Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Super-Skunk od Sensi - Indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Autor
Téma 
V@ly
Stálý Člen

Karma uživatele V@ly - 81% PěstitelskáKarma uživatele V@ly - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

co kompresorem vyfoukat?

Old Post 29-05-2019 v 20:20 PM
V@ly je offline   Profil uživatele V@ly   Find more posts by V@ly   Foto galerie člena V@ly   Click here to Send V@ly a Private Message   Add V@ly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 162

Jo kompresor by mozna sel ale nemam k nemu pristup.

Stejne je to v PR.... !!!

Postavil sem stan , mel jsem tycky popsane tak to bylo za chvilku hotovy.
Bohuzel , ze nejde zapnout zip to sem vedel ale ze se jeste navic ten stan nejak smrskne to sem fakt netusil.
Zchazi tam cca 3 cm.

Tyce jsou presne jak byly a jsou vzdy zasunute perfektne az do konce do toho plastu.
Stan je navliknutej presne , nic neni nakrivo , vse perfektne pasuje, nechal sem si fakt zalezet.
Ze stan nesel uplne zapnout az do konce to bych jeste zkousnul ale ze tam bude dira 3 cm x 50 cm , tak to asi vazne nedam.
Ja sem detailista a tohle by me asi vadilo takovahle dlouha dira.

Old Post 29-05-2019 v 21:12 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 163

Nejak si to po te hodine sedlo , ten stan a podaril se mi zapnout dokonce cely stan i pres ty dve mista co jsou ponicene zuby v zipu.
Tak snad to bude ok.

Ted uz zbyva jen vycisit alespon trochu jak to pujde ten odtah , poradne vydrhnout zvenku i zevnitr stan , vse dukladne vydesinfikovat a muze se to zase rozjet.
A jeste musim dokoupit novy ofuk a nejaky kvetinace.

Jsem zvedav jesli to pujde IN take bez PH metru.
Nechce se mi ho zase kupovat , vydrzi me vzy maximalne jedno kolo.
Nechapu jak nekomu muze vydrzet treba 2 roky.

Old Post 29-05-2019 v 21:56 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 164

22.Den.

Tak sem poznal konecne sve sousedy.
Z jedne strany bydli 80.leta babicka , ta je pry v pohode ale z druhe strany bydli ta nejvetsi drbna co v tom dome je. Varovaly me vcera pred ni ostatni sousedi a dneska jsem ji poprve videl tzv. na zivo.
Pry si na ni mam davat velky pozor. A aby toho nebylo malo , tak dnes rano kdyz jsem prenasel kyti z pod lampy na balkon tak strcila snad celou hlavu na muj balkon a zacala hubovat ze pry ji zenu kour z cigarety do jejiho bytu.
Coz je samozrejme blbost , ani na balkone nekourim .
Dofam jen ze ty kyti co sem zrovna drzel v ruce snad neidentifikovala ale i tak sem se tak polekal kdyz na me spustila ze jsem malem to plato se semenacky pustil na zem.
Navic pry cele leto kouka z balkonu na ulici co se deje aby ji nic neuniklo..

Obavam se ze muj sen mit kyti na balkone se pomalu rozplyva .
Jeste navic ty kyti zacinaji silene vonet , pri tom jsou zatim male.

Tlaci me cas , nevim jesli je hned nemam , dokavad se vejdou do krabice, radeji pevezt na chatu a dat ke kamosovi na zahradu

Uplne me vykolejila.

Old Post 31-05-2019 v 08:52 AM
LinChi
Stálý Člen

Karma uživatele LinChi - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 165

ahoj madi k tomu ph metru ... kup si kalibrační roztok stojí pár metrů a vždycky když ho použiješ.. opláchni ho vodou a nech ve víčku trochu vody aby byla sonda pořád ve vlhku .. nezaschne a bude sloužit dlouho.. ja už mam něco kolem dvou let a pořád šlape.. akorát je třeba mu dát občas novou baterku jinak změří prdlajz ...

Old Post 31-05-2019 v 09:02 AM
LinChi je offline   Profil uživatele LinChi   Find more posts by LinChi   Foto galerie člena LinChi     Add LinChi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 166

Kalibracni roztok mam 7 , drive jsem PHmetr vnem prave uchovaval.
A jelikoz me nevydrzel nikdy PHmetr dlouho tak na doporuceni jsem koupil tento Storage roztok ktery je na to primo urceny.
Takze PHmetr v nem opravdu uchovavam.

Ale ty baterky , to je dobra pripomnka , muze byt...
Nejsem technicky tip tak sem ani nepredpokladal ze by to se spravnym fungovanim PHmetru mohlo souviset.

Koupim je a vymenim , vysledek dam vedet.
Jeste jednou dekuji Linchi !

Old Post 31-05-2019 v 10:59 AM
V@ly
Stálý Člen

Příspěvek č. 167

tak nesmí člověk kupovat mrdky z aliexpressu, který jenom zasírají tuhle planetu, protože životnost je nulová. investice se bohužel vyplatí a životnost sondy je pak i pět let bezproblémů.
nebo zkus hnoje jako je advanced nutrients, ty Ti to vždy upraví sami od sebe bez nutnosti přidávat nic na snižování ph.
a nebo jednoduše si změřit kolik ml třeba octu potřebuješ na 10 litrů a pak už to jedeš automaticky kámoš to takhle aplikuje s biobizzem a už má vše v ruce

Old Post 31-05-2019 v 11:32 AM
V@ly je offline   Profil uživatele V@ly   Find more posts by V@ly   Foto galerie člena V@ly   Click here to Send V@ly a Private Message   Add V@ly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 168

Ph metr Milwaukee co doma mam , by nemela byt zas takova mrdka.

Ano mas pravdu , i kdyz zatim PH nesnizuju ani zelenine ani semenackum Nowy OG tak v pripade jakych-koliv zacinajicich problemu s listy jsem okazite pripraven pridavat "od oka" kys. citronovou. Taky priblizne vim kolik bych ji tam mel davat.

Ocet prozatim zavrhuju ale mas pravdu v tom ze by se presneji davkoval treba strikackou. Budu o tom octu zjistovat vic informaci.
Nejradeji bych se obesel bez PH metru do budoucna uplne .

Old Post 31-05-2019 v 13:53 PM
V@ly
Stálý Člen

Příspěvek č. 169

tak v tom případě zkus juknout na advanced nutrients, jestli nelpíš na biohnoji

Old Post 31-05-2019 v 14:48 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 170

Prave ze ta organika je ma priorita

Old Post 31-05-2019 v 16:58 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 171

Takze balkon je zakryty prosteradlem.
Uz to resit nebudu , zadnou foliovnikovou plachtu uz taky nebudu shanet a pokud to zacne v nejake fazi moc vonet tak kytky z balkonu proste vyhodim.
A jesli ulitne prosteradlo tak to vyhazu hned a pojedu jen indoor.

Takze dneska uz je necham na balkone pres noc , konec dosvicovani , budu je nechavat uz venku , ledaze by v noci klesala teplota pod 10C, tak bych je dal jen do bytu pres noc , uz ale bez lampy.

Old Post 31-05-2019 v 20:19 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 172

1.- Indoor Super-Skunk. Textilni kvetinace.

2.- Ctyri ks kyti z balkonu jsem prevezl na chatu , takze na balkone jsem nechal 3 kousky , dofejme ze alespon jedna z nich bude samice.

Kyti jsou presazeny do 11l kvetinacu a vice hloubeji.

Old Post 03-06-2019 v 14:27 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 173

Bohuzel jsem musel dnes narychlo odvezt ty zbyly 3 kyticky na chatu, vyhodit me jich bylo lito.
Prisla me varovat totiz sousedka z uplne jineho patra ze pry jesli nahodou nemam na balkone konopi ze pry to citi skoro cely barak.
Ty jo , ty lidi tady ..... , kam sem se to dostal.

Na druhou stranu nechapu jak to muze byt tak moc citit kdyz to jeste ani nekvete, pravda , trochu jsem to citil pokazde kdyz jsem vstoupil na balkon ale jen na chvilicku. Jak se ta vune ale muze dostat tak daleko a nerozptyli se ve vzduchu.

Takze na balkon muzu zapomenout.

Old Post 04-06-2019 v 19:32 PM
shivasambhu
Stálý Člen

Karma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 174

Čau . haha...práveže na raste cítiť holky tak origo ganjovo....sa nezdá, ale určite je to dosť cítiť. Na kvete sú už hlavne terpeény.....a je to inak cítiť.... už len rezy dosť razia

p.s. ...alebo je tam ešte iný grúwer po blízku,,,haha,,,

Old Post 04-06-2019 v 19:45 PM
shivasambhu je offline   Profil uživatele shivasambhu   Find more posts by shivasambhu   Foto galerie člena shivasambhu   Click here to Send shivasambhu a Private Message   Add shivasambhu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 175

Jo , konopi i na jinem balkone , to me taky napadlo ale radeji nebudu v ramci dobrych vztahu provokovat sousedy.

Old Post 04-06-2019 v 19:53 PM
HVR
Stálý Člen

Karma uživatele HVR - 90% PěstitelskáKarma uživatele HVR - 90% PěstitelskáKarma uživatele HVR - 90% PěstitelskáKarma uživatele HVR - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 176

citace:
Původní příspěvek od Madical-Strains
Bohuzel jsem musel dnes narychlo odvezt ty zbyly 3 kyticky na chatu, vyhodit me jich bylo lito.
Prisla me varovat totiz sousedka z uplne jineho patra ze pry jesli nahodou nemam na balkone konopi ze pry to citi skoro cely barak.
Ty jo , ty lidi tady ..... , kam sem se to dostal.

Na druhou stranu nechapu jak to muze byt tak moc citit kdyz to jeste ani nekvete, pravda , trochu jsem to citil pokazde kdyz jsem vstoupil na balkon ale jen na chvilicku. Jak se ta vune ale muze dostat tak daleko a nerozptyli se ve vzduchu.

Takze na balkon muzu zapomenout.

Cau Madi,
to jsi tedy chytil spolecenstvi....to mi nerikej,ze takhle maly rostliny mohla nejaka babka citit...to se mi kamo tezce nezda...ja kdysi jel balkonovky dost smradlavy a sly cejtit dost, ale to mely uz metr a byly dost dospely ;-)

Old Post 05-06-2019 v 08:01 AM
HVR je offline   Profil uživatele HVR   Find more posts by HVR   Foto galerie člena HVR   Click here to Send HVR a Private Message   Add HVR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:32 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás