Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dumb § Dumber: Zdarec brotha!
Neni to suchý,je to focený dneska dopoledne a včera k večeru sme jí sekli.. Takže zatim to schne,ale vypadá to nadějně!!
Těch 5-6g by snad mohla vymáčkout,je to tvrdý jako šutrák
Okvětní lístky vostříhat to bylo hustý,byly pevný jak svině!
no normálně sme na to s kámošem koukali,a asi po půl hodině sme viděli úplně z palice na krajích byla vidět čerstvá pryskyřice,jako kdyby vytekla nová... A dneska je tý pryskyřice mnohem víc bych řek než co tam byla když sme to sekli...
Nazdar. Máš opravdu pěkný palice,radost pohledět!!! a myslíš že by to strčení kořenů do vařící vody fungovalo i u outdoru???jinak sory za takovou blbou otazku,asi se sem moc nehodi,ale zajimalo by me to...
Takže dneska jsem si koupil Final Solution,stojí to pár kaček a myslim si že za pokus to stojí,tak jsem dost zvědavej co to provede s tima pálkama
Jestli to budu stíhat tak večer hodim fotky... Jo a myslíte si že mám už začít Flushing s tim Final Solutionem a za těch 7-8 dní to seknout?? Nechci stoned stavy a od přepnutí na květ už je to 66.den!
Chloupky jsou ještě většinou bílý,začínaj se pomalinku přebarvovat...
2 Jeck Herer: No počítej, že Final Solution ti moc pálky nezvětší, ale urychlí ti flushing a zlepší chuť hůla, takže se to určo vyplatí a já bych to taky setnul dřív ať to nejsou samý sedativa! Čus a ať se daří!