Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ja letos plánuju tyto semena:
2x Pandora (Paradise seeds)
1x MOHAM RAM (Sweed Seeds)
1x Sugar GOM (Grassomatic)
1x Vertigo (Paradise seeds)
1x Syrup (Budha seeds)
1x AUTO Diesel, 1x AUTO Yumbolt , 1x AUTO Lavender (CBD Seeds)
a na druhou várku plánuju
1X Magnum (Budha seeds) to bude pecička
a 3x Dark Devil (Sweed seeds) Nádhera na pokoukání tady je odkaz tak na to koukněte http://sweetseeds.es//2013/banco/variedad.php?id=38_cs
ja som objednal ten ospevovany MAGNUN , AUTO NOTHERN LIGHITS s minuleho roka mam este oroginal semena Caramel Cream a White Dwarf tak uvydime co stoho bude
fair seeds:auto somango 5x
auto jack 5x ma někdo skušenos s jackem,aut?
auto cream caramel 5x
auto blueberii 5x
+ klasika byliho žraloka 5x
Ak 47 x northern light 5x
Dinafem - cheese auto 6x
autohaze 3x
navalim tomu plagron alga bloom,TOPMAX.
co bych měl cekat,jel někdo něco z těch modelu?
rychlokvašky pudou do kuku,něco kyblovka na paloučku u lesečka.
Zdar! Ja davam letos samonakvejtacku poprve. Taky mam konecne k dispozici sklenik, tak dam pro porovnani jednu za sklo jestli bude nejaky rozdil. Mam pripraveny Super critical Auto a Big Bang auto od Green house. Tak uvidime ...
Na letos mam už nakoupené od growshop seeds auto jacka 5x a auto somango 5x. Minulý rok od stejné značky jsem měl cream caramel a northern light. Jen musí být lepší počasí než to půjde ven, zatim pořád dost zima.
Na leto chcem prvy krat zasadit. Rozhodol som sa pre outdoor kedze doma to nemam kde dat . Rozhodol som sa zakupit 1x od Pyramid seeds - auto blue pyramid a 1x od Cannabis seeds - auto super hash ked ma niekto s timito dvomi odrodamy skusenosti tak prosim p.m.
Dneska jsem na stránkách growshopu v Praze našel nové samonakvétací odrůdy od Fair Seeds: Auto Blueberry a Auto Bubble Gum. Letos chci ještě zkusit jednu z nich, nejspíš Blueberry.
Původní příspěvek od pinonsuj Zdar! Ja davam letos samonakvejtacku poprve. Taky mam konecne k dispozici sklenik, tak dam pro porovnani jednu za sklo jestli bude nejaky rozdil. Mam pripraveny Super critical Auto a Big Bang auto od Green house. Tak uvidime ...
pino
S rozdílem počítej, měl jsem v r 2011 AF Mazary, celý report je na http://grower.cz/viewtopic.php?f=82&t=1643
U mne způsobilo pouhých 14 dní původně identických "dvojčat" ve stejných nádobách neuvěřitelný rozdíl, který se už nesrovnal.
mam dotaz mam automatic od royalqueenseeds uz zacinaju vychdzat len neviem aky kvetinac niwekto vravi taky iny taky zatial su v tabletach jiffy.mate niekto s touto odrodou skusenosti ak ano prijmem rady zajimala by aj uroda aka bola chcem pestovat vonku vo kvetinacoch hlinu mam od plagronu a hnojku od canna dakujem za vsetky rady