Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Autoflowering Odrůdy » AUTOFLOWER - Co letos plánujete zasadit?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 161

Tak letos:
Sweet special auto- Sweet seeds
Diesel auto - CBD seeds
White widow auto - Dinafem
Cheese auto - Dinafem
Original Amnesia auto - Dinafem
Polar Light#2 auto - Dutch Passion
Magnum - Budha seeds
Deimos - Budha seeds
Critical Rapido Auto - Barney's Farm
pestu zdar :-))

Naposledy upravil 25-02-2013 v 12:49 PM

Old Post 24-02-2013 v 18:44 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MedvedBrtnik
Stálý Člen

Karma uživatele MedvedBrtnik - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

Hmm, koukám, že tu docela frčí Magnum od Buddhy, budu ho tedy muset taktéž vyzkoušet. Jinak Cream Caramel od Fair Seeds a dohromady asi 600 ks Auto AK47 a Lowryder 2 x Auto AK47, chtěl bych udělat velký auto grow v kuku, jestli se vyvede, možná se podělím, v takovém množství, jaké mám v plánu, jsem tu automaty ještě neviděl. (inspiraci jsem načerpal u Jahmaicana v jeho threadu, mrkněte, pravděpodobně to bude nejideálnější varianta pro automaty, samozřejmě kromě zahrady, ale kdo by tam chtěl mít tolik kytek.)

OutdOOr OrthOdOx

Old Post 24-02-2013 v 20:31 PM
MedvedBrtnik je offline   Profil uživatele MedvedBrtnik   Find more posts by MedvedBrtnik   Foto galerie člena MedvedBrtnik   Click here to Send MedvedBrtnik a Private Message   Add MedvedBrtnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HNF
Nový Člen

Karma uživatele HNF - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

Letos:
Star Ryder- Dutch Passion
Ministry of cannabis:
Auto Pilot XXL
Auto Silver Bullet
Auto Blue Amnesia

Old Post 25-02-2013 v 08:10 AM
HNF je offline   Profil uživatele HNF   Find more posts by HNF   Foto galerie člena HNF   Click here to Send HNF a Private Message   Add HNF to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pankile
Nový Člen

Karma uživatele pankile - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

Letos určitě:
od fair seeds
-Northern Light
-Cream Caramel-minulej rok nic moc zakrslíci uvidíme
-Sweet Dwarf-minulej rok 25g na kytku takže poho
no a určitě ještě něco :-)

Old Post 25-02-2013 v 08:57 AM
pankile je offline   Profil uživatele pankile   Find more posts by pankile   Foto galerie člena pankile   Click here to Send pankile a Private Message   Add pankile to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TH!
Stálý Člen

Karma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 165

Tak asi automazara od DP, syrup od Budhy.. A dál ještě nevím. Ctěl bych něco auto regular, ale nic jsem nenašel kromě Tao mixu auto. Ten asi zkusím. Nebo víte někdo o regular auto?

2007-No name
2009-AFG, BD, WW, WS, NN
2011-Bd, Dp, Passion#1, Ppp, KC36 a kříženci

Old Post 26-02-2013 v 21:09 PM
TH! je offline   Profil uživatele TH!   Find more posts by TH!   Foto galerie člena TH!   Click here to Send TH! a Private Message   Add TH! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 166

citace:
Původní příspěvek od TH!
Tak asi automazara od DP, syrup od Budhy.. A dál ještě nevím. Ctěl bych něco auto regular, ale nic jsem nenašel kromě Tao mixu auto. Ten asi zkusím. Nebo víte někdo o regular auto?

Čau.
Myslim že White Dwarf dělaj regular, alespoň minulej rok ještě byl v regularu.

Old Post 26-02-2013 v 21:52 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brujeria
Stálý Člen

Karma uživatele brujeria - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 167

citace:
Původní příspěvek od TH!

Čau, koukni se na United Seedbanks přímo na jejich modely něco tam mají nebo třeba Lowlife, Joint Doctor... Zen seeds mají lowridera1 toho teda moc nedoporučuju malinkej výnos byl to muj první a zároveň poslední automat už stim nechci mít nic společnýho, třeba na křížení by nemusel bejt špatnej ale nevim nezkoušel sem!

Old Post 26-02-2013 v 23:29 PM
brujeria je offline   Profil uživatele brujeria   Find more posts by brujeria   Foto galerie člena brujeria   Click here to Send brujeria a Private Message   Add brujeria to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HujerII
Stálý Člen

Karma uživatele HujerII - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 168

Letos se chystám na tohle
http://www.growshop.cz/katalog/deta...oflowering-10ks
Tak uvidíme, urody z roho moc asi nebude, ale za tu cenu to snad pujde...

Naposledy upravil HujerII 02-03-2013 v 20:13 PM

Old Post 02-03-2013 v 17:31 PM
HujerII je offline   Profil uživatele HujerII   Find more posts by HujerII   Foto galerie člena HujerII   Click here to Send HujerII a Private Message   Add HujerII to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VFR
Stálý Člen

Karma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

Hujer meteleskum bleskum !

Ne... hele vloni ji mel kamos a bylo toho i docela dost, paldy tvrdy aj vune byla - takze dobra volba, ale je to porad spis na skalku, nez na kour po celej rok

je to koníček

Old Post 10-03-2013 v 17:10 PM
VFR je offline   Profil uživatele VFR   Find more posts by VFR   Foto galerie člena VFR   Click here to Send VFR a Private Message   Add VFR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VFR
Stálý Člen

Karma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 170

citace:
Původní příspěvek od MedvedBrtnik
Hmm, koukám, že tu docela frčí Magnum od Buddhy, budu ho tedy muset taktéž vyzkoušet. Jinak Cream Caramel od Fair Seeds a dohromady asi 600 ks Auto AK47 a Lowryder 2 x Auto AK47, chtěl bych udělat velký auto grow v kuku, jestli se vyvede, možná se podělím, v takovém množství, jaké mám v plánu, jsem tu automaty ještě neviděl. (inspiraci jsem načerpal u Jahmaicana v jeho threadu, mrkněte, pravděpodobně to bude nejideálnější varianta pro automaty, samozřejmě kromě zahrady, ale kdo by tam chtěl mít tolik kytek.)

Cau. Low x AK47 luxus! ani ne tak vynosove, jako kvalitativne - pripadne mam nejake foto tady v galerii

je to koníček

Old Post 10-03-2013 v 17:13 PM
VFR je offline   Profil uživatele VFR   Find more posts by VFR   Foto galerie člena VFR   Click here to Send VFR a Private Message   Add VFR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
forkk
Stálý Člen

Karma uživatele forkk - 79% Pěstitelská

2013 Příspěvek č. 171

Já letos pojedu od Dinafem Fruit - jsem na to zvědavej kolik z toho bude.

PĚSTUJ!

Old Post 11-03-2013 v 11:56 AM
forkk je offline   Profil uživatele forkk   Find more posts by forkk   Foto galerie člena forkk   Click here to Send forkk a Private Message   Add forkk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TH!
Stálý Člen

Karma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 172

Tak jak jsem psal nedávno.. Syrup od Budhy, Automazar od DP, regular jsem sehnal Betty Boo-Joint doctors. Letos poprvé, tak jsem zvědav.

2007-No name
2009-AFG, BD, WW, WS, NN
2011-Bd, Dp, Passion#1, Ppp, KC36 a kříženci

Old Post 13-03-2013 v 18:55 PM
TH! je offline   Profil uživatele TH!   Find more posts by TH!   Foto galerie člena TH!   Click here to Send TH! a Private Message   Add TH! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krakatice
Nový Člen

Karma uživatele krakatice - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 173

ja by som chcel íst tento rok do tohoto...http://www.shop4grower.cz/a/579-knb-white-domina.html
plus
http://www.shop4grower.cz/a/576-knb-mataro-blue.html
ma tu stým už niekto skúsenosti,alebo s touto seeds bankou zaujímala by ma totiž klíčivost a aj výsledný produkt :P
díky

Old Post 16-03-2013 v 11:17 AM
krakatice je offline   Profil uživatele krakatice   Find more posts by krakatice   Foto galerie člena krakatice   Click here to Send krakatice a Private Message   Add krakatice to your buddy list     Navštiv homepage uživatele krakatice! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 174

citace:
Původní příspěvek od krakatice
ja by som chcel íst tento rok do tohoto...http://www.shop4grower.cz/a/579-knb-white-domina.html
plus
http://www.shop4grower.cz/a/576-knb-mataro-blue.html
ma tu stým už niekto skúsenosti,alebo s touto seeds bankou zaujímala by ma totiž klíčivost a aj výsledný produkt :P
díky

Čau,
zkušenosti mám, tedy s modelem La Blanca. Klíčivost v pohodě, z osmi jich vylezlo 6. Genetika to je parádní, jedna kytka jak druhá, velké výnosy, úžasná vůně.
Tuhle banku jen a jen doporučuji.

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 16-03-2013 v 15:25 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chronic
Stálý Člen

Karma uživatele Chronic - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 175

Tak letos to bude na jisto jiste tohlencto: Cream Caramel (fair seeds), Northern Lights Auto (fair seeds), Syrup (Buddha seeds), Auto Yumboldt (CBD seeds), Automix 2012, Red Dwarf x Super Critical, AutoJack x LR2, AFM12 x Shaman

Old Post 16-03-2013 v 15:47 PM
Chronic je offline   Profil uživatele Chronic   Find more posts by Chronic   Foto galerie člena Chronic   Click here to Send Chronic a Private Message   Add Chronic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krakatice
Nový Člen

Karma uživatele krakatice - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 176

citace:
Původní příspěvek od frek

Čau,
zkušenosti mám, tedy s modelem La Blanca. Klíčivost v pohodě, z osmi jich vylezlo 6. Genetika to je parádní, jedna kytka jak druhá, velké výnosy, úžasná vůně.
Tuhle banku jen a jen doporučuji.

díky moc tak sa teším a snád sa budem moct podelit s výsledkami

Old Post 16-03-2013 v 21:15 PM
krakatice je offline   Profil uživatele krakatice   Find more posts by krakatice   Foto galerie člena krakatice   Click here to Send krakatice a Private Message   Add krakatice to your buddy list     Navštiv homepage uživatele krakatice! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:09 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás