Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
raz som si dal white widow a potom ma prinutili vypit poldeci vodky
NEODPORUCAM!!!
drzalo ma 5 hodin a bol som brutalne vygumovany
preto lampa+alcool nikdy viac!
vino + huleni = skvela kombinace
pivo + huleni = skvela kombinace
pozn. vse se musi spravne namichat
destilaty + huleni to uz se mne tak dobry nezda, ale taky tim nepohrdnu, kdyz je ale treba k dispozici kvalitni domaci slivovica, nebo kalvados, nebo merunka od mych kamaradu, tak je to s hulenim taky skvely.
ja mam alcohol s travou rad,ale uz ked som fest zhuleny,tak mi stacia piva,z palenky potom padam do komy a casto aj ryham,ale to sa mi uz dlho nestalo-to ryhanie
Dostal sem flašku takový zelený sračky,nazívaj to canabis liker,ale je to spíš mizerná hopsinka.Ale je to pěkná flaška,tak do 1/4 sem jí naplnil paličkama,a dolil(domácí) slivovicí,byla to první,má tak 80,tak sem zvedavej,jestli se to vylouhuje,a bude to nakládat.Jestli ano bude to dobrý,jestli ne tak to bude aspoň obarvený z pravýho konopí,a ne z nějakejch esencí jak to vyrábí v tej fabrice.
Je to stale omilano dokola (startovni droga neni marihuana, ale alkohol) stejne jako, ze marihuana je prestupni droga. Uz me to ani nebavi cist, protoze zitra se docteme, jak je to nebezpecne a smrtici... Skoda, ze to neni clanek, ale nazor a snad si ho treba pan Vacek aspon precte.
...ja hulim denne,takze ked idem na nejake pivecko,tak logicky ku tomu aj vyhulujem...mozno je to individualne,ale sa mi zda,ze ked hulim je mi po chlaste menej zle na druhy den...co vy na to?
U me je to tak, ze je lepsi to nekombinovat...radsi dam brcko, az jsem na kasi, ale vim, ze kdyz bude treba zvladnu to kontrolovat. I kdyz jen na pet minut. Ale chlastat nemuzu, hlavne ne pivo. Dam dve a mam dost (vazim totiz 52kg-mozna je to tim). A ty stavy po alkoholu se nedaji vypnout. Urcite se vam uz stalo, ze jste byli v p*deli a rychle potrebovali myslet - nejaka zavazna situace...dokazali jste vypnout "nehodici se" stavy?
Týý jo! A švihla sebou o zem, až jí korálky zachřestěly
Už to balíš?!Co můžeš spalit dnes neodkladej na zitrek...
chlast sem prozival driv ale ted uz me to ani do te hospudky netahne driv.. to radsej posedim na patniku a dam si speka.. no a kdyz uz na to pivko se de a dam si do toho teba speka tak to nedopada moc dobre nemaj se u me moc v lasce bohuzel
viva la marijuana ;P