Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Martin666: Vyklíčený semínka jsem dával do jifů někdy kolem 10. května. Za týden to teda bude +/- nějákejch 90-100 dnů. Jinak většina listů už je oschlá.
Může hrát roli to, že letos moc nevyšlo počasí? Málo slunka, furt zamračeno, deštivo atd...? Ostatně chci to spíš na high než stoned stavy, takže brzká sklizeň by zas tak moc vadit neměla. Ale zase ne moc ukvapená.
A který teda vypadaj už jedle a použitelně?
Jinak ta "rozdvojená", tu mi jako sazeničku něco ožralo, tak jsem ji nechal že se možná vzpamatuje a vznikla z toho tahle kytka do praku.
já bych to nechal ještě tak 14dní, tím nic nepokazíš, každopádně každému tady radím, kupte lupu nebo okulár za pár korun, a při zvětšení poznáš přesně kdy sklidit " až když se začínají trichomy zakalovat" pak máš jistotu, že nic nepokazíš....
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
kupil som si mikroskop, ktory je mozny napojit na pc. pokial mate zaujem, vytvorim thread kde budem davat snimky kristalov z roznych modelov a nasledne aj smokereport k danej snimke (bude tam ale par dnovi rozostup medzi snimkou a smokereportom, aby to bolo objektivnejsie). napiste, ci by vas nieco taketo zaujimalo.
co vy na to borci? nepřízeň počasí a napadání rostliny hnilobou mě nutí již řešit zdali je již hotová a seknout, nebo místní hnilobu nadále odstraňovat a ještě čekat....