Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj vsem...kvasimodo super threadSleduju ho uz dyl a hodne mi pomohl,uz jen proto ze jedu taky windoorZkousim jednu vec a zatim mi vychazi....Za oknem, protoze je fotoperioda rizena sluncem, trva dlouho nez se ukaze pohlavi a sazeni rizku vyzaduje trosku citu (sem desne linej) me napadlo ty rizky dat jen do vody a zatemovat je...no funguje to bohovsky...je to desne jednoduchy a zvladam to i ja...jen si dejte pozor na vodu,mela by byt odstata a meli byste ji kazdej den menit..
casem se sem pokusim hodit fotky...
MALEM BYCH ZAPOMEL: v zadnym pripade ty rizky ve vode nedavejte na primy slunce...spalite to!!!Me se to na poprve stalo taky ale nastesti sem to v cas odchytl a stacily se zvetit.
Vzheledem k tomu ze nemam moc mista tak si musim vybrat...bud puvodni rostlina nebo zakorenenej odrezek...uprimne,zakorenovat sem to jeste nezkousel,vzdycky to stihlo ukazat pohlavi nez to korenilo, ale myslim ze bude stacit koupit si stimulax a zkusit to s nim...cetl sem ze staci lzicka stimulaxu do male sklenicky s vodou a ta roslinka by tak po tydnu mela pustit korinky...
ja odrezky davam zakorenovat normalne do zakorenovacov ale dost to ide do penazi tak rozmislam ci by to nestacilo dat len do takej raselinovej hliny a poriadne to zaliat ... to s tym stimulantom zneje zaujimavo ... a nevies kde sa to da kupit a kolko to moze stat?
co ti leze do peňez?stimulax(který funguju super-100%) stojí kolem 30-40kč.je bu´d kapalný, práškový nebo gelový.já používám nejdřív gel a pak ho prcnu do prášku.super výsledky-za 10 dní kořeny prolezou 1x1cm RW kostku.maj ho v každém zahradnictví.řízky ti v žádné hlíně nezakoření(aspoň teda mi nikdy).
„Autority ti říkají že nesmíš kouřit trávu protože je to pro tebe špatné. Přesto když tě při tom chytí tak tě zavřou do věznice. Myslím že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." – Bob Marley
„Nejhorší ze všech tragédií není zemřít mladý, nýbrž žít do pětasedmdesáti, a přece nikdy nežít doopravdy“. – Martin Luther King
Původní příspěvek od pUNKE co ti leze do peňez?stimulax(který funguju super-100%) stojí kolem 30-40kč.je bu´d kapalný, práškový nebo gelový.já používám nejdřív gel a pak ho prcnu do prášku.super výsledky-za 10 dní kořeny prolezou 1x1cm RW kostku.maj ho v každém zahradnictví.řízky ti v žádné hlíně nezakoření(aspoň teda mi nikdy).
že jo, pár peněz a skvělé výsledky.Nevyplatí se kupovat nějaké ty rootstimulátory z growshop-je to předražené a i ten stimulax je tam 2-3x dražší.No, ze začátku sem měl ten kapalný stimulax a s tím sem nebyl spokojen.
Doporučuju nejdřív namočit řezana do gelu a pak do prášku-nedostane se tam žádný vzduch a fakt za chvilku sou kořeny.hoja
„Autority ti říkají že nesmíš kouřit trávu protože je to pro tebe špatné. Přesto když tě při tom chytí tak tě zavřou do věznice. Myslím že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." – Bob Marley
„Nejhorší ze všech tragédií není zemřít mladý, nýbrž žít do pětasedmdesáti, a přece nikdy nežít doopravdy“. – Martin Luther King
já si dělám řezy tak vím že to sou baby. Ale stejně bych je nenechal jen tak umřít-nechal bych je vykvést, ale každý jak chce, že?
a model?já mám zrowna na okně pro lidi 6x ICE. a pořád si sadím další a další ven. škoda že nemůžu na okně, tak teď dávám ven.teďka sem přišel o 9 kytek ve skříni-rozzuřená členka rodiny mi je vyhodila
Matka-vyhodila mi 5xak48 a 4x super skunk-chtěly už jen flushing.já měl minule fialku-passion1 od dutch pasiion a jako nádherná