Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja som vyskúšal na zver to že som si úpil na benzínke ten malý voňavy stromček do auta čo sa to tak zavesí na zrkadlo to som tam pri políčku zavesil a zatial to funguje spolahlivo.
Vlasy fungujou max. 14 dní, a to jen proti vysoké a černé, srny si záhy zvyknou, se zajícem to asi ani nehne.
Proti okusu stromků se používá přípravek Aversol, ale jak pak dopadne chudák ganje, to nevím.
V jiné cimře někdo zmínil docela zajímavý nápad - pověsit někde ke kyti aromatické mýdlo;sám jsem to nezkoušel, ale vyzerá to realisticky a určitě lepší než harakiri s benálem a třídenní nošení ponožek.
jj srnky jsou mrchy, u našeho políčka mají asi nějakou základnu nebo co, pokaždý když tam jdeme tak ty potvory vyplašíme, na začátku nám ožrali asi 20 kytek - nebo spíš zežraly ) A teď máme uprostřed políčka v zemi zahrabanej kelímek do kterýho při každý návštěvě nachčijeme a i na kytičky trocha ukápnem )) A už nám kytičky nežerou jen ležijou vedle políčka, možná jsou vděčný za krásné aroma canabis a tak nám to tam hlídaj ))
Zdarec proti srnkám jsou 100% nejlepší vlasy. Dej je do sáčku udělej do něj díry a pověs na strom. Dělám to tak 4 roky a srnky si mých kytek ještě nikkdy neuždíbly. Pokud tam jsou i slimáci tak kolem kytek rozsyp sůl, to znamená smrt rozpuštěním pro slimáky ale co nemaj si začínat
a co kdyz sou ty srnky na lidskej pot jakz takz zvykly? vzyt prece opres zimu se stavej v rychlem obcerstveni McKrmelec a tam toho musi bejt hafo takze podle me spis vochcat vochcat mozna i posrat
PUNX NOT DEATH AND WON'T NEVER DIE OUT & LONG LIVE TO 23
Myši ,
to jsou fakt nebezpečný malý potvůrky.Mám neodhalený políčko, kde už pěstuju 3. rok. Teď už pravidelně každý Jaro vystrojím hostinu, kde se může každá myš zadarmo dosyta nažrat krysího jedu. Ne že bych byl nějakej sadista, ty myši si to už nepamatujou, ale první rok my postupně sežraly 75% úrody(15kytek).Neštítily se ani podkousnout 1,5m vysoký kyti (Zkuste se vžít do mý role, když tam jednou ležely 3 kyti najednou, se stonkem překousaným na více místech.). Nejspíš se tam přemnožily a já jsem mohl jen přihlížet, zkoušel jsem snad všechno.
Posledních 5 jsem zachránil PETlahví s vyříznutým otvorem na stonek.
Ratan-G je účinná zbraň.
na vanish a podobný sračky se vyser. stejně tak na sůl. akorát tim taháš chemko do přírody a úplně zbytečně. sůl se zase rozpustí a pokud jí tam budeš dávat pravidelně tak to asi kvalitě hlíny taky moc nepřidá...
na srnky platí lidskej pach jak už tu bylo řečeno, je jedno jestli to tam pochčiješ nebo posereš nebo tam rozvěsíš vlasy... klidně udělej všechno ničemu tim neuškodíš...
na slimáky a hlemejždě - opět bych se na chemko vykašlal. Musíš jim dát do cesty něco co nepřelezou. blbě se jim leze přes jehličí a přes slámu a přes písek.
Pokud máš možnost chodit na políčko častějš tak na ně platí když tam kolem dáš misky s pivem. Vůně piva slimáky vábí a nelezou tam. Pak tam přijdeš a sesbíráš je ale pokud tam chodíš jednou za měsíc tak je to k hovnu. ono je to nezabije, jenom naláká (někdy se některý utopěj) takže za čas odlezou a navíc pokud tomu nedáš nějakou stříšku (ale nesmíš to přikrejt aby tam mohli nalízt) tak to zředěj deště, takže to se fakt dělá když tam chodíš minimálně jednou tejdně.
A v neposlední řadě je dobrý, když tam uděláš kutloch pro ježka. ježek je v našich podmínkách jedinej přirozenej nepřítel slimáků. takže tam někam do závětří dej trochu roští a hromadu listí a možná se ti tam nějakej usadí ;-)
Choďte k volbám a volte ty co maj v programu legalizaci jinak to tu lepší nebude
Pánové a snad i dámy. Srnám to nechutná. Jediný co žerou je kůra s lýkem těně nad zemí, což způsobí padnutí kytky a nemožnost jejího vyživování. Prodává se plastová ochtana proti okusu stromků, což na srny a na zajíce stačí. Možná, by stálo za to se optat i na nějakej nátěr proti okusu. Kytkám zdar a škodný když né smrt, tak aspoň znemožnit "okus". PS: Skizeň se blíží!!!!
srnám chutnaj palicky,a to videlo vic lidi na vlastni oci,ale spis je jen tak ozmoulaj a vyplivnou.no a co,stejne sem to zhulil)
jinak použivam vlasy,chcani a dycky namicham takovou vseho chut: savo,iron,real a ruzny jiny sracky co mame doma na cisteni a zaleju vodou aby to bylo pul litru,to pak naleju kolem policka v dostatecny vzdalenosti aby to neovlivnilo pudu pro kyti