Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pááánečku, sou tu dost drsný brutalitky...Některý vobRázky sou tu fakt masSsakróznííííí !!! Kdybych kreslil tak sem taky něco plácnu, ale teprv začínám, tak doufám, žhe to tu bude do doby než něco vymyslim JInak pozDrAw Wimpykovi ...
Fakt pekne obrazocky.. keby som vedel tak kreslit rukou, bol by som spokojny. Kedze tu bol uz aj photoshop, tak sem pridavam svoje 3Dcko.. Tie hodiny som robil v Mayi a tie ostatne dva v Maxovi (asi tak pred dvoma rokmi)
Konečně jsme sehnal skenrTady je ukázka mojí tvorby.Je to někdy z doby kdy jsem začínal kouřit tu marihuanu.Dostaly se mi do ruky tempery,tak jsem chtěl nakreslit to co je pro mě hodně důležity..Miluju sluníčko,dává mým rostlinkám sílu!!!
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
Asi o pár dnů později jsem zase nějak přišel k té trávě a zase mě chytla inspirace.Tématem se mi stalo zase sluníčko,v něčem mě šíleně okouzluje.Zase temperky…naposledy!!!
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
Tak pokuď si dobře pamatuju tak tohle je už novější,řekl bych tak prvák-tzn.školní zábava,když se člověk nudí.Proč jsem to nakreslil-nevím.Smysl to mělo ten že jsme tam asi potřeboval.
Sakra,mám takovej pocit že sem už nikdo nechodí.Přemýšlím esli má vůbec cenu sem posílat další obrázky.Hej GROUWŘI pojďtě si sem přihodit obrázek,je to to nej fórum co tady mohlo vzniknout!!!!Budu házet do každýho fóra odkaz ať se to zase rozjede.Byla by škoda kdyby to upadlo!!!