Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po 7 dnech po přepnutí jsem vyměnil výbojku MH za HPS, zárověň už jsou jasně viditelní samci a tak jsem je vyselektil ven pod širé nebe, pyl se bude hodit. Odpadli tito samci: 2xChocolope, 2xBig Nebula, 2xBlueberry. Zbylo tedy slušných 23 samiček
Holky se dost po přepnutí vytáhly, tak jsem prořezal spodky, tam se to stejně neprosvítí. A přerovnal jsem je tak aby ty velké byli na kraji a menší uprostřed, nakonec je to docela sourodé Nejvíc narostli: Hawaian Snow, Chocolope, Blue Dream Haze a Orange Bud Diesel, ale u těch se to dalo čekat. Ovšem taková Blueberry, která by měla být z 80% indica se rozhodně chová jako sativa, což ukázala i v minulém kole, jsem sám zvědav kde se růst zastaví
Zdarek,
to mi povidej, z 5ti regulárů mi zbyly dvě samice, což se dá přežít, jedna vypadá jako ty v minulým kole takže sativa jak hrom, doufám, že nezhermatí. Ale ta druhá vypádá jako super Indika - takže by se konečně mohlo usmát štěstí Jinak sem měl minulý kolo Mazarka a Orange Bud a ty byli OK, teď tam mám od DP ještě 3x Isis a ty vypadaj zatím všechny moc dobře Ale samozřejmě jsou mnohem lepší banky než DP s tím jednoznačně souhlasím
Přikládám fotečky Big Nebula, je to moje křížení Big Bud(samice) x Nebula (samec)..dal sem 5 semínek, vyklíčili všechny, z toho byli 2 samci, takže zbyli 3 samice. Zatím to vypadá na dva fenotypy viz.přiložená fota, obě fota jsou focená 23den v květu. Kdyby se tenhle cross někomu líbil, písněte si semínek mám dost
Tak zatím to vypadá na 3 různé fenotypy, ale je tedy pravda, že I+III jsou více do Nebuly a II je více do Big Budu..no uvidíme jak se to bude dále vyvíjet Vše foceno ve 30.dnu květu...
Big Nebula I
Big Nebula II
Big Nebula III - tento fenotyp nasadil květ o pár dní později