Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tady jsem si přivezl Venťas od bráchy.Co na to říkáte?Otestuju a můžu ještě nějakej ten ks získat.
125mm -průmyslovej ale bez ložisek.Brácha však tvrdí, že to chladí mašiny a jede non stop.Na škatuli píšou,že je to na odvětrávání menších prostor.
Sám mám dva ložiskové-jeden (hlavní ventilace/chlazení)mi jede non-stop.Nevypínám nikdy.Druhej spouštím k filtru na květ.Tak nevím jestli bych tohle mohl použít jako náhradu za ně.
Perlit+hliňajz - 1/3 cca. - zálivka žádná,jen jsem rozprašovačem lehce zvlhčil půdu - čistá odstátá voda.
Dám na Samulele a dal je do rohu boxu za křovajze a večer,až ho vytáhnu dám lampu až úplně nahoru.Na substrátu také píšou,aby se čerstvě přesazené rostliny nedávaly hned na přímé slunce.Tady to bude asi něco podobného...
Kámo to určite vyhod a začni odznova.. toto sa mi stalo už zopar krat a kytky ani nepohli, zbytočne čakať ..korene su určite v hroznom stave.. ono to už nebude rast.
Čus "Aladine". Zablúdil som sem, že si pozriem ako sa Ti darí po prepnutí... . Sakra a ono sa to zase posralo, ani zázračná lampa nepomohla. Napíš sem v skratke alebo kľudne do pm čo si to stváral v tom kokose, že melú z posledného. Ono sa to podá, no podobné zážitky ktoré tu čítam nemuseli byť . Držím všetkých desať.
cus
nezlob se ale ty si hroznej speciáál !!
když jsem čet tvoje názory tak mě chvilkama přišlo že máš pocit že hnojiva fungujou dokud nevyschne substrát
Ty těm kytkám děláš takový věci že bych se strašně divil kdyby to zvládly. Rozhodneš se dát kytku na okno tak jí tam dáš, druhej den tě napadne jí dát pod lampu tak jí tam dáš, a nakonec se rozhodneš že je vezmeš na vejlet tak je narves do igelitky a vyrazíš jak v Honzíkově cestě. Kdyby sis aspon nechal poradit tak by ti ta panna Marie nad skříní možná i pomohla.
Jinak budu nadále sledovat kam až dosáhnou tvoje perfektní nápady.
ten větrák... vypadá docela fórově. Ale jestli chladí mašiny tak nějakej čas vydrží. Otázka je jestli dokáže udržet nějakej tlak v potrubí. Bez ložiska bude asi malinko hlučnější
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Hele asi tak: 1ml/l Kořeňák RootJuice Biobizz + 2ml/l Grow Biobizz - max - potom jen kořeňák střídavě s vodou (když začaly přibývat problémy s listy) a nakonec už jen voda a perlit. Nic víc ...ve zkratce.
Původní příspěvek od MocnyOkurek Aladin omez to kureni! ...
Omezím ho teď v nové práci.Jó nehulím málo přiznávám.
Měl jsem na mysli to,že mi tu kolega píše něco a radách a sám nepřinesl vůbec nic! Jen nějaké blbé kecy!
Ať se podívá o pár řádek výš a pak něco píše.Poradit jsem si nakonec nechal,když jsem si nevěděl rady.Místo aby napsal něco přínosného (např. radu,které se mám podle něj držet) tak tu jen píčuje a největší problém vidí ve stěhování kytek.
Jo vypadá ale v ruce působí opravdu bytelným dojmem.Zapojím ho a uvidíme jak poběží.Normálně za něj chtěj 550, jako za ten Italskej (150 mm s ložisky)co tu mám.Jsem zvědavej co předvede ...pak napíšu recenzi.
Naposledy upravil AladinWarrior 06-10-2016 v 18:00 PM
Zatím tu však mám Tommyho křovajze a že fakt bobtná což?
Krásná stavba-hezky rozvětvenej a květy se nafukují před očima.
Výživa probíhá ideálně řekl bych - nádherně zelená od shora dolů.Pod lampou kvete znatelně rychleji s hustší stavbou oproti oknu.Je to fakt hrozně znát.Počasí už je hold na hovno.