Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vytrženi 3 samci
některé květiny jsem vyvázal...
pomalu to začíná nakvétat..
nerozhodná je už jen jedna květina, ale tipl bych na samičku..
konopný kabaret pokračuje
Legalizuj!
květiny jsem měsíc zatemňoval celý červenec a potom byly na balkoně tedy návrat na přirozenou peridu
na vrcholcích palic se udělají takové výrustky včetně jednolistých lístečků-zde je to hezky vidět
dodávám, že holky jsou týden za balkonovými dveřmi bez pořádné ventilace díky zmatencům, co mi lozí na balkon
sensi skunk 52 dní od začátku zatemňování
to samé u nl
těchle semenných bank je mi opravdu líto-prostě to už nějak doklepou bez dobrých podmínek- dal bych je ven do přírody , ale bojím se o semínka..že mi je někdo ukradne.. tak je trápím doma
kupodivu pět samců a po pečlivé prohlídce hotovo-už jen samý holky
příští týden dostanou biobizz bloom
egyptxbg už všechny pěkně kvetou, další pomalu nakvítají, jen jack herer, bg a jardové zatím jen blizničky..
1.jack herer
2.boogle gum
3.new purple power-npp- zelený feno
4.npp fialový feno
5.exbg
Nekne pekne pekne ,..Chlape inak pocuj ides na tom misete prvi rok>>>lebo ako si hovoril o to rakosi a vode tak ze ci sa nebojis ze na podzim ta voda dojde az moc vysoko to by bola teda skoda a poriadna....dufajme teda ze sa nist nestaen a ench to rastie .....Gl ....