Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mám taky jeden tip. najděte si nějaký povrchový důl. takový ten s těma patrama projděte si to tam(samozřemost) najděte si místečko kam není moc vidět(taky samozřejmost). Výhoda takovýchto dolů je že tam celý den praží sluníčko. je to tam jako ve skříňce. Nevýhoda je že kytky potřebují dost vody(je tam sucho) takže opravdu potřebujete najít místečko kam opravdu neni vidět(i když je to těžký najde se) aby ste tam mohli chodit často. kůli tomu mějte více přístupových cestiček a pořát je měňte aby se nevychodila lehce viditelná cestička pro čórky a ničitele.
4 Kosa
Ty voe díky moc, tohle mě vůbec nenapadlo a přitom mám ten povrchovej důl "hned" za domem. Fakt skwjelej tip. K+
(letos určitě vyzkoušim)
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
sazim na kvantitu..... už mi roste spousta kytiček a jen ty nejlepší půjdou na zahradu.. a ty ostatní.. bydlím na jihu moravy takže tu není nic než pole s pár ubohejma remízkama kam chodí myslivci... ale na druhou stranu je tady spousta spousta kukuřice takže stačí udělat takovej malej kroužek v obilí a hnedle tam jednu nebo dvě zasadit.. jen se mi líbí že tu má každej hroznej strach z toho že mu to někdo ukradne a než z policajtů ((: ale zase si myslím že dobrejch fleků je hrozná spousta.... jen musí člověk hledat
to Alcon: Ano suhlasim s tvojim postustupom, no ta kukurica ma jednu zradnost. A tou je cas jej zberu ta co sa zbera na silaz je zberana velmi skoro na to aby konope v nej stihlo dozriet, trefou do cierneho je najst pole kde sa pestuje kukurica na zrno, ta je zberana pomerne neskoro a ako tak sa da v nej dopestovat konope, no problemom je ako zistit ktore pole sa kedy zbera? Mas na to nejaky postup ako to zistit? Ak ano sup s nim sem a verim, ze nielen v mojom pripade vyriesis jeden z hlavnych problemov pri pestovanii.
caf
to kosa a taker
a uz jste to zkouseli, ten povrchovy dul?
Okolo jednoho obcas chodim s pejskem na prochazky a moc tam toho neroste, na tech schodech, asi tam nebude moc urodna puda...???
Skuste inak ked sme pri tom aj tie trstiny kde uz nie je bahnita poda, trstina ma vysku cca 2 metre aj viac, no ja som to tam este nedaval idem to omrknut moze to byt celkom ok miestecko, ludia sa tam moc nehrnu bo si mysla, ze je tam mociar no vela krat je tam poda ako inde len tam ostali rast este asi z doby ked bol, maximalne je tam mozno o nieco vlhsia poda, ale pokial to nejde do extremu tak by asi nemal byt problem ci nie???
doteraz som vobec nemyslel na to ze my to negdo ukradne lebo minuly rok som mal zasadene na zahrade ale ta uz neni mozna a nemal som precitany tento thread.ufam ze najdem nejaky good flek.mam celkom na vyber but rakosie,pole,medzi topole alebo pod stlp s elektrikou.len ma se*e ze fsade naokolo raste technicke konope.akoze ne jednej strane je to good,lebo si budu corkari myslet ze je to technicaka nechaju to tak ale na druhej ked mi to oprca nejaky technicky samec tak ma slahne(teda ak je to mozne).necham sa prekvapit......
Ahoj no tak ja sem na to dost vyzral : našel sem si takovy fakt hodne husty křovi a uprostřed sem to trochu vysekal mam tam cca1,5 m2 což podle me stači na 3 až 4 kytky a je tam k tomu takova chodba z toho křovi že se tam skoro plazim po 4 ale jinak v poho jak cyp esi me vykradou už i tady tož se jdu oběsit češč at to roste
jo,ja dala teď naklicit semeenka,tak to zkusnu nechat doma na poodě(pač je tam v létě fuckt parno) a dybysem našla něgde fayn meesto,tak to daam wen...
Tak dnes som pozeral na ct1 dokument,f ktorom hovorili,ze pod stlpamy vysokeho napetia sa dobre dari rastlinam,pretoze to elektricke pole okolo stlpa fpliva na nejaky hormon f rastline,ktory ma nastarosti rast a tak rastu veeeelice dobre.
Takze hor sa sadit pod stlpy heh
2 mysak> no kamo 1.5 m2 pre 3-4 rastliny je podla mna aspon u outu maaaalo. Ja som mal minuly rok rastlinu-kuk do galerky co mohla mat kludne cca 1 m2 a to by mali byt este medzi nimi rozostupy aby si aj neclonili.
cus
Myslíte,že pod těma sloupama s elektrickým vedením někdy vysekávají
křoviska??ty co mám na mysli jsou asi 5metrů ve vejšce a křoví jsou tak do půlky.Tak co vy nato????