Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele.. kup komplexní hnojivo pro růst.. já používám chemii i přírodu... Jednou za týden zaleju kytku přípravkem kterej s ejmenuje Krystalon... a typ start.. to je na růst.. pak sou i jiný krystalony na kvetení.. ale to se začne používat až kytka začne kvést... a kytky sou zdravý.... a asi nejlepší věc co pro ně můžeš udělat je.. že vezmeš desetilitrovou konev.. napustíš jí vodou.. a do tý konve s vodou natrháš kopřivy... nahážeš tam co nejvíc kopřiv.. a ty kopřivy necháž v tý vodě zkvasit.. kopřivi mají hodně fosforu.. a kytky sou pak krásný.. hezky rostou a maj zdarvý listy.. doufám že ti to aspon trochu pomůže.. zkus ty kopřivy... a když to nepomůže cvož myslim že pomůže.. tak nasad chemii.. hodně zdaru
Doporučuju Alga grow od plagronu ale kristalon start stačí..
řekl bych nedostatek dusíku a jiných prvků.. . prostě si kup nějaké NPK trojsložkové hnojivo..
Prosím moc o radu. Chřadne mi zahrádka a nevim si rady (viz foto). Hnojím Krystalonem start, Rybinou a stříkám Phytaminem, vše jednou týdně. Zkoušela jsem hnojit míň i víc, ale to nepomáhá. jestli to neni nějaká houba? Zahrádku nechávám dost vyschnout, tak přelití asi taky nehrozí... prostě nevim. Taky chci změnit hnojiva od PLAGRONu- růst Alga Grow a květ Alga Bloom a Green Sensation + postřik Phytamin a Cropmax. Co vy na to???Hledám tu už přes 3 hoďky a nic mi nepřipadá, jako můj problém, tak prosím poraďte někdo!!! (...snad jsem to napsala do správné rubriky ))
Podle me by to molho byt nedostatkem dusiku(N).Ten se totiz projevuje zloutnutim listu odspodu...V tvem pripade je podle me na vine take kalcium(Ca) a ty fleky budou mozna nekroticke skvrny z jeho nedostatku.Tim N jsem si dost jistej,ale u toho Ca takovou jistotu nemam.Z tech fotek to neni dost dobre videt,takze stejne jako deficit ca to muze byt nejaka houba nebo neco uplne jineho.
Cau, jo nejspis plisen nebo nejaka houba, postrik na plisne a houby je Kuprikol 50, staci, kdyz si koupis male baleni a pomer je 2g/na 0,5l vody, ale davej pozor, je to chemie, pri aplikaci vetrat, a hlavne jestli rosis tak ne pred svicenim, ani behem sviceni, aby si nepopalila listy, kapka vody pod lampou je jako lupa, nejvice napadene listy otrhej, a hnojiva od Plagronu sou v pohode, tak zatim a at se dari
Takže myslíte ža opravdu utopení? Já jsem si totiž myslel a žil v domnění, že pěstování v rw a keramzitu není možné kytky přelít. Podleju je, voda projde keramzitem pres rw kostky a hned zase vytéka spodkem do nádoby. Zaléval jsem ted poslední 3 týdny pouze 1x denně. Můžete mi prosím poradi jak bych často měl ted kytky zalévat?
Nevim jak moc si zkušenej, ale nebylo by lepší pro začátek zvolit jednodušší způsob pěstění v hlíně? A když si zalíval každý den, tak kolik? Ale už to, že zalíváš každý den bude asi moc
tak jsem dnes otrhala všechny napadené listy a postříkala Kuprikolem - je to docela humus Za nějakej čásek se ozvu, jestli to holkám pomohlo... držim jim paličky HEHE
hmm, mám na jedné kytce v kýblu to samé a můžu směle prohlásit, že ta kytka jde do kytek....jo a komplexní hnojivo nevim, nevim esi to je tím....peru do toho plagron na růst a spíš bych se klonil k nějaké listové plísni, páč to mají i rybízy na zahradě...no ale nevím no...
Ta plisen je dost mozna,protoze skvrny jsou v mistech,kde se snaz drzi voda,ale podle tech fotek se toho moc poznat neda....Muzes zkusit lehky postrik poliversem a nebo necim podobnym proti houbovym plisnim.
Hlavne je neplas moc protoze->Jednou jsem u babicky na zahradce splasil kvasici koprivy tak,ze jsem jeste peknych par dnu smrdel jako dobytek ..Z toho plyne ponauceni->nikdy nezkousejte plasit velkej sud plnej nakvasenejch kopriv.
nemam vlhkomer, ale kdyz tam prijdu, je tam tezsi vlhkej vzduch, je to ve 100 let starym baraku, kterej nema izolaci, tak vlhkost ani neresila :/
vsechny spatny listy jsem otrhala, vyhodila i zametla celou zahradku, ale je to 2 dny a uz je videt, ze se to stale zhorsuje!!! Tak se mi zda, ze Kuprikol nepomohl, nebo je to neco jinyho... pomooooc