Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj lidi 🙋
Zjistil jsem, že AgroBio mění etikety na Vertimec 1,8 EC. Bude se jmenovat Vertimec 1,8 SC a další změna, že nebude určen na okrasné rostliny.
Zkouším stáhnout co nejvíce kusů od dovatelů, kteří ho ještě mají, jelikož kvůli těmto změnám bude dostupný až na jaře příštího roku. Kdo má zájem, tak mi napište, ať vím kolik kusů bude potřeba.
Díky 👍
Původní příspěvek od GrowPlace Ahoj lidi 🙋
Zjistil jsem, že AgroBio mění etikety na Vertimec 1,8 EC. Bude se jmenovat Vertimec 1,8 SC a další změna, že nebude určen na okrasné rostliny.
Zkouším stáhnout co nejvíce kusů od dovatelů, kteří ho ještě mají, jelikož kvůli těmto změnám bude dostupný až na jaře příštího roku. Kdo má zájem, tak mi napište, ať vím kolik kusů bude potřeba.
Díky 👍
Ahoj, takže momentálně mám k dispozici 8 ks. Ještě 3 ks mi přijdou a to bude konečná do jara.
Kdo chce, tak ať si napíše. Díky 👍
Ahoj, jen připomínám, pokud budete chtít nějaké zbozi, tak to nenechavejte na poslední chvíli a pište s předstihem. Vyhneme se stresu a riziku, že zboží nepřijde v období, kdy bude potřeba.
Díky 👍
Ahoj, chtěl bych se s vámi podělit o jednu úvahu.
Jde o zamyšlení nad tím, kde člověk nakupuje zboží. Člověk nakoupí zboží v dobré víře v nějakém eshopu, poté se něco semele a při domovní prohlídce se najdou doklady od zakoupeného zboží, obchod je následně kontaktován se žádostí o spolupráci.
Napadá mě, kolik žádosti o spolupráci asi dostávají ty největší eshopy týdně.
To jen něco k zamyšlení.
Díky
VENTILÁTOR PRIMA KLIMA CTRL 125 EC - 680M3/H - Ø125MM - REGULÁTOR + Termostat + filtr black ops 150mm 680 pro, 40cm, 680m3/hod + přechod 125/150mm
Cena 8.000,-
Pouze po 1 ks, kdo dříve napíše, toho je 😃
Původní příspěvek od GrowPlace VENTILÁTOR PRIMA KLIMA CTRL 125 EC - 680M3/H - Ø125MM - REGULÁTOR + Termostat + filtr black ops 150mm 680 pro, 40cm, 680m3/hod + přechod 125/150mm
Cena 8.000,-
Pouze po 1 ks, kdo dříve napíše, toho je 😃
Ahoj, budou mi dělat nový vjezd během 14 dní, kde mám uskladnene substráty, takže pokud by chtěl někdo growmix, royalmix nebo kokos, tak pište. Pak tam nebudu mít asi 2 týdny přístup. Nějaké lightmixy jsem dal jinam, jelikož se prodávají nejvíc.
Diky 👍