Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Uz jsem rozjel i velky stan s 250w mh..
Nektere seminka vyklicily vsechny ale u nekterych jako napr.jalapeno purple ani jedno tak jsem dnes dosadil jeste neco napr.cayenne yellow,jlpn purple,haba bonda ma jacques..
A taky sladke papriky..
U příspěvku č. 164 na první fotce je Purple Flash? Pokud ano, nedělají se ti na ní takový bílý flíčky? Děje se mi to pouze na tyhle odrůdě a fakt netuším, čím to může být... jo a ukázalo se to i na kámošových Purplech, tak proto se ptám...
Pokud myslis tu 1. a 2. fotku tak je to Bolivian Rainbow..bile flicky je dost siroky pojem,ale pokud se na listech tvori takove vyrustky jakoby bradavicky tak je to z nerovnomerneho zalevani...
Edit jo mrknul jsem na tu fotku,podle me to vypada jako polite hnojivem,nevim jestli hnojis ale pri zalevani se snaz nelit to na listy.
Nebo to muze byt take spalene sluncem.
Jojo myslím, teď se dívám, že to je napsaný na tom kelímku 😀 ta první fotka vypadá úplně stejně, jak moje Purples ... právě že, žádné výstupky to nejsou... v předchozím příspěvku je odkaz na fotku kdyžtak
Původní příspěvek od Jamés .
Edit jo mrknul jsem na tu fotku,podle me to vypada jako polite hnojivem,nevim jestli hnojis ale pri zalevani se snaz nelit to na listy.
Nebo to muze byt take spalene sluncem.
No zatím to hnojim pouze RootItem (First feed) ale nevzpomínám si, že by se mi to dostalo na listy, je pravda že jsem je ze začátku trochu rosil rozprašovačem, takže to může být i tím... akorát zase mi příjde divný, že habanera, jallapena a trinidy jsou v pohodě a to jsem všem dával stejný hnojivo i je rosil a na nich nic není... a jak jsem psal, stejný problém má i kámoš a ten to zatím nehnojí, též pouze u těch purplů...
díky za rychlou radu
Asi bych to nejak nehrotil,co jsem se dival na fotky teto odrudy tak tam ty bile fleky obcas jsou,pisou ze nesnasi premokreni a teploty nad 30st.C tak tim bych se asi ridil,navic roste jako kerik tak bych byl opatrny i s hnojivem asi.