Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hola hoj. Mojim holkam neco chybi.
Jedna je komplet v Coco a je svetle zelena vic nez ostatni a otstatnim holkam zacinaj svetlat topy.
Co holkam chybi a kde ty dobroty sezenu pls.
Hnojky advavnced hydrop. Jim davam a snad i spravne. dík díky za nápady. Díky
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
chci se zeptat co delam spatne? mrknete na fotky kytkam zloutnou listy a maji nejakou moc svetlezelenou barvu.. kde muze byr problem? hnojiva atami a b, root. asi mi nefunguje moc odtah muze to byt tim?.. teplota max 30 a min 16, vlhkost 60-65..
Prosím o pomoc. Holky jsou v bubbleru. Listy mi od konců žloutnou u stonku jsou celkem zelené.
EC 2,0; ph 5,8; teplota roztoku 21°C; teplota(salave teplo) 30°C produci vzduch 22°C;
Vůbec nevím co je špatně :-(
Vic info u me na pestu "Grow #2 aktualni"
Edit
Roztok je tam 8 dni, pouzivam advanced hydroponics. Koreny teprv prolezly kosicky je jich malo ale jsou krasne bile a vyvijeji se. problem se vzduchovanim bych taky nerekl pac ma byt 10-15l vzduchu na 1l vody za hodinu coz je na muj 80l kalfas 1200l. Mam 3600l/hod...kompresor je dostacujici
Původní příspěvek od Rookie Prosím o pomoc. Holky jsou v bubbleru. Listy mi od konců žloutnou u stonku jsou celkem zelené.
EC 2,0; ph 5,8; teplota roztoku 21°C; vzduchu 30°C;
Vůbec nevím co je špatně :-(
Vic info u me na pestu "Grow #2 aktualni"
Mám pocit že jsem už tenhle dotaz někde viděl. :-(
EC=2 je nejspíš moc, ale záleží na hnojivech co používáš. Podívej se na kořeny, chyba bude pod deklem.
Jinak mezi námi, tenhle dotaz je blbě formulovaný - žádné informace o typu hnojení, jak dlouho je tam roztok, jak vypadají kořeny, zda jsi zkusil nějakou výživu listem, atd. Se nediv že moc odpovědí nedostaneš, na tohle by mohl odpovědět leda kouzelník nebo jasnovidec. Pochybuji že se někomu bude chtít přelouskat celý tvůj thread aby zjistil jaké máš podmínky v bubbleru.
jako nevim proc jsi daval na tak maly a pritom jeste nevyvinutymy koreny takove velke ec
to nemas napsane ani nikde v tabulkach ja osobne bych nedaval ani na velke rostliny takove ec ma 1.6-1.7 vic ne a v teto fazi co mas ty bych dsl tsk 1.1 za dalsi vec at to shrneme nezapomen ze u hydra se hnoji mene nebot mas to ponorene neustale v roztoku podle me kytky se blokli s neprijimaji ziviny a vypadaji dost bidne a navic to vidis na fijalovem stonku pokud to nestahnes tak bych je radsi vyhodil jinak vzduchovani mas dobry ph taky at se ti dari
chci se zeptat co delam spatne? mrknete na fotky kytkam zloutnou listy a maji nejakou moc svetlezelenou barvu.. kde muze byr problem? hnojiva atami a b, root. asi mi nefunguje moc odtah muze to byt tim?.. teplota max 30 a min 16, vlhkost 60-65..
nevim jak hnojis ale pripada me to prehnojene nebot vidim ze mas listy aj spicky spalene jake mas ec a ph tam lejes
Leju tam ph 6-6.5.. roztoh má fakt hodně světle zelenou barvu až do žluta. Ec metr nemám.. Hnojiva ATAMI A B, 3ml na litr, ob jednu zálivku. před 3 dny jsem to přepl na květ už je to moc vysoké na tak malý box.. Včera jsem ty květináče jsem prolil 10 l vody s upraveným ph na 6.. tak uvidím, kdyžtak to ještě snížím.
tak asi nejspise to ph ,všechno se nevstřeba... a kolik ti vyteklo? muže ti ještě vytect o 1-3 desetiny více(snad to jsou desetiny)
mam na vstupu 5.8 5.9 vyteče 6-6.1
jinak bych asi neřekl ze je to prehnojene...ty špičky jsem viděl horší
vidim že listy postupně světlají, středy jsou tmave i vrchy jsou deformovane ...nove ,posupem se budou přidavat dalši prvky
Prosím co může být špatně? Teplota udržována od 23 do 27C vlhkost 60+-10 %, hnojene od AHS podle tabulky ovšem poloviční dávkou protože jedu hlínu light mix od biobizz, na kyti svitim 2×400w na plochu 180×140 s výšky lampu nad vrcholky cca 60cm . odtah zapnutý nonstop stejně tak vetraky. PH nevim nebo nemam test. Prosím o rady děkuji
Původní příspěvek od XXXdavidXXX Prosím co může být špatně? Teplota udržována od 23 do 27C vlhkost 60+-10 %, hnojene od AHS podle tabulky ovšem poloviční dávkou protože jedu hlínu light mix od biobizz, na kyti svitim 2×400w na plochu 180×140 s výšky lampu nad vrcholky cca 60cm . odtah zapnutý nonstop stejně tak vetraky. PH nevim nebo nemam test. Prosím o rady děkuji
podle mě máš v roomu tak 50% vlhkost... popř. zimu