Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jaké by jste doporučily hnojiva vy? Neche se mi prohlížet všechny ty thready. Jinak kytka je podložená ted je 30 cm od lampy. Dusík se kupuje zvlášť nebo jak ho tam dostanu?
Původní příspěvek od Marek4455 Jaké by jste doporučily hnojiva vy? Neche se mi prohlížet všechny ty thready. Jinak kytka je podložená ted je 30 cm od lampy. Dusík se kupuje zvlášť nebo jak ho tam dostanu?
to zaléží jestli chceš Bio (příroda) a nebo soil (chemie) je toho spousta stejně jako názorů na to musíš se rozhodnout já osobně mám taky bio bizz. A JJ 0,5L by ti mělo vystačit alespoN´na to 1 kolo ale mimo grow to chce na květ eště bloom a top max ten je dražší
peace Ant.
ten top max ale neni podmínkou ale je to hotovej zazrak mam stim lepši výsledky než s gs od plagronu jak outdoor tak indoor stoji okolo 400kč 0,5l at to kvete budu sledovat
no když už jedeš v soil mediu, tak je škoda tam cpát minerální hnojiva.. takže biobizz a nebo B.A.C je jasná volba, ale kdybys jel třeba kokos tak doporučuji určitě Metrop..
Když už, tak to vemu všechno Grow, Bloom, Top Max od Biobizzu. Určitě chci jít do bio než do chemie. Když už o tom tak přemýšlím tak bych si koupil i semínka na příští grow. Co by jste doporučili mě začátečníkovi za odrůdu? Budu to do boxu dávat max po 4.