Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Zajímalo by mě kdo používá jaký hnojivo a jak je s ním spokojenej!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14 »
Autor
Téma 
abra007xas
Stálý Člen

Karma uživatele abra007xas - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

Mam odzkousený zalejvani obden. Navic zalejvam jen tolik vody, aby pokryla jen dno misky. Kdyz dam misku plnou, zem v kvetinacích je neprijemne nacucana. Mohli by zacit hnit koreny. Takhle je to OK. Navic konopi samo je suchomilna rostlina a cim min se zalejva tim je hustsi model jak tady nekdo psal.

Old Post 17-03-2002 v 17:50 PM
abra007xas je offline   Profil uživatele abra007xas   Find more posts by abra007xas   Foto galerie člena abra007xas   Click here to Send abra007xas a Private Message   Add abra007xas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jonatan
Stálý Člen

Karma uživatele Jonatan - 9% PěstitelskáKarma uživatele Jonatan - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

cau

no hnojeni kazdej den je v pohode.
ale po skusenostech sem presel na AH hnojivo a rek bych ze se to neda srovnavat ty kytky rostou doslova pred ocima

Old Post 19-03-2002 v 16:00 PM
Jonatan je offline   Profil uživatele Jonatan   Find more posts by Jonatan   Foto galerie člena Jonatan   Click here to Send Jonatan a Private Message   Add Jonatan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Jonatan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyBoy
Bud Krusher

Karma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% Pěstitelská

Obecné Chlapci... Příspěvek č. 179

A v cem ty krasotinky vlastne mate? V jakym substratu?
T.

Skankin` on and on.... Tmmy

Old Post 19-03-2002 v 16:53 PM
TommyBoy je offline   Profil uživatele TommyBoy   Find more posts by TommyBoy   Foto galerie člena TommyBoy   Click here to Send TommyBoy a Private Message   Add TommyBoy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele TommyBoy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 180

Z oslovení "chlapci" jsem usoudil, že by to mohla být otázka i na mě . Tak já tam mám:
40%zahradnická směs
40%substrát na kaktusy
asi 5%perlit
a dno vysypaný keramitzem
Nevěděl jsem, že složení zeminy má taky nějaký větší vliv na hnojení. pokud ano, tak se nechám rád poučit, co by pro mě bylo nejvhodnější.
P.S. Sorry, jonathane, že se ti sem takhle montuju, ale opravdu by mě to zajímalo.

Old Post 19-03-2002 v 17:17 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sido
Stálý Člen

Karma uživatele Sido - 13% PěstitelskáKarma uživatele Sido - 13% Pěstitelská

hnoje Příspěvek č. 181

Teda panove, jestli ty kytky hnojite kazdej den, tak to hulite asi peknej chemickej humus,zvlast jak ctu ze nekdo hnoji Krystalonem..
Ja hnojim v rustove periode, tak jednou za 4 dny i vice a v periode kvetu jednou za tyden.pred sklizni nehnojim minimalne 20 dni aby se kytky procistily.....
Verte nebo ne, ale zhuluje to bajecne a mam jistotu ze nehulim hnojivo :o)))

End

Old Post 19-03-2002 v 18:36 PM
Sido je offline   Profil uživatele Sido   Find more posts by Sido   Foto galerie člena Sido   Click here to Send Sido a Private Message   Add Sido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 182

to Sido:
Co si o mě myslíš? Já taky hnojím přiměřeně, zhruba tak jako ty, až na to, že jednou za čtyři dny i v období květu. Proto mě taky zajímalo jak každodenní hnojení strávěj kytí . A taky ten vliv zeminy na druh hnojiva.
to Jonatan:
Opět se omlouvám , tentokrát za zkomolení nicku v mém předchozím přízpěvku.

Old Post 19-03-2002 v 19:34 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sido
Stálý Člen

Karma uživatele Sido - 13% PěstitelskáKarma uživatele Sido - 13% Pěstitelská

Al-Ban Příspěvek č. 183

Tak to joooo :o)) Tak ja jsem samozrejme take zkusil hnojit denne, kytky to rozdejchaly naprosto v pohode, ale kdyz jsem to zahulil, tak jsem to malem nerozdejchal ja.Fakt hnus bylo to fakt na pozvraceni.Kytky maji byt prirodni a ne narvany chemkou..........

End

Old Post 19-03-2002 v 23:20 PM
Sido je offline   Profil uživatele Sido   Find more posts by Sido   Foto galerie člena Sido   Click here to Send Sido a Private Message   Add Sido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyBoy
Bud Krusher

Karma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% Pěstitelská

Obecné Ale ale... Příspěvek č. 184

2 Al-ban: Sorry jestli se te to osloveni dotklo, ale jak ctu tvoje dalsi prispevky si asi nejakej vznetlivej co? Dej si a hod se do klidu...
Jinak napr. pri hydroponickem pestovani se hnoji kazdej den dokonce se da rict ze se hnoji kazdejch par hodin (proto moje poznamka o substratu, chtel sem jen vedet esli se bavite o hydroponii nebo pude nebo co?)...
Hnojit do pudy vic nez jednou tydne mi pripada moc... pokud nejde slabej roztok hnojiva (v pude to proste funguje trochu jinak...)...
Pokud hodne hnojite... Musite kytkam umoznit VELMI dlouhy FLUSHING (nejmene 14dni mozna i vice), aby se to v nich naredilo vodou nebo dokonce uplne vyplachlo.... Pak se nepoblejete jako Sido
T.

Old Post 20-03-2002 v 10:43 AM
TommyBoy je offline   Profil uživatele TommyBoy   Find more posts by TommyBoy   Foto galerie člena TommyBoy   Click here to Send TommyBoy a Private Message   Add TommyBoy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele TommyBoy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
olik
Stálý Člen

Karma uživatele olik - 71% PěstitelskáKarma uživatele olik - 71% PěstitelskáKarma uživatele olik - 71% PěstitelskáKarma uživatele olik - 71% PěstitelskáKarma uživatele olik - 71% Pěstitelská

Obecné General Hydroponics Příspěvek č. 185

Já pěstuji indoor poprvé a používám General Hydroponics od http://www.hydroponieplus.cz. Je to sice určeno pro hydroponické pěstování. ale mě to i v kvetináčích docela šlape.

Složení: 60% substrát pro kaktusy, 30% substrát pro výsev a zakořenění + 10% perlitu.

V růstu hnojím 2xtýdně, v květu (což je již 21 dnů) obden. Složení tak jak píšou, tedy: růst-- 30ml Gro +20ml Micro +10ml Bloom na 20L vody******* květ 10ml Gro +20ml Micro + 30ml Bloom na 20Lvody.

Myslíte, že má cenu to kombinovat ještě s jinými hnojivy (Kristalon...)

Old Post 20-03-2002 v 10:44 AM
olik je offline   Profil uživatele olik   Find more posts by olik   Foto galerie člena olik   Click here to Send olik a Private Message   Add olik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Příspěvek č. 186

to TommyBoy:
Oslovení "chlapci" se mě vůbec nedotklo, naopak jsem se toho jal využít k tomu, abych z tebe vytáhl nějaké informace a taky ti za ně děkuji. Vznětlivej sice občas jsem, ale to si nechávám jinam a tady se snažím psát v klidu (i bez hulení, které teď asi tři měsíce už nemám).
Na Sida jsem taky neútočil, to "co si o mě myslíš" bylo míněno v dobrém, jen jsem usoudil, že kdybych za to hodil smajlíka, tak by to vypadalo, že opravdu hnojím každej den. Tak doufám, že už si rozumíme .

Old Post 20-03-2002 v 13:50 PM
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 187

Ja pestuji v hline a hnojim:

prvnich ctrnact dni vubec
pote kazdej den se zalivkou podle navodu
dale koncentraci zvysuji az na dvojnasobek. Uplne je videt, jak to kytky boostuje
hnojim festove, dokud vidim, ze to kytkam dela dobre.
tri tydny pred sklizni hnojivo vysadim uplne...

kytky si nestezuji, ja si nestezuji...

Old Post 20-03-2002 v 14:29 PM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matrix
Stálý Člen

Karma uživatele matrix - 28% Pěstitelská

Bcuzz a hnojení Příspěvek č. 188

Ahoj v diskusi, tak ješte přileju olej do ohně.

Substrát - 80% kokos
17% perlit
3% vermicud
Takže v tomhle si kytičky přímo chrochtaj, že je slyším i přes zavřený dveře;o) Aby toho nebylo málo, tak ještě dostávaj každej den zálivku Bcuzzu a+b podle poměru dávkování - to znamená 3+3 později 4+4, kromě středy - samotná voda a kromě neděle - nezalévám.To tedy znamená že 5 x v týdnu mají ještě hnojívko.
Nebudu nikomu nic vymlouvat, až to spálím , patří mi to, ale zatím to vypadá uplně super a kytky jsou tmavě zelený.Dřív jsem dával hnojivo 2 x týdně a zaléval dohromady 4 týdně a pěkně jsem to posral....myslím že je potřeba odzkoušet všechno ne?
Přikláním se k Wallhaloj, 3 týdny před sklizní vysadím hnojivo a kytí budou "NATURAL"
Jo a Bcuzz není podle mě chemka ne???
Mějte se super...m@trix

Old Post 20-03-2002 v 15:29 PM
matrix je offline   Profil uživatele matrix   Find more posts by matrix   Foto galerie člena matrix   Click here to Send matrix a Private Message   Add matrix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyBoy
Bud Krusher

Chemie Chemka? Příspěvek č. 189

Cemu rikas chemka? Kazdy hnojivo je chemka (pokud na nem neni ze bylo vyrobeny z nejakejch zviocisnejch produktu apod.
Jinak ver ze to hnojivo co tam naceps si potom vyhulis... Takze pokud hnojis tak aby kytka mela akorat, je to podle me lepsi. Navic puda ma tzv. pamet kdyz do ni lejete tuny hnojiva ono v ni zustava a ty tri tydny flushingu treba k flushingu vubec nedochazi, protoze kytka dozira to hnojivo co je zchyceny v pude a rozpousti se do cisty vody kterou zalejvate...
Nicmene vas od toho nezrazuju, sam sem prvni sklizen odjel v hline a hnojil sem jak svina no vysledek tomu odpovidal
Tak at se vam dari a Vasim kraskam taky..

P.S. 2 Al-ban rozumim chlape jeden

Old Post 22-03-2002 v 09:55 AM
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

2all Příspěvek č. 190

No všichny tady píšete jak často hnojíte, ale nikdo tu nepíše v jaký koncentraci. To je docela to nejdůležitější. Když hnojíte každý den určitě né takovou koncentrací jako já - hnojím 1x-2x týdně (podle potřeby), protože to by kytky asi nerozdejchaly. A taky myslím, že je jedno jestli hojíte 1x týdně nebo 7x týdně (7x menší koncentraci). Ve výsledku je stejnej poměr živin.

Haman - Flying smokers

Old Post 22-03-2002 v 13:13 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 191

2 haman - tak to blbe ctes... mrkni se co jsem psal ja... hnojim kazdej den, postupne az na dvoj az trojnasobnou koncentraci nez udavanou na hnojivu (OBM, Kristalon start+plod, a neco s netopejri srackou) a posledni tri tydny uz jen vodu...

Old Post 22-03-2002 v 13:26 PM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lionhead
Stálý Člen

Karma uživatele Lionhead - 9% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 192

Chtěl bych se zeptat jesli se na qětinku dá použít hnojivo na jahody - Kristalon jahoda. Mam půl kila a tak bych se chtěl poptat ěsli s tim někdo má zkušenosti nebo doporučení.
--
Předem díky za odpovědi!!!
--
P.S. Hulte!

BIG THANXXX GOEZ TO : HoumBoj, Al-Ban (ěsli ještě žijou ;-) )

RESPECT & PEACE to all!!!

Old Post 22-03-2002 v 20:24 PM
Lionhead je offline   Profil uživatele Lionhead   Find more posts by Lionhead   Foto galerie člena Lionhead   Click here to Send Lionhead a Private Message   Add Lionhead to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lionhead! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:08 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-07-2021 - Zajímalo by mě kdo používá jaký hnojivo a jak je s ním spokojenej! II. - 198 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás