Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tě prdel..Mejzič to je na pipi..to je ryziko když máš takové křovisko..ale takle brzy,asi je máš pořádně huňatý,že se rozjela plíseň..tak snad se nerozroste a budeš mít alespoň kilo suchýho 😁
To je spíš tím foliakem no,málo vetrá a teď dost pršelo,jedna palička z milionu, zrovna na mazaru kterej má nejhustější palice, jinak to vypadá zatím v pohodě
Původní příspěvek od mejzy To je spíš tím foliakem no,málo vetrá a teď dost pršelo,jedna palička z milionu, zrovna na mazaru kterej má nejhustější palice, jinak to vypadá zatím v pohodě
Tak sem prdni forku i z blízka ať vím co mě čeká (doufám teda) 😂
Nemám svoje vlákno,tady si s marou písem páč mu to doufám nevadí a hlavně to začalo tím že sme zasadily na den stejně 😉 klidně mi to smažte jestli vadí
Původní příspěvek od mejzy Nemám svoje vlákno,tady si s marou písem páč mu to doufám nevadí a hlavně to začalo tím že sme zasadily na den stejně 😉 klidně mi to smažte jestli vadí
Však to je jasný že ne Mejzyč,dodaváš mi inspiraci o který ani nevíš big up..začali jsme přesně na den a kosa taky bude cca stejně,akorad já u toho budu rojit slzy zmaru 😂😂 ale věřím že druhý kolo bude lepší 😂