Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar Groweri:
ja uvazuju podobne jako zakladatel tredu-prtz moje zkusenosti se shanenim potrebnych veci na jare jsou spatny_____ (letos bylo vsechno narychlo)
takze-mam objednano -blue mystic- a jeste budu objednavat.zdar a P.E.A.C.E
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
No:-)))mám už doma:
G13/skunk od dr.chronic
Orange bud - z groweru
Nějakej skunk ...no name
Něco z mý úrody:-)) ještě nevím kterej..jsem nestihla zatim poznat všechny
takže toť seeds
z řezu mám domluvený:
NL/Haze
Mendochino madness - to jsem chtěla už loni
Nebula
Great white shark
a bylo mi nabídnuto Sadge?? ted nevím přesně
To zatím platí:-)) ikdyž do jara daleko....takže ty řezy z jara můžou vypadat úplně jinak...
a chtěla bych POG, Vdovu a Shivu to jsem ještě nezjištovala, co a jak a o kolika:-)) jsem chtěla tuhle zimu našetřit na kvalitní hnojky a myslím, že zas hovna
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
Na sezónu 2007 bych chtěl určitě znovu A11xMTF. Sice trošku později dozrává - sklízel jsem ji až dnes - ale jinak je to moc dobrá odrůda. Alespoň záštipky to naznačovaly. Kdybych měl srovna Passion1 a A11xMTF, tak A11 je pro mě jasným vítězem.
Co se týče druhé kytky (mám místo jen na dvě), tak se budu porozhlížet po nějaké další sativě. To co psal IqTyq o Erdbeer Sativa zní dobře, že bych se jí pokusil sehnat?
Původní příspěvek od IqTyq Mohu jen a jen doporučit Erdbeer Sativa (aka Fraise sativa) od cannabis-helvetica.ch .Sladká odrůda se silným hashovým chuťovým ocasem a masakrózním high.Plně zralá koncem září.A cena? Cena je nanejvýš přijatelná.Za 45 semen dáte pouhých 19 euro.
jasna volba pre každého šialeného ganjamena,,za tu cenu je to nieČo jako z rozpravky,, tato ganja ma odnaučila huliť cez kýbel,, jak chcete vedieť niečo o growingu viz my trejd,, ešte budu nejaké fotky sušiny...
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
cuzzte
takze ja jednoznacne na ´07 pojdem Durban Poison, a ktomu bud Ice, alebo Holands Hope. Vsetko zo semien, ale neviem z ktorej seedbanky, kazdopadne v Aprili (cesky neviem ako 4. mesiac) idem ba tyzden do holandska, takze priamo tam si to kupim, a mam istotu, ze sa mi to neposere postou, a usporim na postovnom.
A este pojdem urcite, zaruceny No-Name, ktory som isiel toho roku na balkone, mam 10 seeds, a tesim sa na tie kytiz jak male decko.
Tu je ta rastlinka (mini thread)http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=26311
Já mám osvědčený letošní vzorek, pracovně nazvaný Sloupovka, jediné semínko Fialky a od kámoše 2. generaci Early Misty..
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006