Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já pořád nevím čím to je, ale stejně se mi nikdy z hašiše nepodařilo dostat takové příjemné zhulení, jako ze skunku. Po haši jsem spíš aktivní, ikdyž asi taky dobře...
rock'n'roll, you know... things break, you know... fuck it! my bad!
hasik jednoznacne ano, ciste hulivo vela krat mam pocit ze tomu nieco chyba (asi vona a chut MaryJ) ale urcite je to minimalne dobra nahrada...hoci prvotriedne hovienko mi este po medzi prsty nepreslo cakam na spravnu chvilu
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
Z toho co se u nás dá sehnat se mi ještě zkouřit nepodařilo. Na mě haš v brčku neúčinkuje, jedině jako suchej nápoj, ale to mám pocit že se mi snaží utéct plíce.
ramon:
hašiš na tebe neučinkuje? tak to jsi asi ještě neměl dobrý hašiš...
kouřil jsem vynikající čaras ručně sbíraný z indie a byla to pochoutka
a nejenom z indie za svůj život jsem zkusil maroko, afghanistan, kolumbie, turecký s opiem atd atd..
rád si sám po sklizni třepu a taky dobrý
Ramon_Dexter : poslednu dobu som zbieral informacie, uz sa nejaky rok planujem vysadit nejaky outdoor ale nikdy som to nedotiahol, buduci rok som uz ale odhodlany, keby sa zadari neskutocne by som usetril...potrebujem len zohnat kvalitne semeno a nexem si nic posielat zo SB snad niekoho najdem este v bazare, ale tam je obmedzena ponuka, co uz...snad narok budem mat v galerke nejake fotecky
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
papaja: no to co se mi u nás doteď podařilo sehnat na mě prostě v brku nefungovalo. Jasně že jsem kvalitní měl, ale ten jsem si udělal sám. Jo a taky vlastně z holandska, ten byl dobrej.
A navíc, už mam vyzkoušený že nejlíp mi to šlape přes sucháč nebo přes bong.
flaster: prď na semena, sežeň si klony. selekce samců je svině a je to až příliš velká loterie
hašiš jednoznačně ano - ale pro správnej efekt je dobrý neprokládat to špekama s trávou, to chce tak 3-4 sucháče nebo brčka s hašem během večera a je to mazec!
kdyz sem byl v lete panackove ve Spanelsku tak sem tam vecer v parku koupil hroznou štangly haše tak 12cm takovej hranolek vod marokánců kerejch je tam fsude jako much marijánku tam meli hnusnou tak sem musel koupit ten haš a vědel sem hovno co to umí.. tak sme sli do hospody tam sem poslal 3 kusy nakyho patoku místního a že du ven sám na vosobáčka.. a jak sem ten den este nehulil tak ze si udelam vetsiho radsi.. no a nevim jak sem se z ty hospy dostal nic uplne sjetej hašem
prave vcera sme dokoncili jednu malu kocku cokolady ale nebolo to boh vie co, dost slabe ucinky (fajka, joint, suchy bong, vodny bong, suchy drink) neviem cez co to slapalo najlepsie ale rozhodne hasik ANO ale mam radsej zelene paldy....
"Člověk jedná, jen když žije, a žije, jen když jedná."Ján Šmok "Volím, teda som"