Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
víra neni zvrácenost co ničí lidský životy, ta dokáže lidem i pomoct... to ta církev a mocichtivý v jejich vedení... to je to zlo! Nesmíš k tomu ale přistupovat zaslepeně... a podle mě přesně tak ty přistupuješ k tématu pyramid!
Viděl sem o tom spoustu dokumentů a všechno byly vesměs dohady, doměnky a teorie... nikdo nikdy neprokázal že opravdu nějakou funkci maji! Vesměs měli všichni jen nějaký pocity... placebo efekt?
Jinak máš i pěkný názory se kterýma souhlasim... sme nástroje systému díky kterýmu bohatý bohatnou a chudý chudnou. Vymejvaj nám u toho mozky abysme makali víc a přemejšleli míň. Bigup za ten názor! Ale už je to tak tisíce a tisíce let, nic novýho.
citace:
Na obrázku má týpek kompas, nebo asi buzolu, furt mě matou 2 střelky a postavil jí podle té větší, nebo nevím (musím si jí pořídit). A něco naměřil. V pyramidě v Postoupkách, měl frajer ve špičce neidentifikovatelný přístroj a říkal, že jeho pyramida vytváří 50000W. Díky
Hele vážně si něco nastuduj o fyzice a zvlášť u elektriky buď pozornej... takhle to vypadá že si děláš srandu. Neidentifikovatelný přístroj... ještě aby začal lítat a máme UFO...
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Já viděl všechny dokumenty, ale byl jsem v ní, jsem v těhle věcech citlivější a vím co jsem cítil a viděl!
Jsem stavař a ted přicházím na kloub tomu kompasu, až si ho pořídím a ošahám prackama, tak to pochopím a uvidím, v elektrice mám jen základy. (asi malé). Rád bych studoval, ale mám velmi aktivní život, samý píčoviny kolem i u tohohle makám na nabídce pro zákazníka.
Žádná sranda, chci jen tu pyramidu postavit přesně, nic jinýho, ostatní už vím.
Už máš ode mě 2 K+ Díky aspoň za tebe.
No jeho auto vypadalo jako ufo, Infinity tak za 6 míčů :-)
Strach z policie, je strach z lidí a strach (policie) je jen iluze! Společně za zelenější a barevnější Svět v uvědomělé společnosti.
Činy v přítomnosti, ovlivňujeme (nejen) svou budoucnost.
Kdo o přírodě pochybuje, sám sebe odsuzuje.
Cca 87% "lidí" formuluje svoje myšlení na základě myšlení jiných a pouze 13% lidí se opírá o logiku a ověřování. Tak kam patříš?
Me udivuje cemu jsou nekteri schopni verit... Jako kdyby ty pyramidy opravdu fungovaly uz o tom budou nejake dokumenty, dukazy atd takhle je to jedna z mnoha "vtipnych teorii" lidi kdyz chteji verit, dokazou verit cemukoliv... Nerikam ze sam jsem dokonaly, taky mozna verim vecem ktere jsou doopravdy spatne...
Teprve budeš udiven až uvidíš co v tom poroste. Jinak tvůj příspěvek ničím nepřispěl, zkus to znova za pár let s větším info o pyramidách, děkuji. ZR
Ps: U mě se to už rýsuje, na 1. Máje bude obydlena několika děvčaty.;-)
Strach z policie, je strach z lidí a strach (policie) je jen iluze! Společně za zelenější a barevnější Svět v uvědomělé společnosti.
Činy v přítomnosti, ovlivňujeme (nejen) svou budoucnost.
Kdo o přírodě pochybuje, sám sebe odsuzuje.
Cca 87% "lidí" formuluje svoje myšlení na základě myšlení jiných a pouze 13% lidí se opírá o logiku a ověřování. Tak kam patříš?
Asi nijak. zákony přírody fungují dál a šamanský hokus pokus asi nedopadl valně.
Celkově by mne zajímalo- jak to má fungovat? Kytky hnojíme aby rostly, energii čerpají ze živin v půdě a fotosyntézy. V čem by měla pyramida pomoci? To je nějaké aero už i bez vody?
Jak má pyramida ovlivnit růst, život? ? Pokud jde o kopii Tutanchámonovy pyramidy, neměla by tato samotná pyramida vevnitř kypět životem? Co samotná mumie, taky by neměla ožít, vyrůst, nebo alespoň vzhledem k naspeedovaným bakteriím provést rozpad rychleji?
No asi se odpovědi nedočkám... Tak si alespoň dovolím navhnout nové téma - "Aura vašich kytiček, aneb jak jsem vařil kulajdu"
------------------------------------------- Nepěstovat pro radost, to je jako schovávat si sex do důchodu. Kategorická BLBOST...
Dávám do skleněné Pyramidy klíčit semínka několik let a ponechávám je tam i při prvním týdnu růstu. Také zalévám samoz. odstátou vodou z Pyramidy. Nikdy se nestalo že by semínko nevyklíčilo, nebo pak samotná kytka uhynula, což u normálního postupu zcela vyloučit nelze. Dostávají také Vesmírnou a Blahodárnou Energii. Kdyby chtěl někdo poradit se stavbou malé Skleněné Pyramidy nebo tuto problematiku rozebrat. tak jsem k dispozici.
Pěstu Zdar
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
známi má pyramídu vonku pred barákom nie sklennú ale z dreva asi 3x3 metre a tvrdil, že keď dá do nej večer tupý nôž ráno je nabrúsený.Dokonca má v nej aj 2 postele a vyberá prašule za vyspatie sa v tej pyramíde.Bola u neho aj TV Markíza a točila o tom dokument.Myslím že ho vysielali v relácii Reflex.
Bol som v tej pyramíde a cítil som niečo zvláštne, asi to bolo tým že som pekne hučal