Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
K te konzumaci: Bong je jeba! To je odpal na 3 hodiny uplne do hoven
Mame bong primo na DAB. Je to takovy maly bong, kde nahrivas tycinku stojacim tryskovym zapalovacem. Kdyz uz je dost nahrata ta tycinka, ktera ma nahore dulek, tak nasadis kotlik a vlozis do toho dulku na tycince malou kapku DABu a je to neskutecne. Zmastuje to asi nejvic, co jsem kdy mel. Fakt staci uplne malinko. Je to hodne usporne a hlavne sila
Co se tyce toho DAB pen, tak jsem videl na youtube video, kde si stezovali na cisteni toho. Ze pry to jde blbe. Jak to tam funguje s tim cistenim?
Ano, je to tak, musím ve všem, co výše uvádíš pouze souhlasit a ano jsem na.ebán opravdu dlouho, mám doma toto: http://www.smoketown.cz/fourtwenty-...ple-21cm/p-1859
a 2 skleněné a titanový kotlík pro oleje a extrakty.¨
Kouřím takto naši neskutečnou bylinu již 2 roky a musím říct, že nic jinýho už ani nechci. Pro mě je největší výhodou chuť produktu a ŽÁDNÝ čmoud jako z brčka :-))
tak jsem take konecne vyzkousel Dub bong a muzu jen potvrdit ...ze to je opravdu silny zazitek na nekolik hodin intenzivniho zhuleni.
Take potvrzuji, ze FINO papir je zatim asi nejlepsi se kterym jsem delal. Nikdy bych nerekl ze v papirech na peceni muze byt nejaky rozdil, ale evidentne pro nase ucely tomu tak je. S timto papirem dosahuji radove o 3 procenta lepsi vyteznost ZAtim vede Power Kush 17,7%
to zni jako plan a jsem rad, ze FINO jede.
@Ivanski kdyz lisujes vkladas material do lisovaciho pytle? A kdyz ano kde je kupujes? Nazdilej kdyz muzes a ostatni taky. Ja akorat delam mensi pruzkum trhu a zhanim kde co maji. Pozdeji nazdilim.
Pytliky jsou 160 micronu a pouzivam je jenom na pre-press, pak vyndam z pytliku pinzetou na vareni. Ten pytlik podle.me zere tu pryskurici. Dostal jsem je jako bonus k tem rosin zahrivacim platum. Pouzivam je takto opakovane. Maj to ale na rosintech nebo ebay, alibabe apod.
Původní příspěvek od ivanski123 Pytliky jsou 160 micronu a pouzivam je jenom na pre-press, pak vyndam z pytliku pinzetou na vareni. Ten pytlik podle.me zere tu pryskurici. Dostal jsem je jako bonus k tem rosin zahrivacim platum. Pouzivam je takto opakovane. Maj to ale na rosintech nebo ebay, alibabe apod.
Co jsem tak čet tak nejlepší výsledky nejčistší se používá 37 micronu ale chápu.
Jinak o tom taky dost přemýšlím. Horké plotny prodává dabpress.com 3x5" za 4500 a hydraulický zvedák stojí pár šupů. Konstrukce se svaří coby dup.
Moj press je 5 ton skutočnych 4,93t plocha 12x6cm 3000psi
Moja osobná skúsenosť sa môže odlišovať od toho čo ste sa dočitali možno budem opakovať niečo čo už niekto napisal predomnou takže ma prosim neukamenujte
160 mikron fresh svieži material lepkavz kde su stonky stale ohybne a celkovo pre material ktory je dalej mozne presovať osobne nemam veľku skusenosť tak nebudem davať rozumy.
120 mikron 90stupnov 2minuty možme použivať na suchy material živicovy ktory produkuje veľke množšstvo a je lepkavy v mojich vyskumoch to najlepšie fungovalo so strainom Stardawg dve 3,5g bagy mali vynos 1,48g krasneho mediku.Ktory som nechal dalej vyzriet na takzavany budder kde terpeny ešte viac vynikli
90 mikronov 90stupnov 2 minuty som dostal z 3,5 g 0,87 takmer priehladnej jemne jantarovej farby s energzckym efektom čo je zvlaštne lebo tato odroda je znama ťa poslat do teplých krajin skor ako položiš bon na stôl.
Zaujimave aky dopad ma tlak a teplota na koncovz efekt v porovnani s konzumiacii s kvetmi.
40 a nižšie sa odporuča presovať bubble hash a dry sift alebo klasik maroko najlepsie esšte vsadiť do dalšieho bagu 90 a výžšie teplota 70 stupnov max 2minuty
Zajtra budem presovať viac materialu tak prinesiem nove info ak by mal niekto zaujem.
Velke diks chlapcom z ogcrush.com ktory sa snazia posuvat rosin game v československu
Zdravím lidi, já to dělám tak že mám obdélníkový nerez plech a starou komunistickou žehličku ETA..., kterou nahřeju ten plech přibližně na dva puntíky (vlna, bavlna..netuším teď přesně), a potom už jen mačkat co to jde, klidně se i postavit na to ať je co největší tlak, po 5min mačkání sice umírám na ruce a zápěstí, ale jde to a výsledky překvapivě dobré...
Moje verze lisu. Vyšlo mě to na 6000 Kč. Momentálně 4t panenka, možnost zvýšit na 10t. Ještě natáhnout pružiny a můžu začít testovat kolik to snese tlak. Ocelove desky 16mm, pevnostní závitové tyče 16mm třída 9, plotny 12x8 cm, teplota 100-600 C. Pokud se ty ocelové desky začnou ohýbat, tak je předělám na profil T.
Původní příspěvek od Kush.Mot88 Zdravím lidi, já to dělám tak že mám obdélníkový nerez plech a starou komunistickou žehličku ETA..., kterou nahřeju ten plech přibližně na dva puntíky (vlna, bavlna..netuším teď přesně), a potom už jen mačkat co to jde, klidně se i postavit na to ať je co největší tlak, po 5min mačkání sice umírám na ruce a zápěstí, ale jde to a výsledky překvapivě dobré...
Zehlicku rozeber, ty plotny jsou keramicke a celkem hodne snesou, vem si malinky sverak a plotny z zehlicky prilep teplotne odolnym lepidlem na celisti svetaku a nebude te bolet zapesti 😆
Původní příspěvek od Jizvič Moje verze lisu. Vyšlo mě to na 6000 Kč. Momentálně 4t panenka, možnost zvýšit na 10t. Ještě natáhnout pružiny a můžu začít testovat kolik to snese tlak. Ocelove desky 16mm, pevnostní závitové tyče 16mm třída 9, plotny 12x8 cm, teplota 100-600 C. Pokud se ty ocelové desky začnou ohýbat, tak je předělám na profil T nebo TT.
https://youtu.be/qL22KsVJ98M
Po dvou letech teprve zjišťuju. Že to fakt funguje 😂 postavil jsem ho hlavně na extrakcí z listí, které ostříhám z palic a přijde mi líto to vyhazovat a hulit listí mi nechutná. Zjistilbjsem že teplotu je potřeba nastavit na 250 stupňů na 10 sekund a jedna hromádku je potřeba přelisovat aspoň 5x aby se vytlačilo co nejvíc. Nakonec je z toho parádní chuťovka 👍