Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Maker: do buducna skus udrziavat rovnaku vysku rastlin. Pretoze ak mas svetlo strasne vysoko nad tou mensou kytickou, prichadzas o vynos.Takze nabuduce zastrihavat a ohybat
Zdravím všechny growery.Jsem tu nový a vzhledem k tomu,že o pěstování téměř nic nevím,nahlížím do vašich témat a diskuzí.Chci jen poděkovat za to,že se věnujete i takovým "lamám",jako jsem já. :-) Nikdo učený z nebe nespadl a každý si svojí cestu za poznáním musel projít. Přeji všem mnoho úspěchů v pěstování a bohaté úrody.
Začínám s pěstěním a teprve dávám dohromady vybavení.Proto věřím,že tu najdu mnoho užitečných informací. :-)
čau jsem tu nový a s pěstováním pod lampou nemám žádné skušenosti.ale dnes se to zlomí obědnal sem si cool tube 400wuž tam mám namontovaný aj nějaký větřák no a zatím tak nějak prohlížím fotky jak asi má pěstírna vypadat. mám na to ve sklepě malou místnost 2×2×1 metr zatí tam natahuju el. potřebuju radu hodí se na stěny poliš?
čau lidi poradte mi prosím jak je to s tím polišem. už sem ho tam nalepil je ta folie nutná?koupím předřadník na 400w aněkde sem se tu dočetl že je potřeba ještě kondenzátor kdyby to měl někdo naprodej ozvěte se dík.