stálý Člen

Karma uživatele kulo4 - 95% Pěstitelská

Co tomu stale je? Poradte, pls. Příspěvek č. 204

Sevaste, tento rok si moje makesy v kuse nieco vymyslaju...
Najprv sa krutili listy, ked boli male a teraz zas maju zebrovite listy.
Medzi zilkami su svetle(foto 3) a konceky niektorych su oblukovito zahnute nadol(to som zabudol odfotit), podla toho co som pozeral na groweri by to mohol byt nedostatok zinku alebo vysoke ph.
A nove listky sa mi zdaju nejake uzke, podvyzivene(foto 1),
a 2. foto je spodny list. Aj stonky sa mi zdaju nejake slabe, ale
to moze byt tym ze to je v jame a tolko tam nefuka.
Inac rastu v poho niektore z nich maju uz vyse 1,8m, len sa stale nieco na nich lepi.
PS: Nieco ich v kuse obziera, ale nic nevidno, mohli by ste teda poradit aj s tym, ak je to mozne podla foto.

Model na foto je California Indica, okrem ineho su tam Jamiacan pearl, nebula,dutch dragon.

EDIT: tak tohle jsou třásněnky , Hlava

Naposledy upravil Hlava 20-09-2010 v 23:22 PM

Old Post 13-07-2007 v 18:05 PM
kulo4 je offline   Profil uživatele kulo4   Find more posts by kulo4   Foto galerie člena kulo4   Click here to Send kulo4 a Private Message   Add kulo4 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kulo4
Stálý Člen

Příspěvek č. 205

A tu je par rastlin ako celok len tak pre zaujimavost.

Old Post 13-07-2007 v 18:10 PM
kulo4 je offline   Profil uživatele kulo4   Find more posts by kulo4   Foto galerie člena kulo4   Click here to Send kulo4 a Private Message   Add kulo4 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 206

mozna svilusky, koukni se na skudce tady na G

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=20739

http://grower.cz/pestovani/navody/s...moci/10.html#57

Old Post 13-07-2007 v 20:11 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 207

2kulo4:
Ahoj.
Na prvej fotke nevidím nič podozrivé, každé nové lístky sú zo začiatku úzke.
Dierky v listoch môžu byť od nejakého hmyzu, alebo môžu to byť aj spálené miesta, ktoré prepálilo slnko, keď na nich boli kvapky vody. Ale asi skôr ten hmyz...
Svetlé miesta medzi žilkami môžu mať viacero vysvetlení. Pozri si tento thread. Môže to byť nedostatok dusíka, horčíka, "Mezicévní chloróza
= žloutnutí mezi žilkováním listů, žilky samotné zůstávají zelené", čiže nedostatok železa alebo niečo iné. Môže to byť aj vysokým (alebo nízkym) pH, kedy rastlinky už neprijímajú živiny.

Marihuana je dar.

Old Post 13-07-2007 v 20:12 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kulo4
Stálý Člen

Příspěvek č. 208

Dik, podla mna to svilusky nebudu, lebo ako som sa docital potrebuju sucho, co v ziadnom pripade na mojom fleku neni, tam je poda stale vlhka.
A to meranie ph to je pre mna cisty konec, som si kupil uz 2 druhy od 3.9-5.4 a 6-7.5. Raz mi vyslo ze je nizke potom ze je vysoke, a teraz naposledy som skusal ph dest.vody a ph pody s dest vodou a ukazalo to iste. Neda sa to nejak vydedukovat z obrazku? Aspon trochu opisem flek, mozno pomoze....Je to v priekope pri kolajach, dost husty porast, maliny a ine plizive rastliny, trochu zihlavy, okolo stromy, je tam dost vyrubanych stromov, ktore tam kvasia uz nejakych tych 10 rokov odhadujem asi aj viac lebo to sekali asi ked robili tie kolaje. A zem je pokryta korou zo stromov, nemeni kora nejak ph? A hnojim to guanom, ale to bolo uz aj pred tym.....uz neviem co by som viac napisal....

Old Post 13-07-2007 v 23:53 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:03 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 11 12 13 14 15 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás