Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosím o radu i když to tady asi moc lidi nesleduje..zapomel jsem doma par dni přitopit a v boxu se udělala vlhkost a na spodní palicich par se udealala plíseň a na listech ty bílé tecky...co na to za postrik? Do sklizně je min 25 dni příkladam fotky dekuji moc
33/12...plíseň už ok byla jen na par spodních palickach kvůli vlhkosti...doma jsem zapomel zapnout radiator...jinak listy žádná sláva ale kvetou pěkné...nechte jsem zapl na 30 min spinaci hodiny když měly tmu po 2 dnech jsem si toho všiml par Palicek dostalo šok a trosku se vytáhlo ale už cajk jen se tam udělaly nové lístky...ještě min 23 dni předemnou
Jaktak koukam,tak tady nema cenu cokoliv hazet,stejne na to kazdej drbe,aby poradil nebo napsal koment...kdyz jses v nouzi tak se stejne musis spolehnout sam na sebe...aspon ze komunikujeme mezi sebou,ze Jablickari? Dojedu asi tyto kola a uz sem nic nepostnu...me taky nikdo neporadi a napise za celou dobu tak Broot za coz mu samozrejme dekuji,a mozna jeste par lidi,ale je to zalostne malo
Už jsem tady začátek dal tak to tady dojedu tohle kolo ale není to jak třeba minule u superskunku to bylo jiné...tak my dva si píšeme na telegramu pak par lidi přes pm ale jak píšeš no
36/12 listy bída palice lepi voní bohužel jsem minuly týden byl 2 dny na školení a po příjezdu domu jsem vytáhl kytky ze zaliju atd a říkal jsem si ze na palicich vidím nějaké nové lístky a jsou nějaké vytahle mrknul jsem na spinaci hodiny a chudáci když měli 12 hodin tmy tak nechte jsem měl zaple na 30 min svetlo každý den...tak ze za 2 dny dostaly celkem šok...detaily palic a makro udělám bohužel nějak není čas
Nějak jsem teď v tomhle vlákne nebyl aktivni protože není co ukazovat jasný salámy se udělaly nějaký výnos tam bude ale listy na kytkach nebyly jak bych si představoval i když to je mě druhé kolo štve mě to a proto tady dam až kolo kdy to konečně bude stát za to od začátku do konce tohle kolo uzavřu průběžně dam fotky palic a taky výnos dneska jsem musel pokosit jednu dříve proroze mě na ni zlobila plíseň a nechtěl jsem riskovat i když nedostala 14 dni čisté vody ale jen par dni...bylo to v boxu moc nahusto tak ze jsem raději jednu obetoval než abych díky tomu ze se lepi na sebe dostal plíseň do palic...tak ze tahle fotka je první...asi nejmenší kytka co tam je
Tak téhle bylo 31g...už je sucha a par vzorku rozdano jinak zbytek ještě není dozraly tak ještě stále ve velkém boxu ale už by tam chtěly holky z predpestu pěkné pod vero jsou pod neon kitem 2*55w a to není ono jinak dneska jak jsem zalival jsem si všiml ze na poslední kytce v zadu je něco hnědého v palici a bohužel plíseň vytáhl jsem celou kytku ze ji useknu a větve se díky váze ohybaly až na zem ale rozhodl jsem se ze seknu jen část té palice tady par fotek je to asi 3/4 jednoho stonku nezkutecne mě překvapila tvrdost takovou jsem ještě v ruce neměl...první fotka je sucha část první kytky žádná sláva byly sice salamky ale takové uzke....další fotky je ten 3/4 stonek
Původní příspěvek od Madical-Strains Parada, vypadaji moc hezky, konecne .
Mnoho zdaru do pristiho pestu!
Diku dik kamo tohle kolo ale nebylo dobre listy mě stvaly jsem zvědav na výnos ale myslim ze spatny nebude uvidim kosim postupně zatím jsou dole 2 úplně a jedna na půl zbylých 8 půjde snad o víkendu tlačí mě čas v predpestu jinak fotky palic a váhy budu dávat postupně po dlouhé době jsi něco napsal čekám na tvé vlakno v novem bytě a na balkone tak sup