Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
HNO- mam asi taky stejný problém jako ty- červený mouchy sem nenašel, ale rád bych taky věděl čím to je a jak na ně- nemám to v takovým stádiu jako ty, ale když to u tebe vidímasi bych měl něco dělat, ale co poraďte
Zdravím vás zkušní groweří a zároveň vás žádám o radu.
Nevíte co by mohlo být mým rostlinkám?
Hnojím kopřivami, slepičincem a ještě zkvašeným koňským trusem.
Hul co ti plíce stačí!
Měj rád přírodu a ona bude mít ráda tebe.
Kytka je krásné stvoření a proto legalizuj!
Nečórujte kytky! Jaké by vám bylo kdyby si někdo odnesl vaše kytky?
vracim se k příspěvku č. 194 a 195
prej genetická vada, žádný mrchy.
Ikdyž to přesto postříkám agrionem bude to mít ňákej negativní vliv na kytí? Bo jí to jen prospěje. říkám si když to nepotřebuje proč to na ni cpát?
Zdar neví někdo co by to mohlo být??dělá se to na stonku většinou v místě na konci stonku listu ,vypadá to podobně jako pavoučí hnízdo je to bílý a pod tim jsou brouci,výskyt je ojedinělej.kytí byly ošetřený talstarem a lepší se to ,ale i tak by mě zajímalo co je to za mrchy.mám jen tyhle fota líp se mi to nepodařilo vyfotit.
foto 1 a 2 - Bromu? Teď jsem to tu zkoušel hledat a nic o něm jsem nenašel, jenom bór. Co tam mam nalejt aby to bylo ok? Nevim jestli mam něco co obsahuje brom.
Ještě jsem teď koukal na vápník a draslík, myslíte že by to mohlo být tím? K (draslík) - Listy hnědnou nebo žloutnou. Hnědé, žluté nebo nekrotické (mrtvé) skvrny. Hlavně kolem okrajů listů, které mohou být i zkroucené. Nedostatek draslíku
foto 3 - jo to me taky napadlo, zkusim to a dám vědět.
Nejdřív hledej, pak se ptej ! Outdoor 2008 - 23 kytek, 7 poli + test hnojiv AH vs. BioBizz Outdoor 2012 - maká se na tom
Zdar, hnojil jsme konskym hnojem a kdyz zaliju kytku tak z hliny litaji takovy maly musky..nevite co to je a jestli to jde po tom hnoji nebo to skodi ikytce?
zdravim, mel bych jeden dotaz, vsude po kytce a na kvetech se mi zacali delat pavuciny, lezou po nich asi tak stovky uplne mini pavoucku...nevite jestli ty kytce nejak skodi? diky za odpoved...
Rostliny jsou vědomé bytosti Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“
zdravim mel bych takoveej dotaz na balkone pestim par holek v kvetinacich a tedka kdyz sem si tam daval cicko tak sem tam nasel par smutnic mam doma biool ,spruzit , agrion , zabere na ne neco z toho? jak na ne v tomhle pripade? predem dik za jakoukoliv radu...kyti zacinaj kvist a tyhle darmozrouti me fakt jebou