Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » VŠECHNO kroucení listů a problémy s tím spojené směřujte sem.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14 »

.
This poll is closed.
. 0 0%
. 0 0%
Total: 0 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
nojono
Stálý Člen

Karma uživatele nojono - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

http://grower.cz/pestovani/navody/z...-hnojeni/7.html

- in vino veritas -

Old Post 02-07-2007 v 11:05 AM
nojono je offline   Profil uživatele nojono   Find more posts by nojono   Foto galerie člena nojono   Click here to Send nojono a Private Message   Add nojono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mischief
Stálý Člen

Karma uživatele mischief - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

hele.. kup komplexní hnojivo pro růst.. já používám chemii i přírodu... Jednou za týden zaleju kytku přípravkem kterej s ejmenuje Krystalon... a typ start.. to je na růst.. pak sou i jiný krystalony na kvetení.. ale to se začne používat až kytka začne kvést... a kytky sou zdravý.... a asi nejlepší věc co pro ně můžeš udělat je.. že vezmeš desetilitrovou konev.. napustíš jí vodou.. a do tý konve s vodou natrháš kopřivy... nahážeš tam co nejvíc kopřiv.. a ty kopřivy necháž v tý vodě zkvasit.. kopřivi mají hodně fosforu.. a kytky sou pak krásný.. hezky rostou a maj zdarvý listy.. doufám že ti to aspon trochu pomůže.. zkus ty kopřivy... a když to nepomůže cvož myslim že pomůže.. tak nasad chemii.. hodně zdaru

Old Post 02-07-2007 v 12:13 PM
mischief je offline   Profil uživatele mischief   Find more posts by mischief   Foto galerie člena mischief   Click here to Send mischief a Private Message   Add mischief to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nojono
Stálý Člen

Karma uživatele nojono - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 179

Doporučuju Alga grow od plagronu ale kristalon start stačí..
řekl bych nedostatek dusíku a jiných prvků.. . prostě si kup nějaké NPK trojsložkové hnojivo..

- in vino veritas -

Old Post 02-07-2007 v 12:35 PM
nojono je offline   Profil uživatele nojono   Find more posts by nojono   Foto galerie člena nojono   Click here to Send nojono a Private Message   Add nojono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sillium
Stálý Člen

Karma uživatele sillium - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 180

diky za rady koupil jsem si od Advanced hydroponic of holland
hnojku na grow,bloom a mikro tak uvidíme

díky moc

Marihuana je jedna z nejobdivuhodnějších rostlin planety

Old Post 02-07-2007 v 12:59 PM
sillium je offline   Profil uživatele sillium   Find more posts by sillium   Foto galerie člena sillium   Click here to Send sillium a Private Message   Add sillium to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
larunky
Nový Člen

Karma uživatele larunky - 0% Pěstitelská

hnědé skvrny na listech, kroucení listů Příspěvek č. 181

Prosím moc o radu. Chřadne mi zahrádka a nevim si rady (viz foto). Hnojím Krystalonem start, Rybinou a stříkám Phytaminem, vše jednou týdně. Zkoušela jsem hnojit míň i víc, ale to nepomáhá. jestli to neni nějaká houba? Zahrádku nechávám dost vyschnout, tak přelití asi taky nehrozí... prostě nevim. Taky chci změnit hnojiva od PLAGRONu- růst Alga Grow a květ Alga Bloom a Green Sensation + postřik Phytamin a Cropmax. Co vy na to???Hledám tu už přes 3 hoďky a nic mi nepřipadá, jako můj problém, tak prosím poraďte někdo!!! (...snad jsem to napsala do správné rubriky ))

larunky

Old Post 02-07-2007 v 15:45 PM
larunky je offline   Profil uživatele larunky   Find more posts by larunky   Foto galerie člena larunky   Click here to Send larunky a Private Message   Add larunky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Expiry
Stálý Člen

Karma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% Pěstitelská

mozna pricina Příspěvek č. 182

Podle me by to molho byt nedostatkem dusiku(N).Ten se totiz projevuje zloutnutim listu odspodu...V tvem pripade je podle me na vine take kalcium(Ca) a ty fleky budou mozna nekroticke skvrny z jeho nedostatku.Tim N jsem si dost jistej,ale u toho Ca takovou jistotu nemam.Z tech fotek to neni dost dobre videt,takze stejne jako deficit ca to muze byt nejaka houba nebo neco uplne jineho.

HPS vybojky s pridanym modrym spektrem

Databaze hnojiv jeste porad ve vystavbe

stavba me nove skrine(2x250w a mnoho dalsiho)

Old Post 02-07-2007 v 18:39 PM
Expiry je offline   Profil uživatele Expiry   Find more posts by Expiry   Foto galerie člena Expiry   Click here to Send Expiry a Private Message   Add Expiry to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Expiry! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rudra
Stálý Člen

Karma uživatele Rudra - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 183

ahoj, no vyzera to na plesen, skus mrknut http://grower.cz/pestovani/navody/s...oci/10.html#107 chcelo by to nejaky postrek.

r

Ruka v ruke s pokorou a trpezlivosťou vpred k bohatým žatvám

Old Post 02-07-2007 v 20:48 PM
Rudra je offline   Profil uživatele Rudra   Find more posts by Rudra   Foto galerie člena Rudra   Click here to Send Rudra a Private Message   Add Rudra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 184

Cau, jo nejspis plisen nebo nejaka houba, postrik na plisne a houby je Kuprikol 50, staci, kdyz si koupis male baleni a pomer je 2g/na 0,5l vody, ale davej pozor, je to chemie, pri aplikaci vetrat, a hlavne jestli rosis tak ne pred svicenim, ani behem sviceni, aby si nepopalila listy, kapka vody pod lampou je jako lupa, nejvice napadene listy otrhej, a hnojiva od Plagronu sou v pohode, tak zatim a at se dari

Old Post 02-07-2007 v 21:01 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
noxhydroponics
Nový Člen

Karma uživatele noxhydroponics - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 185

Takže myslíte ža opravdu utopení? Já jsem si totiž myslel a žil v domnění, že pěstování v rw a keramzitu není možné kytky přelít. Podleju je, voda projde keramzitem pres rw kostky a hned zase vytéka spodkem do nádoby. Zaléval jsem ted poslední 3 týdny pouze 1x denně. Můžete mi prosím poradi jak bych často měl ted kytky zalévat?

Old Post 02-07-2007 v 21:11 PM
noxhydroponics je offline   Profil uživatele noxhydroponics   Find more posts by noxhydroponics   Foto galerie člena noxhydroponics   Click here to Send noxhydroponics a Private Message   Add noxhydroponics to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
levap20
Stálý Člen

Karma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 186

Nevim jak moc si zkušenej, ale nebylo by lepší pro začátek zvolit jednodušší způsob pěstění v hlíně? A když si zalíval každý den, tak kolik? Ale už to, že zalíváš každý den bude asi moc

balkon2007 WS,BUS,KM,AK47 | outdoor2007 6řezů, 25semínek
balkon2008 SS,AH3 | outdoor2008 SS,AH3
balkon2009 NYCD,JH

Old Post 02-07-2007 v 21:44 PM
levap20 je offline   Profil uživatele levap20   Find more posts by levap20   Foto galerie člena levap20   Click here to Send levap20 a Private Message   Add levap20 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukas04
Stálý Člen

Karma uživatele lukas04 - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 187

4noxhydroponics: zálievka u mňa je každé 2dni. Pretože až po dvoch dňoch je pôda suchá.

Old Post 02-07-2007 v 23:12 PM
lukas04 je offline   Profil uživatele lukas04   Find more posts by lukas04   Foto galerie člena lukas04   Click here to Send lukas04 a Private Message   Add lukas04 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
larunky
Nový Člen

Příspěvek č. 188

tak jsem dnes otrhala všechny napadené listy a postříkala Kuprikolem - je to docela humus Za nějakej čásek se ozvu, jestli to holkám pomohlo... držim jim paličky HEHE

larunky

Old Post 03-07-2007 v 17:51 PM
larunky je offline   Profil uživatele larunky   Find more posts by larunky   Foto galerie člena larunky   Click here to Send larunky a Private Message   Add larunky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
east
Vato Loco

Karma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 189

hmm, mám na jedné kytce v kýblu to samé a můžu směle prohlásit, že ta kytka jde do kytek....jo a komplexní hnojivo nevim, nevim esi to je tím....peru do toho plagron na růst a spíš bych se klonil k nějaké listové plísni, páč to mají i rybízy na zahradě...no ale nevím no...

Zdejší vzduch, toť léčivá kysivelka!

Old Post 04-07-2007 v 00:56 AM
east je offline   Profil uživatele east   Find more posts by east   Foto galerie člena east   Click here to Send east a Private Message   Add east to your buddy list     Navštiv homepage uživatele east! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Expiry
Stálý Člen

Karma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 190

Ta plisen je dost mozna,protoze skvrny jsou v mistech,kde se snaz drzi voda,ale podle tech fotek se toho moc poznat neda....Muzes zkusit lehky postrik poliversem a nebo necim podobnym proti houbovym plisnim.

Hlavne je neplas moc protoze->Jednou jsem u babicky na zahradce splasil kvasici koprivy tak,ze jsem jeste peknych par dnu smrdel jako dobytek ..Z toho plyne ponauceni->nikdy nezkousejte plasit velkej sud plnej nakvasenejch kopriv.

HPS vybojky s pridanym modrym spektrem

Databaze hnojiv jeste porad ve vystavbe

stavba me nove skrine(2x250w a mnoho dalsiho)

Naposledy upravil Hlava 20-09-2010 v 23:19 PM

Old Post 04-07-2007 v 01:30 AM
Expiry je offline   Profil uživatele Expiry   Find more posts by Expiry   Foto galerie člena Expiry   Click here to Send Expiry a Private Message   Add Expiry to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Expiry! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 191

..tohle nevypada jako by jim neco chybelo - spis plisen bych si typnul...zkus Novozir, Previcur nebo Kuprikol...

Old Post 05-07-2007 v 10:45 AM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
larunky
Nový Člen

Příspěvek č. 192

nemam vlhkomer, ale kdyz tam prijdu, je tam tezsi vlhkej vzduch, je to ve 100 let starym baraku, kterej nema izolaci, tak vlhkost ani neresila :/

vsechny spatny listy jsem otrhala, vyhodila i zametla celou zahradku, ale je to 2 dny a uz je videt, ze se to stale zhorsuje!!! Tak se mi zda, ze Kuprikol nepomohl, nebo je to neco jinyho... pomooooc

larunky

Old Post 05-07-2007 v 18:43 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:58 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás