Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zvyšujem dávky hnojiva na květ včetně PK 10-10, kterýho dávám 1ml/l (a lehce sem je přelil jak vidíte :/ ). Přestalo to růst tak to bude chvilku asi nuda než to začne kynout.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Jak jsi spokojenej s tou zvlhčovačkou? Vybírám už delší dobu a nemůžu se rozhodnout.. Už jsem toho načetl spusty a tahle by zdá se vyhovovala, má 6 litrů zásobník. Leješ tam obyč vodu? Funguje ta regulace páry? Vydrží to foukat celý den? Jinak kytky vypadaj pěkně.
No neni to žádnej zázrak, ale dá se s tim pracovat, stokrát lepší než minulý kolo bez ní.
Asi takhle... na prcky dokud byla lampa vejš sem udržel vlhkost jakou sem chtěl. Jak sem dal lampu níž, ale ještě kytky nebyly velký dostal sem se max na 65%. Teď sem okolo 60% na poloviční výkon (regulace ruční, ale funguje)... jinak naplno to vydrží zhruba 18 hodin což je akorát na denní cyklus při růstu.
Mohlo by to bejt o fous lepší, ale za tu cenu sem spokojenej. Ale důležitý je i odtah... já mam 280m3 momentálně bez pacháče. Pokud máš silnější, tak tu vlhkost snáz vyženeš, tak koukej i na to. Jinak jo, ikdyž to neni ideální leju to tam rovnou z kohoutku a nechám otevřený chvilku odstát.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Tak při týhle sklizni už nebudu muset odhadovat... na fotce Orange Bud z minulýho kola. Dělá to pěkný obrázky co? Jen si s tim člověk musí vyhrát než to nějak pěkně zaostří... ještě se s tim musim víc seznámit, tohle byl první snímek na zkoušku určitě to pude i líp.
malej usb digital microscop... je to sice čínskej shit, ale umí až 500x, neni to žádnej top produkt, ale na ty obrázky se dá koukat. Jen to musíš vždycky píchnout do kompu a malinko si s tim pohrát...
ten druhej vypadá hodně pěkně... ten pevnej stojanek bude taky velká vyhoda, ale ta cena :/
Jinak mensi up
Zvlhcovacka sla ven a udelala trosku prostoru, slape ted mimo box na pul a vlhkost uvnitr okolo 55% bez ni 40-45%, s teplotama to nehlo takze parada. Zacina to neco delat, tak zejtra dostanou pruplach a hned dalsi den jim poradne nasolim.
Asi to bude chtit sit, po prepnuti se to dost vytahlo a uz ted vidim jak se ty dlouhy vetve budou kacet... problem je ze s tim pak uz moc nehnu, takze pockam a dam ji az to bude nutny.
A porad premejslim jestli nemam jeste vic oholit spodky (myslim maly vetvicky ne listy)... no uvidim zejtra az si to vyskladam ven.
Původní příspěvek od AladinWarrior Tak jsem na to mrknul,protože by se mi to taky docela hodilo jako lepší alternativa k tomu ručnímu a především dělá fotky. Nejlevnější co jsem našel: http://elektrocoleti.cz/hracky/567-...4043587663.html Je to docela drahý tak si počkám a koupím něco podobného na to zkoumání až budou prachy . Nějakej takovej by se mi líbil: https://www.mall.cz/mikroskopy/conr...t=at1%214439440 Kdyby ho zlevnili...
Dají se sehnat levněji a se zvětšením 400x , 500x ...
1200, 1500 je furt moc... přesně takovej tu mam, kámoš ho měl za 900 i z dopravou. (já už jen za pár drobnejch, ale to už je jedno...
já bych za to ani těch 900 nedal, když vidim co to je. Navíc sem je viděl někde na ebayi (přesně tyhle, nový) za 20 doláčů kus... no a tady to prodávaj 2x až 3x dráž... Ale ten co vybral aladin vypadá líp ikdyž ta cena je dost vysoko.