Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
podle mě hrozně moc vysoko. a další věc co jsme tady nezmínili, obě kytky už mají tu část, kterou chcete řezat nebo už ste uřízli dost velkou.
cocNut: podle mě ti vyrostou jenom ustřihnutý listy.
FIM je podle mě skoro klasický zaštipnutí, akorát to třeba o milimetr dva posuneš nahoru, aby ti tam zůstal milimetrovej skoro nepatrnej zhluk těch nových malých lístečků.
mno me se zda ze zetim to ma stejny efekt jako kdyby jsi to ustrihnul normalne taky jsme to nekolikrat skousel a le pokazde mi narostli jen ustrihlelisty a kdyz jsme to ustrihl niz tak mi to uz dal nerostlo a vetvilose to jako kdybych to ustrihl normalne . ale jestli vam muzu doporucit skveli pokus a paradni vysledky tak asik takhle : sasadte seminko kytky klasickym zpusobem dejteho pod lampu a nechjete ho na 12/12 kytka bude malinka a vyroste malinka palicka ustrihnete ji vrsek a prepnete na 24/0 kytka se zbrcha a zacne rust do sisrky tvori to krasne bonsaje s kterych se delaji nadherne rezy je to sice trosku slozitejsi ale jako technika je to perfektni muj napad peace
Tak jsem se rozhodl stříhnout svých deset rostlinek.Ještě nevím jestli jsem stříhal samce nebo samice?? Uvítám Vaše názory na sestřih i na pohlaví!! Je to Hollands Hope!!
Ještě poznámka: JE TO OPRAVNÝ SESTŘIH PO ČTYŘECH DNECH!!! Rostlina číslo 5. nebyla opravována,protože se mi zdála správně zastříhnutá. Jde vidět,že tam rostou nové dva výhonky! Je to ta správně??????
Jestli je to správně, uvidíš nejlíp sám. Pokud ti vyženou víc jak dva hlavní vrcholy, podařil se ti FIM. Pokud jen dva, je to jěště ta lepší varianta. no a pokud jeden, tak se nic neděje, kytka i tak zhoustne a zkompaktní a nrtáhne se tolik nahoru.
Ty dva výhonky vypadají nadejně, ale to může být jen list, čas ukáže.
ale pokud jsi štípal deset kytek, máš dobrej prostor pro pozorování, tak pak dej vědět, na cos přišel
no su rad ze semka konecne zacal nekdo hazet fotky, uz jen kvuly porovnani a ne az po FIMu jak to tady vsichni delali...zasadil sem rizky takze az povyrostou ukazu vam moje vysnene fotky pred, pri a po jo a kdosi maloval na fotku s cervenou carnou zastipu ze ma byt niz a je znaroznena zelene,takhle by to podle me melo byt
no nejrozkosnejsi sou kazdopadne kvetinace v radce, moc malebny
a hned na prvni fotce sou ctyri vetve nahoru, nee?? zbytek sem nezkoumal, uvidis sam za cas...