Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Co budete sázet příští rok , od roku 2004 až do 2010.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14 »
Autor
Téma 
Kolom&n
Stálý Člen

Karma uživatele Kolom&n - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

Nazdar Groweri:
ja uvazuju podobne jako zakladatel tredu-prtz moje zkusenosti se shanenim potrebnych veci na jare jsou spatny_____ (letos bylo vsechno narychlo)
takze-mam objednano -blue mystic- a jeste budu objednavat.zdar a P.E.A.C.E

Kolomanovo Šouší---2oo6to bejvávalo..

Surpr!se OUt'07 by Kolom&njsem na to zvědaFF

Koloman's 400W Wonder BoxXx,,,ZHULENO:...

Old Post 19-10-2006 v 15:54 PM
Kolom&n je offline   Profil uživatele Kolom&n   Find more posts by Kolom&n   Foto galerie člena Kolom&n   Click here to Send Kolom&n a Private Message   Add Kolom&n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
valdez
Stálý Člen

Karma uživatele valdez - 96% PěstitelskáKarma uživatele valdez - 96% PěstitelskáKarma uživatele valdez - 96% PěstitelskáKarma uživatele valdez - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

Připadám si tady jako šílenec se svym plánem jet 07 OUT s Original Haze

První pes co pěstuje..

Čoklova pastva 2006 - skoseno

Chceš mít pasácký kouření? - Postup jak dostat MAX.

Výprava do prapodivného to Makrosvěta THpryskiřiCe.

We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood

Old Post 20-10-2006 v 10:35 AM
valdez je offline   Profil uživatele valdez   Find more posts by valdez   Foto galerie člena valdez   Click here to Send valdez a Private Message   Add valdez to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 179

No:-)))mám už doma:
G13/skunk od dr.chronic
Orange bud - z groweru
Nějakej skunk ...no name
Něco z mý úrody:-)) ještě nevím kterej..jsem nestihla zatim poznat všechny
takže toť seeds

z řezu mám domluvený:
NL/Haze
Mendochino madness - to jsem chtěla už loni
Nebula
Great white shark
a bylo mi nabídnuto Sadge?? ted nevím přesně

To zatím platí:-)) ikdyž do jara daleko....takže ty řezy z jara můžou vypadat úplně jinak...

a chtěla bych POG, Vdovu a Shivu to jsem ještě nezjištovala, co a jak a o kolika:-)) jsem chtěla tuhle zimu našetřit na kvalitní hnojky a myslím, že zas hovna

Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.

Out by Janis 06 ,Out by Janis 11 ,Out by Janis 12 ,dvorek 2013 [/color]

Old Post 20-10-2006 v 13:18 PM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 180

Na sezónu 2007 bych chtěl určitě znovu A11xMTF. Sice trošku později dozrává - sklízel jsem ji až dnes - ale jinak je to moc dobrá odrůda. Alespoň záštipky to naznačovaly. Kdybych měl srovna Passion1 a A11xMTF, tak A11 je pro mě jasným vítězem.
Co se týče druhé kytky (mám místo jen na dvě), tak se budu porozhlížet po nějaké další sativě. To co psal IqTyq o Erdbeer Sativa zní dobře, že bych se jí pokusil sehnat?

Old Post 20-10-2006 v 16:51 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shandy
Stálý Člen

Karma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 181

chlapi...docela mě učarovala Erdbeer Sativa

Old Post 20-10-2006 v 22:12 PM
Shandy je offline   Profil uživatele Shandy   Find more posts by Shandy   Foto galerie člena Shandy   Click here to Send Shandy a Private Message   Add Shandy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shandy
Stálý Člen

Karma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 182

to IqTyq: máš s tou Erdbeer sativou náký zkušenosti?
pokus se nám svěřit :-)

Old Post 20-10-2006 v 22:21 PM
Shandy je offline   Profil uživatele Shandy   Find more posts by Shandy   Foto galerie člena Shandy   Click here to Send Shandy a Private Message   Add Shandy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skřeťák v Sudu
Stálý Člen

Karma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% PěstitelskáKarma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 183

vladez tyvole ty ses fakt vul to nemuze vijit mozna kdybys celi prazdniny zatemnoval tak jo ale fakt nevim no... podle mne docela vopruz

Skřetí monstrozní OUT 06 v mokřadech- davno sklizeno

Old Post 20-10-2006 v 22:30 PM
Skřeťák v Sudu je offline   Profil uživatele Skřeťák v Sudu   Find more posts by Skřeťák v Sudu   Foto galerie člena Skřeťák v Sudu   Click here to Send Skřeťák v Sudu a Private Message   Add Skřeťák v Sudu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 184

citace:
Původní příspěvek od IqTyq
Mohu jen a jen doporučit Erdbeer Sativa (aka Fraise sativa) od cannabis-helvetica.ch .Sladká odrůda se silným hashovým chuťovým ocasem a masakrózním high.Plně zralá koncem září.A cena? Cena je nanejvýš přijatelná.Za 45 semen dáte pouhých 19 euro.
jasna volba pre každého šialeného ganjamena,,za tu cenu je to nieČo jako z rozpravky,, tato ganja ma odnaučila huliť cez kýbel,, jak chcete vedieť niečo o growingu viz my trejd,, ešte budu nejaké fotky sušiny...

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 21-10-2006 v 09:02 AM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IqTyq
selektivní herbicid

Karma uživatele IqTyq - 81% PěstitelskáKarma uživatele IqTyq - 81% PěstitelskáKarma uživatele IqTyq - 81% PěstitelskáKarma uživatele IqTyq - 81% PěstitelskáKarma uživatele IqTyq - 81% PěstitelskáKarma uživatele IqTyq - 81% PěstitelskáKarma uživatele IqTyq - 81% PěstitelskáKarma uživatele IqTyq - 81% PěstitelskáKarma uživatele IqTyq - 81% PěstitelskáKarma uživatele IqTyq - 81% PěstitelskáKarma uživatele IqTyq - 81% PěstitelskáKarma uživatele IqTyq - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 185

citace:
Původní příspěvek od Shandy
to IqTyq: máš s tou Erdbeer sativou náký zkušenosti?
pokus se nám svěřit :-)

http://grower.cz/forum/showthread.p...8154#post468154

" Yeah, i know "

Old Post 21-10-2006 v 09:56 AM
IqTyq je offline   Profil uživatele IqTyq   Find more posts by IqTyq   Foto galerie člena IqTyq   Click here to Send IqTyq a Private Message   Add IqTyq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnysss
Stálý Člen

Karma uživatele Johnysss - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 186

My pojedem Swiss miss(jako letos(vynos nic moc, ale kvalita kruta))Durbanka a Snow White(nirvana)...doufam ze budu spokojen

Old Post 21-10-2006 v 10:44 AM
Johnysss je offline   Profil uživatele Johnysss   Find more posts by Johnysss   Foto galerie člena Johnysss   Click here to Send Johnysss a Private Message   Add Johnysss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
valdez
Stálý Člen

Karma uživatele valdez - 96% PěstitelskáKarma uživatele valdez - 96% PěstitelskáKarma uživatele valdez - 96% PěstitelskáKarma uživatele valdez - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 187

Skřeťák, nějak to udělám, šíálenejch nápadů mám víc než dost, takže se nebojim, že bych to sklidil nezralý. O to víc zajímější thread příští rok

První pes co pěstuje..

Čoklova pastva 2006 - skoseno

Chceš mít pasácký kouření? - Postup jak dostat MAX.

Výprava do prapodivného to Makrosvěta THpryskiřiCe.

We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood

Old Post 21-10-2006 v 12:31 PM
valdez je offline   Profil uživatele valdez   Find more posts by valdez   Foto galerie člena valdez   Click here to Send valdez a Private Message   Add valdez to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skřeťák v Sudu
Stálý Člen

Karma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% PěstitelskáKarma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 188

no nevim teda ani moc zajmavi me to nepride, spis jak blbina a ztrata casu

Skřetí monstrozní OUT 06 v mokřadech- davno sklizeno

Old Post 21-10-2006 v 16:05 PM
Skřeťák v Sudu je offline   Profil uživatele Skřeťák v Sudu   Find more posts by Skřeťák v Sudu   Foto galerie člena Skřeťák v Sudu   Click here to Send Skřeťák v Sudu a Private Message   Add Skřeťák v Sudu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 189

cuzzte
takze ja jednoznacne na ´07 pojdem Durban Poison, a ktomu bud Ice, alebo Holands Hope. Vsetko zo semien, ale neviem z ktorej seedbanky, kazdopadne v Aprili (cesky neviem ako 4. mesiac) idem ba tyzden do holandska, takze priamo tam si to kupim, a mam istotu, ze sa mi to neposere postou, a usporim na postovnom.

A este pojdem urcite, zaruceny No-Name, ktory som isiel toho roku na balkone, mam 10 seeds, a tesim sa na tie kytiz jak male decko.
Tu je ta rastlinka (mini thread)http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=26311

Old Post 22-10-2006 v 15:29 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spsemi
Stálý Člen

Karma uživatele Spsemi - 91% PěstitelskáKarma uživatele Spsemi - 91% PěstitelskáKarma uživatele Spsemi - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 190

MAM>

NoNameXSuperHaze
Afgan
Citral x Blue Mystic
IceQueen X DP/S#1
Early Misty asi F2
nake crossy Jacka Herrera
+ nake tie nonamy

mal som aj ine plany... no padlo to (prechlastal som kesh)

thaq taq zatim cus

PS: Vela uspechov v sezone 2007 pre VSETKYCH

spsemi

Hello Grower
Have a nice day

Naposledy upravil Spsemi 03-04-2007 v 10:15 AM

Old Post 23-10-2006 v 12:22 PM
Spsemi je offline   Profil uživatele Spsemi   Find more posts by Spsemi   Foto galerie člena Spsemi   Click here to Send Spsemi a Private Message   Add Spsemi to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Spsemi! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PARANOIK
Stálý Člen

Karma uživatele PARANOIK - 93% PěstitelskáKarma uživatele PARANOIK - 93% PěstitelskáKarma uživatele PARANOIK - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 191

no ja to na buduci rok vidim na MAZARA,AFGANA,MAXICANKU a este by som chcel VOODOO
no a akurat som si cekol tu erdbeer sativu a mam chrobaka v hlave

Old Post 05-11-2006 v 13:07 PM
PARANOIK je offline   Profil uživatele PARANOIK   Find more posts by PARANOIK   Foto galerie člena PARANOIK   Click here to Send PARANOIK a Private Message   Add PARANOIK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ChaoticRoman
Stálý Člen

Karma uživatele ChaoticRoman - 78% PěstitelskáKarma uživatele ChaoticRoman - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 192

Já mám osvědčený letošní vzorek, pracovně nazvaný Sloupovka, jediné semínko Fialky a od kámoše 2. generaci Early Misty..

„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert
ChaoticRoman's OutDoor 2006

Old Post 06-11-2006 v 06:17 AM
ChaoticRoman je offline   Profil uživatele ChaoticRoman   Find more posts by ChaoticRoman   Foto galerie člena ChaoticRoman   Click here to Send ChaoticRoman a Private Message   Add ChaoticRoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-02-2021 - Co budete sázet příští rok , od sezóny 2009 až po současnost . II. - 673 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás