Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
potrebuju zjistit co to opravdu je at tam zase nenakropim hnojiva za tisice a pak to neleti opet do zachoda podle mne nema cenu to zatim hnojit kdyz je to takhle v haji,, do tedka tam bylo 1,8 a delalo to stejnak,, a myslim ze tady asi nenajdu nikoho kdo by mel v bublaku nahnojeno na 2,8 EC nebo snad ano?
Původní příspěvek od starosta ja vim v kokosu jim taky davam 2,8 a bez problemu ale na bublak neni to moc? a ten kyslik myslis tedy ze mam kompresory na prd ?? jeden kompresor je co pisou na cca550 litru vody bubler ma 40litru,, tak nevim jak to zjistit malo nebo ne,, a co myslis ty koreny m,a to jeste cenu neco s tim delat,,,pls,napis diky,,
Původní příspěvek od starosta muzes mi prosim te poradit jakej by jsi koupil kompresor aby sem jich nemusel mit 20 ale jenom jeden a rozbocit to?? ale taky aby to doma nedelalo bordel,??
Původní příspěvek od starosta potrebuju zjistit co to opravdu je at tam zase nenakropim hnojiva za tisice a pak to neleti opet do zachoda podle mne nema cenu to zatim hnojit kdyz je to takhle v haji,, do tedka tam bylo 1,8 a delalo to stejnak,, a myslim ze tady asi nenajdu nikoho kdo by mel v bublaku nahnojeno na 2,8 EC nebo snad ano?
Kup topení na 1000l akvárko , zvyš teplotu roztoku tak na 22-23, na peroxid se uplně vybodni , asi ho tam leješ pořád , pH +/- 0,5 ti to takhle nedojebe , jel sem bublaky x let a dokonce bez měřáků , nebyl nikdy problem při dodrženi zakladních věcí.
tak dekuju,,, ale stejnak je to tady nares jeden clen poradi kup lednicku, dalsi kup topeni,, vyber si,, ,,,, mozna to je teplotou vody,, ale porad me zere proste to jestli to neni nejaka zasrana plisen na korenech,, nechci ted uz delat zbytecne veci,, nevim jestli nahnohjit ci nehnojit,,fakt nevim,, pokud jsou v hajzlu koreny tak to muzu delat co chci a zrat to nebude..
No máš teplotu roztoku 20stupnů je to minimum v noci to spiš jde dolů , potřebuješ to mít kolem 22-23stupnů , otázka zní koupím za á topení , za bé chlazení ???
Pořad řešite pH EC peroxid keramzit hnojky hydroton plisen enzymy ale zakladni věc = teplota to nic ??
Do toho kokosu co jsi řikal ze jsi jel si taky nelil vodu ledovou z vodovodu ale odstátou , pokojovou teplotu .
Sliz na kořenech muze bejt z blby teploty , málo vzduchu , moc peroxidu , moc hnojiva .
to mas svatou pravdu,,, a myslis ze by to mohlo v rustu bejt takhle nadherny a pak behem tydne se to takhle dojebat kdyz teplota roztoku je porad stejna to by preci neslo ani v rustu nebo ano? proste podle mne se to zacalo nejvic srat tak tejden po prepnuti,,do te doby krasne zelene stromy,, uz jsem tam vrazil topeni a topim,, oni ty koreny nemaji sliz nebo rasu jenom jsou proste rezave jinak jsou celkem pevne a nejsou jako blato,, vis ja v tom tak plavu prave proto ze jsem v kokosu takovehle zadny chyby nezazil,, kytky pokazde jeli uplne perfektne a zalejval jsem je ledovou vodou z vodovodu,, a vubec nic jim to nedelalo,, vazne,, nemel jsem barel na vodu tak sem to tam sazel z kohoutku,, snazim se vylucovaci metodou,,
porad se snazim vycist nejake chyby podle tech listecku,, ale porad mi k tomu neco nesedi,, kdyz uz jsem nasel neco co vypada jako tohle tak tam zase je ze to zacina od zil listu ale me to zacina proste od kraju spicek,, zilky se mi zadaji ok,, fakt uz nevim uz jsem zase 2 noci nespal jsem z toho unaven,,
No vím že je těžké si vybrat co je nejlepší za radu, obzvláště když někdo napíše chladit roztok, druhý topit tak si vyber. \musíš se rozhodnout sám.
Ten vzduch to může být, kolik distává vzduchu jeden kýbl?
A jestli mají málo vzduchu tak bych peroxid nevysazoval, prokysličí!
A je to tu zase, jeden radí vysadit peroxid a druhý píše nechat. Kolik ho dáváš v přepoštu na 10L?
Jinak hrát si s roztokem v takovém množství musí být pěkný pakec!!
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
NO prave ted jsi na to kapnul jako jeden z mala,, nejde ani o ty tisice litru vody co uz jsem tady protocil zachodem ale o vsechno to co do te vody davam to sou zase tisice penez,, tak na jeden kybl pouzivam atmana ten ma 2 vyvody tudiz tim krmim 2 bublaky jeden atman pisou 540l/h takze potazmi 220l/h na jeden kybl,, to je 3,6l/vterina..
cao!ja mel v nft teplotu nekdy 23-27 a pH mi litalo nekdy ze 6,5- 7,5( daval jsem pH od 6-6,5 a nikdy problem) a i vice a jelo to i dva dny a Ec nekdy ke koncu i z 1,5 - 2,8! a vse vzdy good i kytky...koreny svetle a vrchni trosicku tmavsi!myslim ze jsi je spalil a nebo nejaka mrdka na korenech!hej man ale je mi te lito!ty jak s tim bojujes :-( at se dari kua uz
No něco tam je špatně s těma kořenama, řekl bych že podle řešiče : Jackerspackleho řešič problémů s výživou rostlin
Konečky listů jsou žluté, hnědé nebo mrtvé. Zbytek listů vypadá zdravě a stonky mohou být slabší. Přehnojené, přelité, poškozené kořeny nebo půda s nedostatkem vzduchu.
Jinak tady už pár dnů studuju všechny možné nemoci a problémy, kvůli sobě, né že bych tady ležel a hledal tvojí vadu i když někdy taky se to snažím porovnávat ale...? A u tebe me napadla i plíseň listová, fakt nevím, zkus to porovnat tady s těmi fotkami. http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1689 1foto, příspěvek 168 to vypadá brutálně
WAMParjan
každopádně držím palce po dlouhe době hezkej projekt kterýmu jsem celkem fandil
Já držím palce a stále fandím!
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
dekuju,,, no vypada to taky pekne osklive,, ale podle meho nazoru to ono nebude ani se nekrouti listi,, plisen myslim ze ne,, jo jinak jak pises ze to tam vypada brutalne na prisp.168 ono to brutalni je uz jsou 4 kytky uplne pryc,,svesili listy dolu nejprve a pak uz konec uschly uplne na troud,, dneska jsem se podival i do kosicku na rw kosticku,, tak byla mokra ubral jsem hladinu vodu, pridal jsem topeni,, a zacinam zvedat davkovani pomlinku hnojiva ale uz proste vidim ze to delam k nicemu,, jsete chvilku tomu dam,, budu neco experimentovat,, a pak s POLITOVANIM BUDU MUSET OZNAMIT NEZDARNE UKONCENI RAUNDU PRICEMZ MI BUDE SRDCE KRVACET,,,, VSEM VELMI DEKUJU..
Hopik44....dekuju za tvuj zajem o muj problem,,, pokazdy potesi kdyz nekdo napise,, svou zkusenost,,, problemy s koreny to ano to potom zloutnou a umiraji,ale potrebuju specifikovat svuj problem s koreny,, mam to odnest nekomu kdo ma mikroskop? da se tam neco zjistit ,, a hlavne jak poznat je li to plisen nebo spalene,, a da se to vubec jeste zachranit ?? mnoho otazek,, na ktere drahocena odpoved,,,