Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
neni to zrovna najbrutálnejšie, ale je brutálne zlé, keď kráčam tak dlho, že úplne neviem ako sa hýbem, či nie som moc predklonený a keď sa všetci pozerajú len na mňa tak to je dosť zlé...ja len tak
no tak mam tu jeste 2 vypeceny ten 1. se stal minulou stredu a ten druhej vcera
1. je 7 hodin a moje rodina jde roznaset letaky a potom ze pujdou na pivo , roznos letaku jim normalne trva maximalne 1,5 hodiny, je 9 a reknu si ze uz museli jit na pivo rovnou tak ze jdu do hydrantu pro huleni kde si ho bezne schovavam, protoze rodice nevi ze hulim a nechci vedet co by bylo kdyby se to dozvedeli, otevru hydrant nahmatam pytel a slysim naky hlasy, zaviram hydrant a zjistim ze je to muj otec kterej se bavi s matkou a otevira dvere tak ja rychle zaviram hydrant kterej pekne zavrze ,kdyz sem ho zavrel otec byl ode mne asi 1 metr ale za zavrenyma sklenenyma dverma, tak bezim po schodech do bytu a ve dverich se me otec pta co sem delal dole ( mam huleni v ruce ) tak mu reknu ze sem sel odnyst stary letaky ale nejak sem nedomyslel ze otec ma klice od sklepa kde sou letaky ale nastesti si toho nevsim po ukonceni diskuse hodim huleni za postel a rodice nic nepoznali
nevidel me diky tomu ze si na chodbe nerosvicim a on si v chodbicce rozvitil jinak by me urcite videl ( pred velkou chodbou kde je hydrant mame jste jednu chodbu pred tim )
2. sejdem se u nas 5 lidi a ze zahulime ale jsme jen 3 a 2 z nas cekaji na ty dalsi 2 ktery maj prijit tak jeden si de zahulit prijde kamos a jdu s nim zahulit a az prisel ten posledni tak to zhulili taky a ve 4 musime vypadnout ze prijde matka ale sou 3 hodiny kluci splachujou filtr do zachoda a v tom otevre matka dvere, vsichni zkoureny jak tasky a my mame vstupni dvere hned vedle koupelny kde sme to davali no a kamaradi vylezli z koupelny kde byl nehoraznej smred ganji nastesti moje matka je blba a rek sem ji ze si davali cigo a ona sama je kurak a nepoznala ze to neni smrad tabaku tak sem ji rek ze priste budem kourit na balkone
brutal bol hned v zaciatkox,xcel som kamosovi predviest poz~itivne ucinky ganja na naladu.
dopadlo to tak ze som sa rozplakal,mal som neodbytny pocit ze som jezis konkretne kristus a dopadnem ako on to jest priklincovany.
trvalo to asi pol hodku,kamos na sracky-ultra katolik- ja napodobne so zazitku,skoncilo to ked na mna ukludnujuco mrkla holka s posteru na stene...
Jel jsem takhle jednou úplně vymazanej v autobuse, a jak nabíral rychlost, tak jsem myslel, že se asi rozložim do milionů atomu. Nabo že splynu se sedačkou.
Na TV je nejlepší čumět na takový ty dětský pohádky. Teletubies, včelku máju a tak. Na tom jsem prožil vytlemený hodiny.
Be Alibaba boy...! http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=432140
to altibo:
tomu ver....kreslene rozpavky su fakt pecka....akoze ked ich pozeram neskureny (to je minimalne) tak su dost nudne atd...ale ked si zahulim tak sa mi nezdaju az tak infantilne a chapem v nich nejake odkazy, ktore tam v skutocnosti ani nejsu...to je fakt paraaaada....
NO SKUSTE SI NALADIT PORTUGALSKY KANAL PANDA,NA UMRETIE...MYSLIM ZE TIE PROGRAMY NEZVLADAM ANI NA TRIEZVO ANI PREPADENY...
INAK HUBOVY ZAZITOK,BOL SOM HUBAX DOMA NA WECKU,NEJAK SOM ALE V NAVALE ZABUDOL PRECO SOM TAM ISIEL.
NAJPRV SOM OBDIVOVAL UZASNU STRUKTURU OBYCAJNEJ BIELEJ OMIETKY,POTOM SOM SLEDOVAL VLNKY V HAJZLOVEJ MISE...
PO TRISTVRTE HODKE SOM SA MISY ZMYSLOVO NABAZIL,TAK SOM SA ODOBRAL SPAT NASPAT DO IZBY...
ZABUDOL SOM SA VSAK VYMOCIT-SIC- TAK SOM TODAL ESTE RAZ...
KED SOM SA OPAT DOSTAL DO IZBY,VSIMOL SOM SI BIELY PRAX CO PRUDIL DO IZBY...NAMIERIL SI TO ROVNO HORE K LUSTRU,KLASIKA TAKY TEN IKEA-CKY UFO TANIER...
ZACALO SA TO TAM ZHUSTOVAT,NADOBUDAT TVAR...PO XVILKE SOM MIESTO LUSTRA MAL ...KRASNU TOALETNU MISU,DOLU HLAVOU...NA ZAVER POKLOP PODLAHOL GRAVITACII A MISA SA OTVORILA.
...NIEC S NEJ NEVYTIEKLO...MIESTO VODY MALA ZIAROVKU...
S capsem se nepíše... jedno ze základních pravidel snad všech fór i chatů... Neber to jako buzeraci, pouze informuji
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
SRANDA,sorry sranda...ze mas s caps-om aj nick.Toto som nevedel,nepouzivam interpunkciu velmi a ked pises s caps-om tak je lahsie odlisit novu vetu,nemusim prepinat na male,velke pismena...tot vse...
moj brutalny zazitok sa stal na krizovatke ked som isiel neskoru vecernu noc dom..JAk si tak idem cez krizovatku nikto nikde a vdialke vidim len dve auta tak ze mam to v riti a idem cez cestu a jak uz som prechadzal cez tu cestu a uz som bol nakonci tak asi 4 metre odomna doseba najebaly 2 auta..ja pozeram ze co??..nikdo nikde a primne jeb doseba auta..no tak som si vypocul peknu hadku medzi vodicmi..jeden s nich bola zena ktora zacala pustat na vodica ze jej manzel musi ist zajtra tymto autom do ciech a ten druhy vodic ktory mal bmv-cko vytahol mobil a mal ju na haku lebo bol aj dost ozraty..a takto sme tam boly mi 3 asi 10 minut.. ja puklice jak nikdy a oni sa hadaju..ale srdce mi furt buchalo ako zvon..ale ked tak rozmyslam ze keby maly nejaku brutal rychlost a nahodou by to rachlo tak som v riti..haluz..tak zatim hosi a hosice
este tu mam jeden brutal zazitok co sa mi stalo cez zimu predminuleho roka..cez ten den sme s kamosom vyhulili kazdy asi 8,9 bong..a jak sa blizil vecer tak sa blizil aj moj odchod domov..tak sme cakali na elektricku ktora isla az za nejaky ten cas tak sme si to chceli sprijemnit este 2 praskami cez nejaky ten aplikator..a to bola premna osudova chyba..jak som nastupil do elektricky do zadneho vozna uplne dozadu tak zacalo peklo..neviem cim to bolo ale zrazu som oslepol..to bola taka masakra lebo ked som otvoril oci tak som videl len tie mravce co mate v telke ked tam nemate ziadny program..pocul som iba hlasy ludi a este nejake ine veci..tak som sa zacal bat ze som sa postojacky drzal tyce a drzal som hubu a cakal kym to prejde..v hlave mi behaly take veci ze dovi..furt sa mi premietaly nejake obrazky mrtvol s koncentraku a este nejake dalsie brutal veci..po pol hodine som sa nejak ocitol na autobusovej zastavke a mal som rozmazany zrak..ale uz bolo jasne ze sa to lepsi ale musel som vyzerat ako najvacsia troska..urcite nechcem zazit takyto stav..ble..a zabudol som povedat ze sme fajcili holands houpa..uplne peklo..tak zatim hosi a hosice