Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jeden dotázek ohledně Miguel x PPP, a to ohledně květu této rostliny, měl jsem 3 seeds a všechny 3 byly samičí (poklona do jižních krajin) můj dotaz je jednoduchý, a to jak jsi Ty na tom s květem, já mám zatím jen pre-flowers ale ani náznak tvorby palic. Flek je snad v pohodě,žádné vedlejší světelné vlivy, i když času ještě "poměrně" dost tak by mě zajímalo jak jsou na tom tvoje, ptž. foto jsem nemohl nalézt. Díky!
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Zdar borci nevim jak to tu dokvete ale original migel z granadskejch hor bola teska sativa s dlouhym kvetem ale pod lampou krizenecek kvetl docela rychle mam stoho ted dve maminy na selekci hin sa hukaze