Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vanish...na slimáky naprosto nejlepší věc, používám ho dva roky a se slimákama žádnej problém...prej to obsahuje nejakou slozku ktera ty slimáky i přitahuje, takže se toho nemusí sypat na pole moc, stačí pár granulek...a za tu cenu je to paráda...
Kellogg :no stoji kolem 80korun ctvrt kila...jenze s tim v posledni dobe taky nemam nejlepsi zkusenost...dyz je tech slimaku hafo a nechodi se za tema kytima zas tak casto,pze sou daleko tak to neni zas tak ucinny...slezou se na to secky slimaci z okoli,kery by si normalne ty rostouci kytky ani nevsimli...sezerou vanish,hrozne smrdej...prilezou tam dalsi slimaci vansih tam neni skoro zadnej...tak se pustej do kytky....sem vcera přišla a na dvě nejmenší kytí si spokojeně požíralo stádo slimáků....
Полюбила парня я
да оказался без хуя
да на хуя мне без хуя
когда с хуем до хуя
mě se osvědčilo vyběstovat si dopředu jednu no name no genetika prostě jenom jakousi kytku kterou potom v průběhu boby neboli v průběhu výsadby na out rozhážo okolo kytiček..... a mám klid.. slimáci a hlemíždi jdou na listi co sou dole a ne kyti vám kašlou....
co to je za blbost, že slimáci ten Vanish žerou to mi připadá divný že ti ze záhonů mizí, jestli si nepleteš přípravek? Protože nejen já, ale když se podíváš tak i všichni co ho používaji sou s ním naprosto spokojený a ty granule při styku s vodou pustí něco málo do půdy, tak i kdyby tam těch granulí nebylo tolik, tak je to účinný!
MacaCZ:
když maj slimáci hlad, tak jim nějakej plot nedělá problém čéče
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
slimaci sou swině to wím ale asi mě maji radi protože mam pár kytek i bez toho plotu a kytky porad zijou i když pokažde když dojdu na pole tak je kolem kazde neoplocené kytky tak 5slimaku
vanish je ta nejlepsi alternativa ktero muzete vyuzit! poprvi sem ho videl u matky, zkusil sem ho, a od ty doby jedu jedine tohle modry svinstvo! sem ho nasypal na pole, prijdu druhej den a lezelo tam snad sto zdechlejch slimaku! ty granue tam docela vydrzej, pokud nejak dlouhodobe neprsi! --vanish,zkurvenejch slimaku se zbavis!!!
slimaci jsou fak buzici, nesezrali mi nic, ale kazdej vecir jich min. 10 hazu do kotle. jednou jsem jich vysbiral 27. je jich letos jak much v zabovreskach )))
Dostal jsem dárek z UK - 50 Ways to Kill a Slug - autor Sarah Ford, nakl. Bounty books, 2004
Přikládám sem výtah z této velmi zajímavé knihy. Některé věci se opakují, vlastně všechno je v tý knize popsáno 2x a nějaké rady jako "vystřelte je na orbit" jsem raději vypustil. Nicméně myslím, že to jsou zajímavé postřehy, dám to do více příspěvků, protože to je moc dlouhé.
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.