Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
uf tak to je teda riadna skoda tych rastliniek ... diki za rady hosi s tym stimulaxom to urcite niekedy skusim ... inac z jednej rastliny sa da narobit vela odrezkov a ked je ta rastlina samica tak zo vsetkych odrezkov co zasadite vonku budete mat take mensie rastlinky ale vsetky samicky a ked sa o to budete aspon ako tak starat (hnojit tak budu mat rovnako kvalitne susky ako ich matka aj ked budu mensie
to mi neříkej, když mám asi 12 matek, ani nevím přesně a furt z nich řežu :-))))))))))
„Autority ti říkají že nesmíš kouřit trávu protože je to pro tebe špatné. Přesto když tě při tom chytí tak tě zavřou do věznice. Myslím že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." – Bob Marley
„Nejhorší ze všech tragédií není zemřít mladý, nýbrž žít do pětasedmdesáti, a přece nikdy nežít doopravdy“. – Martin Luther King
no tak jo, sou poptávky po stovkách, ale to fakt nedávám. Řízkování a výroba řezů není žádná věda a i když to dělám chvilu tak sou krásné a všeci si je chválí.
„Autority ti říkají že nesmíš kouřit trávu protože je to pro tebe špatné. Přesto když tě při tom chytí tak tě zavřou do věznice. Myslím že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." – Bob Marley
„Nejhorší ze všech tragédií není zemřít mladý, nýbrž žít do pětasedmdesáti, a přece nikdy nežít doopravdy“. – Martin Luther King
Hmm....to muze byt solidni prales..ja jedu svuj mikro-windoor a sem v pohodicce...mam k tem rostlinkam idividualni pristupRAd bych sem jeste hodil fota tech svejch juniorek...ale bohuzel ted nemam doma fotak,az bude uvidite snad i ty rizky...
já vyfotím ty matky a dám to do svojeho treadu.ale jako nemlžu si stěžovat.mám pár matek, udělám řezy, zarobím kačky a mám se fajn.No a to nemluvím o skříni co mi teď matka rozbořila.stane se a jedem dále
Me se prave libi ty skromny podminky v jakejch to pestuju...a nejde mi o tom na tom neco zarobit..delam to protoze me to bavi..a to se jeste chystam hnojit konskyma guanama takze to bude dost vesely
taky to dělám že mě to baví, ale když z toho mám i kačky a hulení tak je to taky v klidu-takový bonus.Žiju s nima v symbióze-investuju do nich a ony mi to splácí
no hnojim konskymi srackami rozmiesanymi vo vode ... ale nie vela ... to je dobre na rast rastliniek ... ale potom rastlinky co uz pustaju susky tak tie zase polievam rozmiesanymi holubimi srackami vo vode ... a potom cistou vodou s vapnom do ktorej obcas pridavam nejaky ten npk alebo nejake zaujimave hnojivko napriklad aj krystalon ale ten len ked su rastlinky este malicke a fakt len trosku ... a obcas polievam len s cistou vodou ... ako casto hnojim ti povedat neviem nepocitam to nejak proste par dni hnojim napriklad 3-4 dni po sebe a tak 3 dni po sebe polievam len cistou vodou zmiesanou s vapnom aby som zvisil ph .... napriklad