Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14 »
Autor
Téma 
Cpt. Pierre
Stálý Člen

Karma uživatele Cpt. Pierre - 72% PěstitelskáKarma uživatele Cpt. Pierre - 72% Pěstitelská

Registrován: Nov 2001
Příspěvků: 121  

Pohodička Příspěvek č. 177

Kdo řekl že Homolka je debil?
Nevíte to někdo?
Homolku já žeru, zvláště tu z cukru, ale teď se už prosím vraťme k tématu trýdu....Tak šup sem s nějakým brutusem (nebo brutem?)!

Why drink and drive when you can smoke and fly?


Cpt. Pierre

Old Post 07-03-2002 v 09:36 AM
Cpt. Pierre je offline   Profil uživatele Cpt. Pierre   Find more posts by Cpt. Pierre   Foto galerie člena Cpt. Pierre   Click here to Send Cpt. Pierre a Private Message   Add Cpt. Pierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dWARf
Stálý Člen

Karma uživatele dWARf - 6% Pěstitelská

Registrován: Nov 2001
Příspěvků: 50 

Palec nahoru to Homolka Příspěvek č. 178

Já ti nevim , ale jak sleduju diskuzi na různá témata , zjišťuju , že jseš asi moje krevní skupina .

Apropos , jestli ti to nevadí , prozraď kolik je ti jařin.


K +


dWARf

Old Post 11-03-2002 v 00:09 AM
dWARf je offline   Profil uživatele dWARf   Find more posts by dWARf   Foto galerie člena dWARf   Click here to Send dWARf a Private Message   Add dWARf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Registrován: Jun 2001
Příspěvků: 286 

Pohodička Díky všem za rozvinutí debaty Příspěvek č. 179

ale obávám se, že se přesunu radši do tématu Proč hulím (na to si počkám jakou si dám odpověď). Tady s tím, se mě zdá, smrdíme na nesprávném místě. Ale nakonec bych stejně rád ještě něco napsal.

Piskote nemyslím, že by tě tady někdo považoval za hlupáka. Jen jsem asi příliš radikálně změnil výhybku. navíc vidím, že některé názory sdílím s tebou. Zvlášť názor na ty vlivy z dětství. A pokud Homolka říká, že "Pravá příčina je nakonec vždy jen v jedinci samotném" nezbývá než souhlasit ale podle mě se to nevylučuje s vlivy z dětství a spoustou dalších "ovlivnění".

Homolko - Emoce jsou opravdu jen emoce. Ale logicky, když mi bylo dáno (tím dalším rozměrem) prožívat emoce, tak proč se jich a jejich pozitiv zříkat? Ty nám přece nebrání poznávat ten další rozměr. I když já musím za sebe poctivě přiznat, že jsem se emocí docela zřekl a tvrdě jsem na tom pracoval. Proto se jich teď možná zastávám.

Co se mi líbí je, že rozlišuješ mezi křesťanstvím a církví jakožto organizací. A já mám pocit (a když si zahulím tím větší - mám pak mnohdy nevyjádřitelný pocit jednoty všeho), že bych nekladl křesťanský a jiné pohledy na svět nad sebe a pod sebe ale vedle sebe. Myslím, že to byl a je vždycky způsob jak se vyrovnat s realitou života. Takže. Já jsem mluvil o křesťanské nauce (a měl jsem, mimo jiné, nejvíce na mysli ta dogmata, co pak brání ve svobodném myšlení) která je více méně prací organizace. Ta je totiž nejvíce potřebuje pro svoji existenci (aspoň podle mě). Bylo pro mě velmi přínosné si namísto životopisu J.R.R.Tolkiena (rád si i tento přečtu, když se k němu dostanu i něco od J.R.R.Tolkiena bych si rád přečetl) přečíst životopis sv. Františka z Asissi (už si nepamatuji kdo jej napsal). Nejzajímavější bylo to, jak po té co mu bylo papežem dovoleno založit nový řád, se vyrovnával s tím, že ten řád je vlastně organizace a ta, aby mohla fungovat, potřebuje "řád". Sv. František totiž měl představu značně svobodného společenství ale tu nešlo realizovat. V tom je myslím ten problém. Pokud jsem sám za sebe a jsem svobodný a svojí svobodou neomezuju nikoho ostatního tak je to OK. Je to vlastně tak jakože jsem sám a ti ostatní jsou daleko a zároveň blízko. Ale pokud chci, aby se pohledu na svět (abych to tak vyjádřil) zůčastnilo společně víc lidí, a ti mají mít pocit, že mají podobný, ne-li stejný pohled, musíš tomu dát řád. Teď jsem si uvědomil v čem je rozdíl: Jednou ten pocit společnosti s těmi ostatními vychází z jedince, zatímco v druhém případě k tobě přichází z venku. V obou případech máš pak pocit, že nejsi ve světě sám (což jsi). Ten druhý případ je dost oblíbený - stačí se podívat na různá shromáždění. V minulém století toho v tomto předvedal Evropa víc než dost.
Nejsem si jistý, jestli jsem se vyjádřil aspoň trochu jasně ale už se mi to nechce předělávat.

Příčina je sice v jedinci samotném. Ale kde se tam vzala?

S tou závislostí je to opravdu dost zapeklité (stejně tak jako se svobodou) a nejsem si jistý, jestli jsem tě pochopil.
Celkem bych ti dal za pravdu v tom jak to vidíš ty. Jenže já se obávám, že to co tam píšeš platí vlastně pro všechno nejen pro to co my nazáváme droga.

Můžu ti říct, že už jsem zažil chvíle, kdy můj prožitek "JÁ JSEM" nebyl nic moc. Vlastně se mi to stává dost často. To je možná můj problém.

Jak píšu výš rád se přidám k tématu "PROČ HULÍM?"


Kyngu - naprosto tě chápu. Omlouvám se, že jsem sem tak vpadl. to víš ale v mém věku už mi ten svět připadá jiný a život mi běží jinak než dřív.

Cpt.Pierre - jak už jsem slíbil. Mizím odsud. Ale díky, bylo mi tu dobře.

A nakonec: dWARf je už jeden z nás.

Opatrujte se

nemo

Old Post 11-03-2002 v 07:09 AM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 206 

bad trip Příspěvek č. 180

jeden sem si tedka o weeku zazil, nebylo to po zadnym papiru nebo tak, bylo to kdyz sem doma delal maslo, bylo to poprve, tak sem nefedel do ceho lezu, no proste sem toho sezral vic nez bylo zdrawo..... v prubehu i po vareni se dobre hulio, takze najezd masla sem skoro ani nepostrehl, ale postrehl sem jinou vec, ze se me zacina brutalne tocit hlawa, neco jako sem zazival drif kdyz sem si dal deset skopku za wecer ... no hlawa se motala, ja sem byl silene v prdeli, a rikal sem si ze to musi nekdy skoncit, ze to vydrzim, jenomze to nekoncilo, bylo cim dal horsi a ja sem zacinal dostavat strach... no asi po ctyrech hodinach po ochutnafce masla sem musel na zachod a maslo sem videl podruhe :/ .. trochu se me pak ulevilo, ale ne na dlouho, zacalo se to stupnovat porad nekam, kde sem nikdy nebyl... bal sem se ze se me muze neco stat a silene me prepadla myslenka zeumiram, fakt sem si to myslel... byl to hnusnej pocit jak prase a vubec sem nechapal co mam delat... celou dobu sem byl na hajzlu sam, asi hodku sem sedel na zemi se zavrenejma ocima a rychlosti 5 snimku za sekundy me vlavou litaly fraktaly jaq prase ....


neni nad to kdyz si clovek dava pozor, pze kdybych tohle to cekal, tak si to urcite vychutnam uplne jinak

omluva ze sem to sem napsal.

keep
balkon 2002

Old Post 14-03-2002 v 09:06 AM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cpt. Pierre
Stálý Člen

Karma uživatele Cpt. Pierre - 72% PěstitelskáKarma uživatele Cpt. Pierre - 72% Pěstitelská

Registrován: Nov 2001
Příspěvků: 121  

Pohodička To samý Příspěvek č. 181

Přesně tohle se stalo mýmu braotvi, ale ten nikdy nehulil tak se rozhodl, že s námi pojí zmrzku ale trochu to přepískl a pak sem se o něj musel 4 hodiny starat a nebyl sem na tom zrovna dobře, takže sem s tím měl celkem lítačku, ale pak už byl brat jenom trochu nazelenalej tak sme ho přenesli do betu a tam kožil až do rána. Bylo to ale tím že nikdy nehulil páč toho snědl o hodně míň než mi ostatní a pak taky Bohoušem páč když je brat na kalbě s Bohoušem tak se vždycky šíleně zeblije....
A teď je o hodně těžší do brata narvat THC.A to samý se stalo kamošově holce. Jaký máte zkušenostě s nehuličema co si dali nějakou pochutinu?

Why drink and drive when you can smoke and fly?


Cpt. Pierre

Old Post 14-03-2002 v 10:17 AM
Cpt. Pierre je offline   Profil uživatele Cpt. Pierre   Find more posts by Cpt. Pierre   Foto galerie člena Cpt. Pierre   Click here to Send Cpt. Pierre a Private Message   Add Cpt. Pierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
warial
Stálý Člen

Karma uživatele warial - 100% Pěstitelská

Registrován: Jan 2002
Příspěvků: 30 

Příspěvek č. 182

´Pro mě bylo hodně brutální když jsme naposledy hráli hakisak a já zjistil že i tohle se dá započítat mezi nebezpečný sporty.
Nahrál jsem kámošovi celkem slušnej nalejváček zralej na nějakej pěknej trik.On to pochopil a chtěl si ten trik dát.Ten míček padal mezi něj a vedle stojící kámošku pěkně z vysoka.Ta holka poblázněná - nevim proč se rozhodla když už byl míček těs ně nad zemí že ho sebere a sklonila se pro něj.V tu chvíli ale kámož už byl v pozici naznačující vysoký odpal z votočky,takže tu holku neviděl a patou jí to nakouřil přímo do nosu.Byl to fakt rozmach jak prase.Divim se že to ta holka odnesla jen s krvácejícím nose a otokem (asi dvoudenním).Ale v tu chvíli všichni sborově byli nucení něco poznamenat.Holka lehla k zemi a všichni jen nahlas-,,ty kráááávo"
No a ten kamarád se blbec hned po omluvení začal smát jak magor až mě taky rozesmál

Old Post 14-03-2002 v 10:34 AM
warial je offline   Profil uživatele warial   Find more posts by warial   Foto galerie člena warial   Click here to Send warial a Private Message   Add warial to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 206 

Obecné Příspěvek č. 183

taky bych se asi chlamal jaq sfina

keep
balkon 2002

Old Post 14-03-2002 v 12:14 PM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
abra007xas
Stálý Člen

Karma uživatele abra007xas - 63% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 54 

Pohodička Zkraty na hulení Příspěvek č. 184

Jo jo hulení je bezva

Moje prima zkraty na hulení:

1) Jedu si takhle v autě pěkně po skanku zpráskanej a čekám jako první u semaforu na zelenou. Stojim, koukám na semafor červená. poslouchám rádio, čumim do blba, mezitim skočila zelená, furt zásek, skáče červená, já si ničeho nevšímám a stojim dál s vědomím že se barva za celou dobu nezměnila.Kdyby za mnou nezačali lidi troubit a a řvát jed ty hovado, tak tam stojim snad do dnes. :-))

2) Tři měsíce slibuju kámošce že určitě přijedu do Litvínova na její maturák. Vše je domluveno. jedu do Mostu 160km od domova abych se ubytoval u kámoše a večer za ní vyrazil na ten maturák. Dali jsme brko nějakýho afganu. Pak další, a ještě jedno. Wolkra+colu. Najdenou bylo deset večer. Jdu se radši podívat v kolik jede tramvaj. Zhulenej jak prase. Na řádu bylo 24. Aha jede to přesně o půlnoci. Tak se vracim do baru, další brko vyřážim ve 23.45 abych to stihl. Čekám na zastávce je půlnoc, čtvrt, půl jené nic nejede?? Kurva co je?Kouknu znovu do řádu a zjistim, že před číslicí 24 je 23. Takže zkrat a obří výřep. Nic jiného nejelo a tak jsem se na maturák vůbec nedostal a to jsem jel až z Příbrami. Hustý co?

Old Post 14-03-2002 v 21:23 PM
abra007xas je offline   Profil uživatele abra007xas   Find more posts by abra007xas   Foto galerie člena abra007xas   Click here to Send abra007xas a Private Message   Add abra007xas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
warial
Stálý Člen

Karma uživatele warial - 100% Pěstitelská

Registrován: Jan 2002
Příspěvků: 30 

Pohodička Příspěvek č. 185

slušný abra007xas ...

...tos musel bejt fakt moc - to si pak člověk řiká že vůbec má něco společnýho s trávou co???

V autě sou vůbec prima zážitky...
...jedu takle na výměnu vejfuku nabírám svojí mladou ve škole a vyrážíme kousek za prahu.(Já před tim dal osobáčka).No a jelikož pospíchám, tak před semaforem udělám myšku nějakýmu autu a zařidim se na světlech před něj a jsem na druhým místě.To hovado za mnou začlo troubit,ale já ho nikterak neohrozil.Je červená a já vidim v zrdcátku jak vystupuje fakt velkej pupkáč a jde udělat ty ty ty.Dorazil a spustil ,,hele skaute, co kdybych ti nakopal prdel?"já řikám že radši né a von:,,a co kdybych ti teď hned dal pěstí?" a rozmách se jen tak a já se lek a chtěl jsem se krejt a bouch jsem se rukou o horní rám dveří a von se zasmál a odešel.Já se vyklonil z vokýnka poslal jsem mu tam jednoho poctivýho ,,kreténa" A jelikož mě strašně vytočil a ještě víc moje holka,která se začala taky smát.Tak mě došlo, že nemám rád když se mi ubližuje a počkal jsem si na zelenou,ta blikla,odjelo auto přede mnou a řada byla na mě,ale já zůstal stát a nechtěl jsem pustit toho kreténa za mnou.On zase pootevřel dveře u auta,ale nevystoupil,bylo vidět jak nechápe.No čekal jsem pěkně na oranžovou ta přišla,ještě chvíli čekám... hups,šlápnu na to, rozjedu se a na to hovado tam zbyla další červená cha cha . Sory že se směju ,ale on fakt čuměl s otevřenou hubou

Takže i na silnici je to někdy vzrůšo ...

Old Post 15-03-2002 v 08:22 AM
warial je offline   Profil uživatele warial   Find more posts by warial   Foto galerie člena warial   Click here to Send warial a Private Message   Add warial to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
travkaaaaaa
Nový Člen

Karma uživatele travkaaaaaa - 100% Pěstitelská

Registrován: Jan 2002
Příspěvků: 11 

Dotaz Příspěvek č. 186

ale to ze kdyz s nekym hulite teda jako se svojim klukem nebo holkou a odcizite se a mate neprijemne pocity primo se jich bojite to se stalo uz strasne moc lidem....nechapu z jakeho duvodu...?

Old Post 15-03-2002 v 22:49 PM
travkaaaaaa je offline   Profil uživatele travkaaaaaa   Find more posts by travkaaaaaa   Foto galerie člena travkaaaaaa   Click here to Send travkaaaaaa a Private Message   Add travkaaaaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anglan
Nový Člen

Karma uživatele Anglan - 8% Pěstitelská

Registrován: Feb 2002
Příspěvků: 10 

Příspěvek č. 187

Zhulenej a hlavne zhoubovanej sem mel fakt hustej zasek - dorazili sme spatky na statek kde sme kalili , ale kamos se jeste cestou stavil vyzvednout berana s pole, ze ho vecer zabije . no vtipne to znit nebude , ale kamos starej zaklesak ho fakt povesil sejmul a naporcoval zatimco ja z dalsim kamosem sme mu u toho svitili baterkou a pomahali stahovat ruzny kusy tela, a vsechno furt teply a takovy zivy... No zkratka na tich houbickach to byl uletovej ritualek ¨na kterej jen tak nezapomenu

Anglan

Old Post 18-03-2002 v 16:46 PM
Anglan je offline   Profil uživatele Anglan   Find more posts by Anglan   Foto galerie člena Anglan   Click here to Send Anglan a Private Message   Add Anglan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Registrován: Apr 2001
Příspěvků: 315 

2 Anglan: Příspěvek č. 188

Zazitek no. 1 za posledni dobu K4U fuckt brutal....

Ja mel podobny, byly jsme na nejake kalbe na chate no a v pokrocilem stadiu kolem taboraku prosel pes a kamos prohlasil ze ho zabije a upece. Vzal obycejny nuz (takovou tu rybicku) toho psa nalakal na kabanos a podrezal ho....

je to sice hnus, ale tak to bylo a tak to je....

nakonec ho stejne neupekl

!!!!!nez zacnete reagovat na tanhle prispevek tak si prectete diskuzi ktera se na toto tema rozproudila!!!!!!!!!

TAKZE NEJDRIV CIST A PAK ODSUZOVAT.... => dale je to uvedeno na pravou miru...

[Edited by maestro_007 on 14-05-2002 at 07:50 PM]

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 18-03-2002 v 19:05 PM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marc
Stálý Člen

Karma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% Pěstitelská

Registrován: Apr 2001
Příspěvků: 298 

Příspěvek č. 189

to maestro :

priste podreze cloveka .....

fuj fuj fuj, sem rad, ze nemam podobne kamarady.

Old Post 18-03-2002 v 19:49 PM
marc je offline   Profil uživatele marc   Find more posts by marc   Foto galerie člena marc   Click here to Send marc a Private Message   Add marc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Registrován: Jan 2002
Příspěvků: 579  

Příspěvek č. 190

to Anglan a maestro_007:
Nechci vás prudit, ale takovýhle zážitky sem snad ani nepište. U příběhů, kde se totálně odrovnaj sami huliči nebo jejich kámoši se člověk alespoň občas pobaví, ale tyhle úchylárny? A taky si nemyslím, že podříznutí berana si zaslouží karmu. Je to sice jen můj názor, ale za tím si stojím.

Old Post 18-03-2002 v 20:12 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muf
Stálý Člen

Karma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% Pěstitelská

Registrován: Jan 2001
Příspěvků: 337 

Příspěvek č. 191

to maestro_007:

To je teda sračka. Rovnou do kanálu s tebou, jestli ještě s takovým "člověkem" prohodíš slovo. Nepochopim...

Old Post 18-03-2002 v 20:17 PM
Muf je offline   Profil uživatele Muf   Find more posts by Muf   Foto galerie člena Muf   Click here to Send Muf a Private Message   Add Muf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
abra007xas
Stálý Člen

Karma uživatele abra007xas - 63% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 54 

Příspěvek č. 192

Fakt nechápu lidi co jedí psy a podobné zvířata. A vůbec ubližování jim. Zabít psa, vzít mu život jen tak a pak si to rozmyslet??? Je tvůj kamarád v pořádku. Řekl bych že mu trochu víc mrdá v kouli. Já osobně bych mu zlomil obe ruce a kopl bych ho do prdele z velikýho kopce. Fakt jsi mi zkazil náladu. Takový věci sem nepište. Dovedu si to představit jak všichni se na to koukali a nikdo mu nic neřekl. No hovada co na to říct. Sorry za ty slova ale jiný mě nenapadli.

Old Post 18-03-2002 v 21:28 PM
abra007xas je offline   Profil uživatele abra007xas   Find more posts by abra007xas   Foto galerie člena abra007xas   Click here to Send abra007xas a Private Message   Add abra007xas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:32 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.4222790 seconds with 24 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív