Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak letos mam na zahrade BB,GWS,WW tak uvidime chtel bych je zastinovat tak to snad stihmou uvidime.
Mate nekdo nejakej osvecenej zpusob jak zastinovat???
Ja bych chtel tak od pulky cervence zacit kytizzz prekryvat cernyma pytlema ale bojim se plisne co vy na to?
to cicmon*oton
borci s tou nebulou ste me trochu nadzvedli a tak zkusim dat nejaky fotos.
1) zleva AK47, JACK HERER, NEBULA
2) NEBULA - DETAIL VRCHU
blizsi info: zapadni strana, primy slunce od 14:00 do zapadu, nadoby z automatu na vodu 18l a velkej kybl od primalexu cca20l, naplneny zahradnicky substrat+pisek, hnojivo bionova soil mix + PK13/14
je to foceny pred sklizni,vetsi listy ostrihany. na AK je videt - maly palicky,takovy trosku chudinky nedozraly. ten herer klame - je to fest ridky, na vahu toho moc nebylo...tzn. nedoporucuju!!!
to hellboy: souhlasim!
the end: taky budu letos zkouset WW (nevybral sem si , ale proste byly rizky ) to znamena ze zatemnovani se stava nutnosti. jeste sem to ale nikdy nedelal, taky bych uvital nejaky info. nevim jestli cervenec neni jeste brzo-prece jenom slunko sviti jeste dlouho-zatim planuju 1.půlku srpna.
ted moje nejasnosti:
----potrebuje kytka uplnou tmu?treba kdyz ji dam na 12h "noc" na zachod,znamena ze se tu dobu nebudu moct ani vychcat? teda kdyz si na to roznu svetlo..anebo kdyz bych zakryval nejakou cernou folii - musi byt total svetlo nepropustna?a uplne obalit kyti,zalepit kazdou dirku, aby neprosel ani prd?nestaci treba ze se udela sero-stejne na balkone je i pres noc nejakej svetelnej odpad-poulicni lampy atd.
----kolik dni je potreba tohle provadet aby uz neprestala s kvetenim? tyden? 14dnu? az do doby nez bude prirodnich 12/12?(doufam,zeta posledni moznost to neni)
plisne se trochu bojim taky-kdyz na kytce uzavres vlhkost do cernyho igelitu.. muzete poradit,kdo ma zkusenosti.pls????
p.s otone,seminka bych ti nabidl, ale mam jenom prejety z tyhle kytky, a navic byly zatim jenom tri- a ty uz sem pouzil
to van blade: moc pěkný kýble, s tim zatemňováním, něco najdeš v mých odkazech dole pod příspěvkem (olepené bonsaie), ty jsem zatemňoval, ale šlo o malé kytky tak jsem je prostě fouknul do skříně, kde je tma, ale myslim, že 100% tmu nepotřebujou, ale o tom by tu spíš mohli polemizovat jiní......
letosni indoor outdoor je to foceny tak pred 14 dnama ted uz sou 2x takovy...:O)
<a href="www.tvity.borec.cz/brko1.jpg">4 kyti</a>
<a href="www.tvity.borec.cz/brko3.jpg">blue berry</a>
<a href="www.tvity.borec.cz/brko4jpg">white whidow</a>
Tak sem se rozhodl, ze koncem cervence prdnu ven nakvetene rezone a uvidime, jestli se nevratej do vegu...dyz budou uz poraadne rozjety v kvetu...tyk by to mohlo vyjit...a predstavte si, ze by indoury byli zacatkem zaaariii...pohoda, no uvidime jaka odruda to da
Zdárek,tak já mám venku taky Indoorek a jedou docela slušně tak nevím.Mám jen velký problém s BB protože jela jak zběsilá a najednou se jí začali točit listy a já nevím co to je.Nevíte???
Hmmm... jaa planoval bb tendle rok taky ...ale jedu do prdele...tag nevim co s tema prckama delat...asi je nekomu sverim.... jinak sem ji jeste nezkousel, tagze fukt nevim
s tema nakvetlejma by me to celkem zajimalo...jaa spiis premyslel o 36-48 hodin zatemneni pred vysadbou ven- probiralo se to na OG
Tak jo, sice jsem to uz psal do duplicitniho threadu, ale me venku krasne dorostl powerplant i northern light - obe teda sklizeny v pulce rijna - nastesti v suchu a teple
jo, a byly to puvodne rizky urcene pro zjisteni pohlavi - asi po tydnu na 12/12 a prehoupli se zas do veg faze - .. ale to jsem je daval ven nekdy v zacatkem cervna-to bylo este jine slunko!
to sandbow:
Moooc pěknej film, vodkad sto stáhnul??
Momentálně mam taky venku ww, gws, JH a bb, rostou všechny a krásně
Nejzajímavější je že pár těchto řízků----dííík Hary----byla zpočátku ve skříni, rozkvetla pži 18:6 O) a po přemístění ven-- Case Error -- přešli kytky tak po 20 dnech na růst, zesvětlali a jedou jaxině.
A loni mi venku!! krásně vykvetli a dokvetli:Afghan skunk
White skunk
a eště něco, dík Wallhalo
Jo a používal sem loni kristalon start a pěstoval skoro na horách.
Ale to bylo úplně jiný léto než loni.
A to přikrejvání taky řešim, nápady uvítám, ale já testnu tu černou píčovinu co se dává pod jahody atd. (agrofolie nebo takněco) , propouští to vodu, takže i vzduch, ale světlo ne
Všem zdar a tady si to pohlídám, jedu ve stejnzm matroši jako většina, doufám že se počasí umoudří a čeká nás TEPLÝ!!! podzim.
PEACE ALL.
To Ebolovník:
Hele chlape, tohle jsem už viděl, a myslim si že jestli nejsi Ten starej ebolovník co tu kdysi bejval a měl mooooře příspěvků tak si jenom jeho suchá kopie, a jestli ti křivdim tak soráč, třeba je to jen DEJAVUE