Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tomu se mi nějak nechce věřit, jako že na vokurky to působí správně a na gándžu obráceně, jo?? napiš, jax přesněs to myslel... nebyls náhodou zkouřenej a nepoplets ty krabičky?? sou dost podobny jo a ještě jedned dotaZ: dá se někde b'cuzz objednat na dobírku??
no myslel jsem to tak, ze Kristalon ma podle me nevhodne slozeni prvku N, P a K = samozrejme pro skunky ..
doporucuju B'cuzz nebo Wuxalek ..
ja to kupoval v Growshopu
...
nepostrikoval bych to
Já si myslím, že se nemůže nic zkazit, když to hnojíš množstevně i časově podle návodu na hnojivu. Jak snášejí každodenní hnojení kytky, Jonatane, netrpí tím nějak? Jinak se tady na květ (mimo jiné) docela doporučuje hnojení tím OBM s kombinací s Kristalonem plod a květ. Já to teď taky zkouším, tak uvidíme, jaký budou výsledky.
cau, chci se zeptat kolik tak lejete do hliny zalivky(hnojivo + voda).Koncentrace je napsana na krabici,ale neni tam kolik toho tam mam jedny kyticce nalejt.Poradite mi?
takze podrobneji:mam 400w sodik, hnojivo kristalon start a koncentrace jako na jahody.Kytky sou stary asi mesic-4 patra(hodne sem je zastrihaval, tak rostou pomaleji).
Pokud vím, tak Kristalonem se má zalévat dvakrát do týdne a v podstatě i po tvých nových informacích platí co řekl Walhalla-zalévat jako normálně, jenom s tím, že do toho přidáš to určitý množství hnojiva. V dobách mezi hnojením můžeš zalévat čistou vodou, ale záleží taky na tom jaké máš složení půdy (některá zemina udrží vodu lépe jiná hůře) a jak rychle kytky tu vodu očerpávají. Já tam mám jednu kytku asi dva měsíce, už hezky kvete a stačí, když jí zaleju jednou za dva za tři dny necelým třičtvrtě litrem vody. A možná je to ještě moc, protože hlína je i tak dost vlhká. Jinak jí každej den po vypnutí světla pořádně orosím a má se dobře .
hele,kdyz uz sme i u toho zalejvani, kolik tak zalejvat tak maly kyti, kdyz mam normal hlinu od agro cs pro kaktusy a sukulenty-myslim, ze je tam perlit a nejakej ten pisek?Tu hlinu urcite znate...