Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Přípravka pro nováčky » Základní tipy pro začátečníky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14 »
Autor
Téma 
faqer
Stálý Člen

Karma uživatele faqer - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

to Maker: do buducna skus udrziavat rovnaku vysku rastlin. Pretoze ak mas svetlo strasne vysoko nad tou mensou kytickou, prichadzas o vynos.Takze nabuduce zastrihavat a ohybat

Old Post 15-12-2007 v 12:32 PM
faqer je offline   Profil uživatele faqer   Find more posts by faqer   Foto galerie člena faqer   Click here to Send faqer a Private Message   Add faqer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maker
Nový Člen

Karma uživatele Maker - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

caute mam otazku jak mam vlozit fotografiu mojej rastlinky??

Old Post 17-12-2007 v 11:13 AM
Maker je offline   Profil uživatele Maker   Find more posts by Maker   Foto galerie člena Maker   Click here to Send Maker a Private Message   Add Maker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erico Faltany
Nový Člen

Karma uživatele Erico Faltany - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 179

...mě by hrorzně zajímalo jak je to stěma kvasnicema. Bylo to tady několikrát nakousnuto ale nevysvětleno...jaké a jak to používat???

Old Post 15-02-2008 v 13:08 PM
Erico Faltany je offline   Profil uživatele Erico Faltany   Find more posts by Erico Faltany   Foto galerie člena Erico Faltany   Click here to Send Erico Faltany a Private Message   Add Erico Faltany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
romankover
Nový Člen

Karma uživatele romankover - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 180

aj ja teraz idem zacat pestovat tak drzte palce

Old Post 21-02-2008 v 19:37 PM
romankover je offline   Profil uživatele romankover   Find more posts by romankover   Foto galerie člena romankover   Click here to Send romankover a Private Message   Add romankover to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
W. Allen
Nový Člen

Karma uživatele W. Allen - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 181

Jo díky Butchi, to je přesně to co jsem potřeboval. Vytiskl jsem to i babičce, která říkala, že to taky zkusí vypěstovat

Old Post 24-02-2008 v 15:46 PM
W. Allen je offline   Profil uživatele W. Allen   Find more posts by W. Allen   Foto galerie člena W. Allen   Click here to Send W. Allen a Private Message   Add W. Allen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 182

nazdar lidi konecne jsem se prihlasil ,mate totu pekny nevim jestli tu pujdou vlozit me fota bo mam ps3

Old Post 26-02-2008 v 11:38 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sketch
Nový Člen

Karma uživatele sketch - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 183

co je to seed bank??

Old Post 29-02-2008 v 14:29 PM
sketch je offline   Profil uživatele sketch   Find more posts by sketch   Foto galerie člena sketch   Click here to Send sketch a Private Message   Add sketch to your buddy list     Navštiv homepage uživatele sketch! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 184

sketch - zkus analogii seed bank X sperm bank X national bank
jinak ti asi pomůže i www.slovnik.cz

Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.

Old Post 29-02-2008 v 14:44 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BlackLight
Nový Člen

Karma uživatele BlackLight - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 185

Zdravím všechny growery.Jsem tu nový a vzhledem k tomu,že o pěstování téměř nic nevím,nahlížím do vašich témat a diskuzí.Chci jen poděkovat za to,že se věnujete i takovým "lamám",jako jsem já. :-) Nikdo učený z nebe nespadl a každý si svojí cestu za poznáním musel projít. Přeji všem mnoho úspěchů v pěstování a bohaté úrody.
Začínám s pěstěním a teprve dávám dohromady vybavení.Proto věřím,že tu najdu mnoho užitečných informací. :-)

BlackLight

Old Post 16-03-2008 v 01:17 AM
BlackLight je offline   Profil uživatele BlackLight   Find more posts by BlackLight   Foto galerie člena BlackLight   Click here to Send BlackLight a Private Message   Add BlackLight to your buddy list     Navštiv homepage uživatele BlackLight! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mattes.3
Nový Člen

Karma uživatele mattes.3 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 186

čau jsem tu nový a s pěstováním pod lampou nemám žádné skušenosti.ale dnes se to zlomí obědnal sem si cool tube 400wuž tam mám namontovaný aj nějaký větřák no a zatím tak nějak prohlížím fotky jak asi má pěstírna vypadat. mám na to ve sklepě malou místnost 2×2×1 metr zatí tam natahuju el. potřebuju radu hodí se na stěny poliš?

Old Post 20-04-2008 v 07:31 AM
mattes.3 je offline   Profil uživatele mattes.3   Find more posts by mattes.3   Foto galerie člena mattes.3   Click here to Send mattes.3 a Private Message   Add mattes.3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 187

na stěny si dej folii

Old Post 20-04-2008 v 10:00 AM
mattes.3
Nový Člen

Příspěvek č. 188

takže je to absolutně nevhodné?nebo se s tím dá prozačátek vydržet.musím totiž eště koupit předřadník.

Old Post 21-04-2008 v 04:36 AM
mattes.3 je offline   Profil uživatele mattes.3   Find more posts by mattes.3   Foto galerie člena mattes.3   Click here to Send mattes.3 a Private Message   Add mattes.3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mattes.3
Nový Člen

Příspěvek č. 189

čau lidi poradte mi prosím jak je to s tím polišem. už sem ho tam nalepil je ta folie nutná?koupím předřadník na 400w aněkde sem se tu dočetl že je potřeba ještě kondenzátor kdyby to měl někdo naprodej ozvěte se dík.

Old Post 22-04-2008 v 04:34 AM
Hardcore91
Host

Příspěvek č. 190

to Butch: ten návod je dokonalej akorát sem docela čuměl proč ten CO2

Old Post 22-04-2008 v 10:03 AM
mattes.3
Nový Člen

Příspěvek č. 191

zdravím tě Hardcore 91 ta odpověd asi nebyla určená mě ale navadí.já tu mam trochu jiný dotaz

Old Post 22-04-2008 v 21:08 PM
yason
Nový Člen

Karma uživatele yason - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 192

CO2 a kvasnice - to je snadné. Vezmi si pivo, burčák ap. Copak to tam je za bublinky? Kvasinky si berou energii z cukrů a ty štípou za vzniku CO2.

Old Post 18-05-2008 v 10:43 AM
yason je offline   Profil uživatele yason   Find more posts by yason   Foto galerie člena yason   Click here to Send yason a Private Message   Add yason to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás