Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak sem ten svůj jed z Durbanu nakonec uhlídat nezvládl, vrchní palice skončili díky plísni na koompostu, ale to co sem zachránil dává naprosto neskutečně. Bál sem se, jestli mi jedna kytka vydrží na celou zimu a jsem rád, že ano - DP mi letos nedal kvantitu, ale vynahradil to kvalitou. Je to krásný koření!
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
to Dr.Katz: taky mam DP (sklenik) vod nirvany a zacal nasazovat az tedka v pondeli!!kamos ho ma normalne veenku a nema tam ani prd!takze bych se niceho nebal,akorat spatnyho pocasy ael vipadato ze babi leto de knam
Zdravím, tady jsou moje Zlatíčka (Durban Poison) Zneužila jsem bratra aby mi zapózoval, ptz já jsem prcek a ani by mě tam nebylo vidět
Qualitka hrozná - foceno telefonem.
K čemu je mi moudrost, když hloupost světu vládne
Naposledy upravil Cannanymph 06-10-2007 v 13:49 PM
Too enyce:
Doma se da podle me vypestovat vsechno ale zrovna DP docela roste (viz.predchozi foto) a skrotit ho doma treba ve skrini by byl asi trosku problem!
Too Cannanymph:
OMFG tohle ze vyrostlo u nas v CR?vim ze DP sou veliky kyti ale takhle veliky palmy sem videl snad jenom nekde u rovniku!mozna to bude tim ze v cechach se to snazi lidi spis schovavat... mas K+