Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Aladinův Power Plant s OG Kushem pod čtyřkulí.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14 »
Autor
Téma 
AladinWarrior
Stálý Člen

Karma uživatele AladinWarrior - 90% PěstitelskáKarma uživatele AladinWarrior - 90% PěstitelskáKarma uživatele AladinWarrior - 90% PěstitelskáKarma uživatele AladinWarrior - 90% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 177

P. S.

Tady jsem si přivezl Venťas od bráchy.Co na to říkáte?Otestuju a můžu ještě nějakej ten ks získat.

125mm -průmyslovej ale bez ložisek.Brácha však tvrdí, že to chladí mašiny a jede non stop.Na škatuli píšou,že je to na odvětrávání menších prostor.

Sám mám dva ložiskové-jeden (hlavní ventilace/chlazení)mi jede non-stop.Nevypínám nikdy.Druhej spouštím k filtru na květ.Tak nevím jestli bych tohle mohl použít jako náhradu za ně.

Co myslíte?Ustojí tohle trvalý běh?

Old Post 05-10-2016 v 13:41 PM
AladinWarrior je offline   Profil uživatele AladinWarrior   Find more posts by AladinWarrior   Foto galerie člena AladinWarrior   Click here to Send AladinWarrior a Private Message   Add AladinWarrior to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AladinWarrior
Stálý Člen

Karma uživatele AladinWarrior - 90% PěstitelskáKarma uživatele AladinWarrior - 90% PěstitelskáKarma uživatele AladinWarrior - 90% PěstitelskáKarma uživatele AladinWarrior - 90% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 178

Sázím sklízím... https://www.youtube.com/watch?v=ep4OSdn4ARU

Tak jsem to koupil: PH 6,5-7 Jdeme sázet!

Old Post 05-10-2016 v 16:40 PM
AladinWarrior je offline   Profil uživatele AladinWarrior   Find more posts by AladinWarrior   Foto galerie člena AladinWarrior   Click here to Send AladinWarrior a Private Message   Add AladinWarrior to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AladinWarrior
Stálý Člen

Pohodička Příspěvek č. 179

Perlit+hliňajz - 1/3 cca. - zálivka žádná,jen jsem rozprašovačem lehce zvlhčil půdu - čistá odstátá voda.

Dám na Samulele a dal je do rohu boxu za křovajze a večer,až ho vytáhnu dám lampu až úplně nahoru.Na substrátu také píšou,aby se čerstvě přesazené rostliny nedávaly hned na přímé slunce.Tady to bude asi něco podobného...

Tak! A děj se vůle boží

Old Post 05-10-2016 v 18:06 PM
Shady93
Nový Člen

Karma uživatele Shady93 - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 180

Kámo to určite vyhod a začni odznova.. toto sa mi stalo už zopar krat a kytky ani nepohli, zbytočne čakať ..korene su určite v hroznom stave.. ono to už nebude rast.

Old Post 05-10-2016 v 20:46 PM
Shady93 je offline   Profil uživatele Shady93   Find more posts by Shady93   Foto galerie člena Shady93   Click here to Send Shady93 a Private Message   Add Shady93 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Samulele
Stálý Člen

Karma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 181

Dobrá rada nad zlato Kámo jukni na tie korene o príspevok vyšie

AW: Trošku to prihnojiť môžeš, zbytočne ale neprelievaj a potom sa fakt 2-3 dni na tú stranu ani nedívaj, jak sa vraví,

Pálenka už z kdeakého chlapa urobila kokota...

Old Post 05-10-2016 v 20:54 PM
Samulele je offline   Profil uživatele Samulele   Find more posts by Samulele   Foto galerie člena Samulele   Click here to Send Samulele a Private Message   Add Samulele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krobak
Stálý Člen

Karma uživatele krobak - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 182

Čus "Aladine". Zablúdil som sem, že si pozriem ako sa Ti darí po prepnutí... . Sakra a ono sa to zase posralo, ani zázračná lampa nepomohla. Napíš sem v skratke alebo kľudne do pm čo si to stváral v tom kokose, že melú z posledného. Ono sa to podá, no podobné zážitky ktoré tu čítam nemuseli byť . Držím všetkých desať.

Old Post 05-10-2016 v 21:09 PM
krobak je offline   Profil uživatele krobak   Find more posts by krobak   Foto galerie člena krobak   Click here to Send krobak a Private Message   Add krobak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
coolkich
Nový Člen

Karma uživatele coolkich - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 183

cus
nezlob se ale ty si hroznej speciáál !!
když jsem čet tvoje názory tak mě chvilkama přišlo že máš pocit že hnojiva fungujou dokud nevyschne substrát
Ty těm kytkám děláš takový věci že bych se strašně divil kdyby to zvládly. Rozhodneš se dát kytku na okno tak jí tam dáš, druhej den tě napadne jí dát pod lampu tak jí tam dáš, a nakonec se rozhodneš že je vezmeš na vejlet tak je narves do igelitky a vyrazíš jak v Honzíkově cestě. Kdyby sis aspon nechal poradit tak by ti ta panna Marie nad skříní možná i pomohla.
Jinak budu nadále sledovat kam až dosáhnou tvoje perfektní nápady.

modlim se za tvoje další oběti zdarek

lepší jednou pořádně než dvakrát na
hovno...

Old Post 05-10-2016 v 23:12 PM
coolkich je offline   Profil uživatele coolkich   Find more posts by coolkich   Foto galerie člena coolkich   Click here to Send coolkich a Private Message   Add coolkich to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AladinWarrior
Stálý Člen

Příspěvek č. 184

Čus.

Tak díky za podporu.
Nevšiml jsem si,že by jsi mi něco někdy radil?

Jsem rád,že budeš i nadále sledovat!

Old Post 06-10-2016 v 06:42 AM
MocnyOkurek
Stálý Člen

Karma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 185

Aladin omez to kureni! Sak on psal kdyby sis nechal poradit

Kvalita predevsim!

Old Post 06-10-2016 v 07:06 AM
MocnyOkurek je offline   Profil uživatele MocnyOkurek   Find more posts by MocnyOkurek   Foto galerie člena MocnyOkurek   Click here to Send MocnyOkurek a Private Message   Add MocnyOkurek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 186

ten větrák... vypadá docela fórově. Ale jestli chladí mašiny tak nějakej čas vydrží. Otázka je jestli dokáže udržet nějakej tlak v potrubí. Bez ložiska bude asi malinko hlučnější

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Old Post 06-10-2016 v 07:10 AM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AladinWarrior
Stálý Člen

Pohodička Příspěvek č. 187

citace:
Původní příspěvek od Shady93
Kámo to určite vyhod a začni odznova..

Jó to se chytne! Dám tomu ještě trochu času ... Kolegové mi tu dobře poradily.

Old Post 06-10-2016 v 11:23 AM
AladinWarrior
Stálý Člen

Pohodička Příspěvek č. 188

citace:
Původní příspěvek od Samulele
AW: Trošku to prihnojiť môžeš, zbytočne ale ...

Okey.

Tak nějak to dělám.Právě jsem na ně koukal a nevěřím vlastím očím... ale abych to nezakřikl.

Old Post 06-10-2016 v 11:32 AM
AladinWarrior
Stálý Člen

Pohodička Příspěvek č. 189

citace:
Původní příspěvek od krobak
Čus "Aladine"...

Díky kámo.

Hele asi tak: 1ml/l Kořeňák RootJuice Biobizz + 2ml/l Grow Biobizz - max - potom jen kořeňák střídavě s vodou (když začaly přibývat problémy s listy) a nakonec už jen voda a perlit. Nic víc ...ve zkratce.

Old Post 06-10-2016 v 11:38 AM
AladinWarrior
Stálý Člen

Příspěvek č. 190

citace:
Původní příspěvek od MocnyOkurek
Aladin omez to kureni! ...

Omezím ho teď v nové práci.Jó nehulím málo přiznávám.

Měl jsem na mysli to,že mi tu kolega píše něco a radách a sám nepřinesl vůbec nic! Jen nějaké blbé kecy!

Ať se podívá o pár řádek výš a pak něco píše.Poradit jsem si nakonec nechal,když jsem si nevěděl rady.Místo aby napsal něco přínosného (např. radu,které se mám podle něj držet) tak tu jen píčuje a největší problém vidí ve stěhování kytek.

Old Post 06-10-2016 v 11:51 AM
AladinWarrior
Stálý Člen

Pohodička Příspěvek č. 191

citace:
Původní příspěvek od crazyben
ten větrák...

Jo vypadá ale v ruce působí opravdu bytelným dojmem.Zapojím ho a uvidíme jak poběží.Normálně za něj chtěj 550, jako za ten Italskej (150 mm s ložisky)co tu mám.Jsem zvědavej co předvede ...pak napíšu recenzi.

Naposledy upravil AladinWarrior 06-10-2016 v 18:00 PM

Old Post 06-10-2016 v 11:57 AM
AladinWarrior
Stálý Člen

Pohodička Příspěvek č. 192

S fotografiemi klonů počkám až to bude jistější.

Zatím tu však mám Tommyho křovajze a že fakt bobtná což?
Krásná stavba-hezky rozvětvenej a květy se nafukují před očima.
Výživa probíhá ideálně řekl bych - nádherně zelená od shora dolů.Pod lampou kvete znatelně rychleji s hustší stavbou oproti oknu.Je to fakt hrozně znát.Počasí už je hold na hovno.

Old Post 06-10-2016 v 18:12 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-08-2016 - Aladinův Mazar pod čtyrkulí - 312 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás