Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cao, zrovna premyslim ze bych si neco podobnyho taky rozjel, takze predne diky za inspiraci. K+. no a k ty kytce, docela pekne kvete a z tech posledich fotek se jeji stav ocividne zlepsil.
Podle me je na vine prosty prelejvani, nebo spis spatnej substrat. Chapu ze je to nejakej royalty mix nebo co, ja s takovejhlema substratama zkusenost nemam. Ale na 1ni pohled pojme do sebe hodne vody a rek bych ze ti trochu uhnivaj koreny.
Perlit bude mozna tim kdo celej problem zpusobil. Perlit je takova houba do ktery se nasakne voda a drzi a drzi. Pritom efektem ma byt zlehceni puduy, podle me lepsi tam prihodit lopatku pisku, nebo sterk.
Muj tip min zalejvat, a mozna bych i omezil vlhkost v boxu, preci jen v suchu se holkam tak nejak kvete lip.
Hele doktore, máš to moc pěkný, hlavně ty makra paliček jsou super
Jen tak dál a k těm listům.. Podle mě, pokud to budeš za nějakou tu chvíli kosit, tak to tak nechej.. Příjde mi podle fotek, že se to žloutnutí moc nezhoršuje a na příští grow zkus hodit uplně jiný podmínky.. Jinej substrát, místo perlitu třeba štěrk, jak píše Bamboo a uvidíš.. Jiný hnojky.. Prostě uplně jinej pól.. Každym growem se grower učí a při troše štěstí neopakuje svoje předchozí chyby.. Vyzkoušej vše a potom můžeš zhodnotit, co je pro tebe nejlepší.. Ale držim pěsti, máš to super.. K+ putuje rovnou k tobě
Sice to sem úplně nepatří ale pochlubím se Vám, co všecko za se mi doma sešlo za modely a chystám si je na letošní vydatný out. Je toho dost, tak bych byl rád, když byste mi poradili co zasadit Takže:
Power Plant x Sour Jack
Ace MIX x Red Erdpurt
Ace MIX x Black Erdpurt
NL Haze x Thai
The Purps
Gr8 White Shark x Lien Hanh
Ice x No name
Buddha
Shaman
White Widow x Thai Haze Skunk
National Health Service
Ortega
C4 x Original Green
MTF x G13
Ortega x Master Kush Skunk
Jamaican Pearl
Early Girl
Sage Rider x Haze Rider
New York City Diesel x Skunk 1
NN Sativa
NN Fialky
NN Skunk
a nakonec totální NN
Všecky semena jsem buď dostal, koupil nebo vyměnil Takže tímto děkuji členům tuffgong1, Časlove, Hlava a pexeson!!!