Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Super-Skunk od Sensi - Indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14 »
Autor
Téma 
Váchy 55
Stálý Člen

Karma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

Je fakt, že to smrdí i v růstu, ale takhle malý holky? Spíš jim šel smrad z pálení do okna a spojili si to s tim prostěradlem. Kámoš bydlí v 2. patře 8-mi patrového paneláku a každý rok odjede 1 smradlavej keřík a do toho ještě každej den pálí normálně v obýváku a nikdy žádná stížnost. Je to prostě o těch lidech. Pak mám zas kamaráda, co se nově nastěhovali do 2 patrové bytovky a hned první týden stížnost na smrad. A to pálí večer v tom 2. patře na balkoně, takže ani nevykuřujou nikoho nad sebou. Já bydlím taky nahoře a hulím u sporáku do digestoře, abych se vyvaroval nějakých stížností, ale i když jsem pálil z okna, tak nikdy žádný problém. Ono je taky rozdíl, když někde bydlíš leta a všichni sousedi tě znají, než když se nastěhuješ do novýho a vedle bydlí nějaký babky a dědkové vševědové, který něco ucítí a hned si myslí, že máš doma výrobnu drog a mají tě za bůhví koho. Vyprd bych se na to..za těch pár gramů to nestojí ačkoliv tě chápu..out je prostě něco jiného než in.

Thomas V.

Old Post 05-06-2019 v 09:29 AM
Váchy 55 je offline   Profil uživatele Váchy 55   Find more posts by Váchy 55   Foto galerie člena Váchy 55   Click here to Send Váchy 55 a Private Message   Add Váchy 55 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 178

HVR - Na mou dusi ze tak me to rekla.
Ale jesli to citila nebo necitila to rict nemuzu , mozna ze ta sousedka vedle me se podivala pod tu plachtu co tam vlastne skovavam a spojila se s tou nade mnou.
Fakt netusim .

Ale povazuji to za priilis velke riziko kdyz uz za mnou chodej lidi a ptaji se na to.
Kazdopadne plachtu jsem uz sundal aby se mohla moje sousedka presvedcit co bydli vedle me ze pestuji jen zeleninu. Staci se jen trochu naklonit a je videt na sousedni balkon.

Bydlim tady necele 2 mesice , jsem tu novy , tak jsem asi vice pod drobnohledem.

Kazdopadne mam fakt na balkone uz jen zeleninu.
Nebo si myslis ze vam chci pest na balkone zamlcet ?
Jsem z toho zklamanej , tesil jsem se na konopi na balkone.

Mozna si necham casem na balkon vyrobit alespon mensi foliovnik jen do pulky balkonu aby tam nedosahla rukou a zkusim to pristi rok jeste jednou.

Váchy 55 - Prave ze ja dokonce vubec jointy nehulim ( jen velmi vyjimecne ), tak nemuzou citit to huleni.
Uzivam jen caj + tinkturu. O to je to jeste horsi

Old Post 05-06-2019 v 09:53 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 179

Dnes dopoledne probehlo cisteni a myti stanu a ted probiha prave desinfekce boxu s desinfekci "CHIROX" Je to nerychlejsi postup jelikoz po nastriku se to necha jen zaschnout a nemusi se desinfekce uz odstranovat cistou vodou.
Desinfekce vseho co bude ve stanu.

Staci jen jeden pytlik 50 g , za 45 kc.
Dnes tez priprava na kliceni seminek .

Na 2 hodiny Humat neutralni a pak prensdam seminka do ciste vody na noc .

Old Post 06-06-2019 v 10:23 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
anon8791313
Stálý Člen

Karma uživatele anon8791313 - 87% PěstitelskáKarma uživatele anon8791313 - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 180

Mozna si dej na balkon nejake vonave kvetiny jako prevenci pred zapachem. Kdyby ti treba neco uniklo z boxu nebo tak. Za par kacek sezenes levanduli a tu si casem narizkuj. Holt budes v dome znamy jako "ten s vonavym balkonem" .

Old Post 06-06-2019 v 11:05 AM
anon8791313 je offline   Profil uživatele anon8791313   Find more posts by anon8791313   Foto galerie člena anon8791313   Click here to Send anon8791313 a Private Message   Add anon8791313 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 181

To bych fakt NECHTEL , byt za toho s vonavym balkonem.

Z boxu mi nic neunikne budu tam mit pachac.

Box a vse jsem vydesinfikoval tak dukladne , jako nikdo nikdy

Old Post 06-06-2019 v 13:12 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 182

Ted koukam jak obrovsky je rozdil tech seminek v klicivosti od Sensi seeds po 24h ve vode jsou videt jen na nekterych lehke naznaky klicku zatimco ty seminka z USA
Nowa-OG byly po 24h ve vode uz 4-6mm dlouhe a to vsechny.

Old Post 07-06-2019 v 10:36 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 183

REKAPITULACE:

6.6.2019 .-Priprava kliceni - Humat 2ml/1l , cca na2 h , potom rovnou do ciste vody pres noc.
Prvnich 24h ve vode se ukazaly jen 3 klicky a to jen pouhe naznaky.
Pak jsem je dal po 12 h maceni ve vode , mezi dva talire mezi dve vlhke save uterky .
Po dalsich cca 55 hodinach vsechny vyklicily krome dvou seminek , ty byly nejmensi a neukazaly klicky vubec. Tak po 3 dnech neuspesneho kliceni jsem ty dve, vcera vecer opetovne umistil do Humatove koupele na 3 hodiny a na noc jsem je dal zpet do vlhke uterky a umistil tentokrat i na topnou podlozku a nastavil 28C. Dnes rano konecne obe ukazaly klicek .
TY starsi prvni yklicena seminka jsem zasadil do kvetinacku vcera vecer 8.6 , ty dve co vyklicily az dnes rano , ty budu sazet bud dnes vecer nebo az v prubehu zitra az budou mit dostatecne dlouhy klicek.

1.- 13 ks seminek Super-Skunk od Sensi Seeds .
2.- Cele kolo pojedu asi bez PH metru , ( vymena baterii za nove ani kalibrace stareho nepomohly )
3.- Hnojiva - Biobizz , Grow , Bloom , Top-max.
4.- Substrat - Biobiz lightmix 2 pytle = 100 l.
5.- Led Vero na rust 160 W , na kvet 242 W nebo 342 W , podle poctu kytek.
6.- Zvlhcovacka zapnuta nonstop. Na zacatku cca 70% , pozdeji 60% a na kvet ji vyndam.
7.- Prima-klima pojede nonstop
8- Kvetinace-poprve pouziju 8 ks. textilnich 11l + zbytek plastovych .
( kaminky do podmisky musim jeste sehnat )
9.- RO- jsem zatim nezprovoznil , takze pojedu zatim bez.
10.- Zalivka odstata voda PH 8,2 , nez zacnu hnojit tak snizovani PH zalivky od oka bez mereni PH , jablecnym octem , misto kys. citronove , jelikoz se kapalina muze presneji davkovat po kapkach.
Davkovani octa mam uz odzkouseno vypujcenym PH metrem z Grow-shopu..

Dnes rano , vylezla prvni kyticka , pres noc z hliny.
Skoda jen ze nebudou semenacky stejne velke , podle toho jak casove polezou z hliny.

A jedemeeee.....konecne po delsi dobe !!!

EDIT:
Pri zastipu pak kyti srovnem do stejne velikosti.

Naposledy upravil Madical-Strains 09-06-2019 v 07:02 AM

Old Post 09-06-2019 v 06:36 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 184

1.- Aktualne - stabilni teplota 26 C , vlhkost v parnicku 85-89% , vsechny otvory otevreny aby se dostal do parnku cerstvy vzduch , tez 3x denne sundavam viko .
Pohled po 36 hodinach zasazeni vyklicenych seminek do kvetinacku.

2.-.- Vcera vecer jsem zasadil predposledni seminko s delsim klickem z tech dvou poslednich seminek , je to ten kvetinacek uplne v pravo u teplomeru.

3.- Fotka posledniho , trinacteho seminka , jdu sazet prave ted.

Klicivost u Sensi seeds byla 100 % .
Ty 3 seminka z 13 byla jeste z meho druheho kola , uskladnena v lednici , tenkrat jsem je dal mamce aby si je nekam zasadila a letos v lednu jsem je jeste nasel v jeji lednici.
Dost me prekvapilo ze vubec vyklicila po tolika letech.
Proto jsem si zvolil opet SS od Sensi abych mel v boxu jen jednu stejnou odrudu.
Tech 10 seminek jsou trochu cerstvejsich , ty jsem kupoval letos v lednu, viz prispevek c.-1.

Old Post 10-06-2019 v 06:51 AM
anon8791313
Stálý Člen

Karma uživatele anon8791313 - 87% PěstitelskáKarma uživatele anon8791313 - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 185

Zdarec, se SS budes myslim spokojeny, alespon ja tohle kolo byl. Jenom pozor na plisen na velkych siskach v kvetu.

Old Post 10-06-2019 v 07:23 AM
anon8791313 je offline   Profil uživatele anon8791313   Find more posts by anon8791313   Foto galerie člena anon8791313   Click here to Send anon8791313 a Private Message   Add anon8791313 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 186

Maly UP-date zeleniny na JH/Z balkone.

Zelenina behem te doby trochu povyrostla .
Uz ji 14 dni solim 20:1 , az zacnou plodit tak 15:1 , vzy jen1x tydne , mym "specifickym organickym hnojivem " vlastni vyroby a hned po prvnim zahnojeni nasadily po trech dnech kvitka, krome toho nejmensiho rajcatka a dvou paprik.

Pred tydnem osetreno preventivne do substratu , parazitickymi hlisticemi , jen pro jistotu aby nevzniky problemy se smutnicemi jako kdyz jsem tu zeleninu jel posledne na okne se stejnym hnojivem. Nechci nechat nic nahode , hlistice urcite nic nepokazi.

Jeste se zminim o cervenych kapiich.
Trochu jsem mel s nima asi tyden problemy , byly umisteny puvodne na parapetu vedle kerikovych rajcat na slunci ale vzdy kdyz zacalo na ne dopadat slunicko tak pokazde okamzite po 30 min. povadly. Kdyz na ne slunicko zas prestalo palit tak se zase do hodiny vzpamatovaly a listy se opet zvedly . Takhle to slo skoro cely tyden.
Dostal jsem k nim info kdyz je bral z Bio-farmy....Hodne slunce a vody , zalevat jeste vlhky substrat , ne premokreny , tak jsem se toho drzel.
Domnival jsem se puvodne ze to vadnuti je zusobeno tim cernym kvetinacem ,ze do sebe nasava to teplo , jelikoz je hodne tmavy a papriky mozna nesnaseji tak dobre vysokou teplotu v korenovem systemu tak jako rajcata..
Ale ani zakryti kvetinace nepomohlo a to byl po zakryti kvetinac pri slunci skoro uplne celkem chladny. Nemohl jsem prijit na to , proc to vzdy zvadne, zalevam je pravidlene kazdy den a to je vzdy substrat jeste trosicku vlhky.
( Prelite rozhodne nikdy nebyly )
Ptal jsem se i zahradnika vcem muze byt problem a ten mi rekl ze na 100% spatna zalivka a poucil me ze mam tedy zalevat papriky , presne tak jak sem je do ted zaleval.

Vsude ctu info o paprikach ze miluji stejne jako rajcata slunce.
Jelikoz uz nic nepomahalo a vse jsem uz odzkousel , tak sem pak nakonec jeste zkusil na zkousku , tu nejmene pravdepodobnu moznost a vyzkousel jsem je na par dni umistit do skoro uplneho stinu , dolu na zem a tam jsou az do ted.
Kupodivu to opravdu hned pomohlo, ted na ne sviti slunicko jen cca hodinu denne ale jen na cast maleho prostoru koruny a rychle se ta osvetlena plocha slunickem posouva pres celou korunu, takze slunicko sviti jen na kousek te papriky cca 15-20 min. denne , coz je zas podle me asi malo.
Od te doby uz nejsou ale s paprikama zadne problemy.
Je to divny , udajne by mely byt papriky nejmene 6h na slunci.

Ale uvidime jesli vubec v tom stinu neco ty papriky nakonec zplodi.

Old Post 10-06-2019 v 15:05 PM
kcb
Stálý Člen

Karma uživatele kcb - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 187

Pro inspiraci aktualni rajcata s vesnickym pristupem

Old Post 10-06-2019 v 16:15 PM
kcb je offline   Profil uživatele kcb   Find more posts by kcb   Foto galerie člena kcb   Click here to Send kcb a Private Message   Add kcb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 188

Moc pekny rajcatka ale to jsou tyckovy , ne?
U me rostou balkonovky-kerikovy ktery udajne maji vyrust cca do 30-40 cm a plody jsou mensi a sladsi nez klasicke .

Ale 100% si me samozrejme navnadil a inspiroval !!!
Diky za ukazku.

Tise ti zavidim tu zahradku , myslim tim ten prostor za barakem.

Old Post 10-06-2019 v 16:58 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 189

2. DEN - od vykouknuti vetsiny semenacku z hliny.
13. tka je na svete.

Old Post 11-06-2019 v 06:51 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 190

Tak uz jsem pravdepodobne prisel na to cim to bylo ze se tak ty semenacky tak moc pred tim vytahly , ty co byly urcene na balkon.
Domnival jsem se ze to bylo zpusobeno tim Humatem a opravdu to tim asi nebylo.

Ja jsem si na kompletne vsechny cipy ojednaval cocky 120 stupnu aby to lepe osvetllo cely prostor boxu , pred tim na tom byla optika 90 stupnu a vzdy jsem zacinal na semenacky svitit ve vzdalenosti 100 cm a postupne snizoval. Tak me to bylo doporuceno a bylo vse ok.

Ale ted si rikam , jesli to nemuze mit vliv na tu spravnou startovni vzdalenost.
Jelikoz se mi semenacky SS opet zacaly dost vytahovat.

Tak jsem musel snizit az na 60 cm, na vysledek je jeste brzy, to uvidim az za par dnu.
Myslite ze ty cocky mouhou na to mit vliv?
Ted si zacinam myslet ze ano.
Nejsem totiz zrovna moc vekej technickej tip nebo odbornik na svetla

Old Post 12-06-2019 v 16:10 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 191

5.Den 18/6

Zatim stale 13 holek.
Vcera dostaly poprve 1ml/1l Root-juice .

Old Post 14-06-2019 v 21:01 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 192

7. DEN 18/6 .

Old Post 16-06-2019 v 08:32 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:32 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás