Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Hydroponie » Keramzit,Hydroton,Spina,Problemy s Ph....MINULOSTI...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Keramzit, hydroton, Spina, Problemy s Ph. ... minulostí ...
Keramzit, hydroton, Spina, Problemy s Ph. ... minulostí ...
co na to rikate???
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
starosta
Stálý Člen

Karma uživatele starosta - 87% PěstitelskáKarma uživatele starosta - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

a jeste jedna vec me zarazi,, po tom vsem co tady ctu,,je mozne ze by kdyz hnojim metropem dochazelo k nejake nevyvazenosti latek ? ze by treba chybel vapnik nebo tak neco ?

Old Post 06-03-2013 v 23:36 PM
starosta je offline   Profil uživatele starosta   Find more posts by starosta   Foto galerie člena starosta   Click here to Send starosta a Private Message   Add starosta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

hmn tak 20 °C by mělo byt na hraně ale ještě snad v poho tak nevím ale často je to složitý přímej problem identifikovat takhle podle pár fotek a na dalku . . .
každopadně na tech fotkácj ani není napsané kterej je to den ale i podle tech par fotek se mi zda že to s nima jde z kopce co vzduchování v pohodě neucpalose někde neco nebo bubla to furt stejně ? kde mas rezervoár ve stejné mistnosti ?

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 06-03-2013 v 23:36 PM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

Příspěvek č. 163

citace:
Původní příspěvek od starosta
a jeste jedna vec me zarazi,, po tom vsem co tady ctu,,je mozne ze by kdyz hnojim metropem dochazelo k nejake nevyvazenosti latek ? ze by treba chybel vapnik nebo tak neco ?

nevím kolik tak toho dáváš ale to nehrozi jedu metorpy roky a roky a spokojenost jedinej problem byl když jsem jel relerzní osmozu jednou ale i tak nevím jestli to bylo 100% tím . .

UFC 158

WAMParjanův CLONE ROOM

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 06-03-2013 v 23:38 PM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hopík44
Stálý Člen

Karma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

[QUOTE]Původní příspěvek od WAMParjan
omfg 0,2 Ph nahoru neudělá z kytkama tohle . .to je phytium jak vyšitý nejspíš se nakazila nejaká slabší kytka a přes rezervoár se to rozneslo k ostatním . . . to není z Ph 6,2 opravdu ne

Já netvrdím že to je rozdílem PH 0,2 ale že ho má hlídat, může vyskočit za dva dny někam do výšin.

. .bohužel to vypadá že to kytky už moc nevydáchají nekteré určitě nedožijou sklizně a na dalších bude pomálu . .tedka pri tomhle stupni zasažení už to asi nespraví nic

to je dost odvážné tvrzení, myslím že zbytečně strašíš.

A voda 20 C je na hraně?? Myslím že je OK

Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se

Old Post 07-03-2013 v 00:04 AM
Hopík44 je offline   Profil uživatele Hopík44   Find more posts by Hopík44   Foto galerie člena Hopík44   Click here to Send Hopík44 a Private Message   Add Hopík44 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Astronaut
Stálý Člen

Karma uživatele Astronaut - 85% PěstitelskáKarma uživatele Astronaut - 85% PěstitelskáKarma uživatele Astronaut - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 165

Wampe na co chladic.vzdyt teplota rotoku ma bejt tusim 20-24 stupnu?? On ma 19-21

Old Post 07-03-2013 v 00:47 AM
Astronaut je offline   Profil uživatele Astronaut   Find more posts by Astronaut   Foto galerie člena Astronaut   Click here to Send Astronaut a Private Message   Add Astronaut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

Příspěvek č. 166

ano když voda doleze na 21 °C drasticky se v ní omezuje rozpustnost kyslíku takže proto sy myslím že 20°C je hranice . .zbytečně straším ? no borec s 4x 600W nechce sklízet kilo a kořeny jak blato nic dobreho nevěští pravda je že jak říkám nikde jsme nevyčetl přesně kteeej to je den ale podle fotek soudím že to nebude ani 30 den a další měsíc . . .nevím . .no na tu teplotu jsem to tak střelil od oka když ma někdo litry vody pod 4 lampama většinou bývá problem tam . .

prej na co chladič ? no jak jsem psal tohle nejsou 3 bublaky a jestli má centrální zasobník na vodu jak psal tak to k jemu použítí celke vybízí protože par stupnu za par měsíců a vypěstovat v tom něco bude celkem utopie . .

každopádně držím palce po dlouhe době hezkej projekt kterýmu jsem celkem fandil

UFC 158

WAMParjanův CLONE ROOM

Old Post 07-03-2013 v 02:04 AM
starosta
Stálý Člen

Karma uživatele starosta - 87% PěstitelskáKarma uživatele starosta - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 167

jedu 6*600w cooltube,, rezervoar mam ve stejne mistnosti, koukal jsem i na vzduch u jedne kytky odesel kompresor,opraveno,, u oststnich bublaj dobre,, je to cca,30dnu na kvetu,, prosim rekne mi nekdo co tam muzu nalejt nebo dat uz me to stalo docela dost tak alespon at vim co to bylo,, ted jsem 2 den na peroxidu dneska jsem malinko prihnojil na 0,8ec, Ph mam 5,7,nvej roztok uz po 2 behem tydne hnojiva v haji,, a vypadaji jako kdyz usychaj,, povesene listi a hrozne to zloutne koreny jsou nahnedle udelam poradne fota dam to sem,, jinak voda je opravdu pres noc 18 a den max20,,v pohode se to chladi je to 1000litru jedna napln,, nevim jak to dal udrzet na zivu,, pls pls pls,, uz jsem zoufalej,,,,,,

Old Post 07-03-2013 v 02:26 AM
starosta je offline   Profil uživatele starosta   Find more posts by starosta   Foto galerie člena starosta   Click here to Send starosta a Private Message   Add starosta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 168

+

Old Post 07-03-2013 v 02:33 AM
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 169

++

Old Post 07-03-2013 v 02:37 AM
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 170

+++

Old Post 07-03-2013 v 02:44 AM
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 171

++++

Old Post 07-03-2013 v 02:47 AM
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 172

+++++

Old Post 07-03-2013 v 02:51 AM
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 173

kdyz vidim fotky co jsem delal pred kvetem tak se mi chce plakat,, vane jsem tohle necekal,, asi bude chyba od toho bodu kde zacali byt rezave ty koreny ale nevim za boha cim se to udela,, plisen? prehnojene,,, a ted nevim co s tim ustrihat a vyhazet ? ztratil jsem uz 3 mesice a vypada to ze se konce nedockam, je to kazdej den jako by ta kytka byla nekde v pisku... tak skuste pratele poradit cokolvek budu zlouset kdyz uz to mam vyhazet tak at vim cim to bylo,,ale muzu vam rict ze tohle jsou me nejdrazsi kytky doposud.. a to neberu 2krat nove rezy nez jsem to vychytal,, tak dekuji uz nemam asi co bych dodal,, proste je to v haji....

Old Post 07-03-2013 v 02:59 AM
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 174

No zatop jim a nakrm to , 20stupnů roztoku je MINIMUM , měl bys tam mít mezi 23-24, zadný litání +/- 7stupnů , ec 0,8 nevim ale to dávám klonům víc , ted mam 30den květu v kokosu kytky a davam jim 2,8 a jestli bubler tak jim ješte chybí kyslik do vody , čau

Old Post 07-03-2013 v 03:45 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 175

ja vim v kokosu jim taky davam 2,8 a bez problemu ale na bublak neni to moc? a ten kyslik myslis tedy ze mam kompresory na prd ?? jeden kompresor je co pisou na cca550 litru vody bubler ma 40litru,, tak nevim jak to zjistit malo nebo ne,, a co myslis ty koreny m,a to jeste cenu neco s tim delat,,,pls,napis diky,,

Old Post 07-03-2013 v 04:26 AM
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 176

muzes mi prosim te poradit jakej by jsi koupil kompresor aby sem jich nemusel mit 20 ale jenom jeden a rozbocit to?? ale taky aby to doma nedelalo bordel,??

Old Post 07-03-2013 v 04:39 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:53 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás