Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to MFT:
jasný žádnej BACKROLL nebo co, ale jasnej SWITCH
bwt. je nejlepčí a wostatní sou zbytečný
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Na everyonedoesit.com máš videa jaxe balí na dost způsobů (je tam klasika i backroll). Podle nich se to dá myslim naučit. Hlavní je cvičit a cvičit
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
Diky je to tam dost dobre stoji to za stiahnutie....Ale mam este jednu otazku .........Ako si robite ten filter z tvrdych papierikov ?........Nepochopil som z vaseho pisania....
No nejlepsí je stejne JOINT ale lepsí je s trochou tabáku a pro ty co jenom hulí a nekouří tak je malinké spestření a mají potom motáka je to haluz se na ne dívat!!!! a taky je dobrý dát jointa do skla!!!! zkusta ))))))))))))( nejlepsi tabak do jointa je Javanes modrý)
Trochu tabáku pro lepší hoření a chuť a normálně na switch
a papírek odtrhnu - nechutná mě moc pejpru a je hotovo
jinak po sklizní se samozřejmě balej "třístofkáče" a tulipány a doutníky
za ty roky na growru moc prispevku tu nemam ..to pro to ze uz je tu stejne vsechno napsane 2x :]
Do brka dávám tabák kerej je zrovna po ruce, tzn. většinou Start
Filtr z tvrdých papírků (doufám, že máš na, mysli karton) se dělá dost jednoduše - ustříhneš nebo utrhneš kus o velikosti tak 2x4 cm a na dýlku zaroluješ (filtr je pak 2 cm dlouhej váleček) trochu poválíš aby držel tvar a je to!!
nic moc složitýho, pokud vim
Já balim skoro vše na SVITCH (pospátku) jě to takový luxusní pokouření: Hulení smíchám s trochou tabáčku - jen aby to líp hořelo pak si pripravím filtr a papírek černej OCB pak vše v papírku uválim, a sklepu a pak jen opálim a "Rozsvítim" A pak už jen pohoduju...
To to téma by se mělo týkat všeho co souvisí z jointem.
Taky bych měl pár otázek?
1)Jákou značku preferujete v papírkách
2)Znáte někoho(i sebe)kdo umí balit zvláštním způsobem
3)viděli jste někdy jinou barvu papírků než bílou
Moje odpovědi
1) OCB
2)Znám jednoho týpka kterej si ubalí špeka jednou rukou.Jo a viděli jste třeba RŮŽI ta vypadá pěkně
3)Neviděl ale sháním
Je pravda že ve velkých městech neznaj tolik sklo nebo fáju. Známej říkal že se tam jezděj hlavně špeky.
1) jedine zlaty smokingy...ale cerny ocb taky nejsou uplne marny
2) jo sebe treba tulip, diamond...
3) nevidel a nevim jestli vubec takovy jsou..tak maximalne filtry(dobry jsou luxury filtry s harmonickou..)
jo, je to mozny ze se ve mestech vic huly speky..ale tezko ric
ja sem z mesta a hulim praktycky jenom speky..ale obcas je i bong party
treba v co sem videl tak v holandu taky kouri vetsinou speky..dokonece v coffee shopech vetsinou dostanes papirek s filtrem zdarma, ale to aji u nas v mim oblibenym klubiku