Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sice som tam nebol ale kamarat mi rozpraval prihodu z intraku:
Mali posledny den pred letnymi prazdninami, vsetci boli zbaleny a chystali sa domov. Samo ze si dali na cestu poriadneho racha kazdy Ked odchadzali typek hovori vratnicke: "Stastne a vesele!"
Marihuana, podla niektorych zivotny styl, ..., podla mna liek na vsetko.
este som si spomenul na jeden hlod. Sedime u kamarat vyhuleny a zrazu mu vola segra. Po chvilke z neho vypadne skvela hlaska. Povodne chcel povedat: "Netelefonuj ked ides autom" a zahlasil namiesto toho toto: "Nesoferuj ked ides autom" som sa smial z toho asi pol hodinu
kamos na babu,ktora stala v ulicke v buse a davala si veci na sedacku:"sadni si,lebo ta zabijem nozom" 50% vtipu bolo ale v jeho hlase
sedeli sme pri rieke:
kamos1:boha ale som hladny
ja:ja tiez
kamos2:ja ani nie
potom sme s kamosom1 vrazedne pozreli na kamosa2 a on mi vravi:pocuj,ked ma zabijete,tak si ma budete musiet rozdelit,ale ked zabijeme kamosa1,tak ho mas celeho
prave som si spomenul skutocne na nesmrtelnu hlasku mojho spolubyvajuceho. Sedeli sme len tak kecali, vyhuleny sme neboli, pride kamos vedla z izby a zadrbe: "Chalani ak nebudete ticho, tak vam naseriem do stredu izby"
jeho dalsia hlaska. Rozpravali sme sa o vojne alebo bitkach, ja neviem a z neho vypadlo: "Dame si do huby a budeme plakat"
z dalsim kamaratom som robil projekt do skoly, hlaska: "Budeme to robit tu alebo vedla"
ten isty kamarat a dasli spolubyvajuci: "Miso pod hrat, budem sa na teba divat" smial som sa asi hodinu
No nevím,kam to dát.. Po vykaleném víkendu se bavíme v raním zewl kolektivu o předešlých zážitcích.
Kamoš komentuje kamaráda Dje.
Tak jsem byl včera zvědavé, jak hraje, protože ho jako takovýho neznám. Ale prej je sprostej. A pak začal hrát --- LETIM JAK HOLUB, SERU V LETU JE MI FAAAAAJN
Bo. Hele,tento tejden budu mít volnej kér. Nepodniknem něco?
Ja: Potrebuju se vyspat
... Ale to je až ve středu.
Ja:Ale ja se potřebuju pořádně vyspat.
No nevim ci je toto nesmrtelna hlaska ale urcite sa na tom pobavite kedze Jekyll tu rozprava o poznamkach tak raz zhuleni kamos prisel do skoly a mal take vrecusko ono ked sa po nom pobucha zacne sa samo nafukovat a streli a pak bol po celej triede smrad od sraciek a on mu dala poznamku NA HODINE MATEMATIKY VYRUSUJE S PRDLAVIM VRECUSKOM