Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Modrý semínka? Nebo teda jestli říkají že je to modrá odrůda tak to znamená že bude mít lehce namodralý květy a to ještě když je zima ale semínka jinak modrů farbu fakt nemají. To leda žeby to byl ten jejich clour mix ale jinak jsou semínka snad hnědý ne? A že jsou malý neva, mazary mají taky úplně mikro velikost...
U DP bych se žádnýho ojebu nebál...
..slajs a h.u.l....asi mate pravdu a prave preto som objednaval z DP to bolo prvy krat...a diky za informace.....a je este nekde lepsia online seeds banka ....poradte s kade sa oplaty.......P.A.E.C.E
Původní příspěvek od humus flusus Lidicky a je tam postovny,nebo je to cena uz hotova?
Shipping
We send your order in a flat and discreet box that will fit your mailbox.
Make a choice if you want your order shipped by registered (our responsibility)
or regular mail (your responsibility). For seedorders above the € 70,-
shipment is free of charge, seedorders below € 70,- are charged
€ 7,50 for registered mail and € 2,- for regular mail (see orderform).
Prebrate zo stranky DP.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Ty jo...umi nekdo anglicky?2eura nebo 7,50?dik jsem rad,ze umim cesky :
Námořní doprava
My odeslání objednávky v bytě a diskrétní box, který se vejde schránky.
Make volba, pokud chcete, aby dodávaný registrované (naše odpovědnost)
nebo poštou (vaše odpovědnost). Pro seedorders nad € 70, -
přeprava je zdarma, seedorders nižší než € 70, - jsou zpoplatněny
€ 7,50 pro registrované mail a 2 €, - pro pravidelné mail (viz objednávku).
To uz nechapu....kde jsi to nasel?
At rostou...
Naposledy upravil humus flusus 22-03-2010 v 14:00 PM
Původní příspěvek od humus flusus Ty jo...umi nekdo anglicky?2eura nebo 7,50?dik jsem rad,ze umim cesky
Sorry, myslel som, ze vies anglicky. Pripadne nejaky translator.
Takze. Pri objednavke nad 70 € je postovne zdarma.
Inak sa plati 7,5 € za doporucenu zasielku, pripadne 2 € obycajna zasielka (to nedoporucujem).
EDIT: tak aby som to odcitoval presne-
Poštovné
Zašleme Vaši objednávku v úzké a nenápadné krabičce která se vejde do Vaší poštovní schránky. Prosím vyberte, zda chcete objednávku zaslat obyčejnou (vaše odpovědnost ) nebo doporučenou (naše odpovědnost) poštou. Pro objednávky semínek nad € 70,- je poštovné zdarma, Pro objednávky semínek pod € 70,- stojí poštovné za doporučenou poštu € 7,50 a € 2,- pro obyčejnou poštu (viz objednávkový formulář).
Skoda, ze namaju na stranke klasicky FAQ/SHIPPING INFO a pod.
a tieto informacie sa zobrazia uz pri objednavke.
Good luck. LJ.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Dik moc....ale stejne ty stranky maji fakt nedomyslene....jsem z toho tele...neco objednam....nad ojednavkou je cislo....a co pak....poslat to cislo s penezma postou nebo ho posles email s tim cilem,jmenem....a postovni poukazku....nepusti me to nikam dal.... dobre tam je kosik......jsem trouba
Zdar vsem,muj problem je v tom..ze sem minulej ctvrtek poslal seminka do DP a bohuzel do tedka nevim jak na to sem,cetl sem tady .. ze klucina to poslal minule pondeli a uz doma sadi .tak mi to hazi pocit nejistoty . poslal sem to jako cenne psani na doporuceni pani z posty .ani email mi nikdo zatim neposlal .-. teda pokud ho maji .. v obalce se nachazelo 80 euro s vytiskem objednavky . jak tam pisou . kdyby nekdo vedel ,jak uklidnit mou mysl ,tak mi odepiste .moc dekuju vaNA
Ty jo,klobouk dolu,zadny postak me neokradl....v pondeli k veceru poslano.....dnes ve 12:30 e-mail potvrzeni,ze penizky dosly pak pisnu clkovou dobu.....objednavky...he
Treba...to dojde pozdeji...mel jsi ty penize...zamaskovat ,aby obalka....neprosvitala a poslat to doporucene...logika-cenne psani nevysmivam se...snad to jeste dojde....Ja poslal v pondeli....a uz mi doslo potvrzeni.....ze penize jsou tam...
jj trasovani zasilky . koukal sem . mam tam akorat ze 19teho to poslali do zeme urceni . od te doby nic . to funguje jen pro cz postu .takze za hranicema uz nevidis .. tak maji jeste cas . akorat me sere ten meil ,ze nepisou . ale ja jim ho tam asi nenapsal.no uvidim . pockam jeste pristi tyden pak dam vedet .. jinak diky za ochotu
Mě to trvalo týden v neděli večer objednávka v pondělí dopoledne kontaktní mail v úterý platba v bance ve čtvrtek večer mail o obdržení platby a v pondělí přišly Mazárci jakýsi pidi semínka,ale prej to bude v poho.
Jo no clovek ceka seminko velke,jak kralicci bobek(za ty penize) a oni posilaji takove seminka mam zkusenost z eastseed...takove male seminko jsem v zivote ani nevidel