Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak letos:
Sweet special auto- Sweet seeds
Diesel auto - CBD seeds
White widow auto - Dinafem
Cheese auto - Dinafem
Original Amnesia auto - Dinafem
Polar Light#2 auto - Dutch Passion
Magnum - Budha seeds
Deimos - Budha seeds
Critical Rapido Auto - Barney's Farm
pestu zdar :-))
Hmm, koukám, že tu docela frčí Magnum od Buddhy, budu ho tedy muset taktéž vyzkoušet. Jinak Cream Caramel od Fair Seeds a dohromady asi 600 ks Auto AK47 a Lowryder 2 x Auto AK47, chtěl bych udělat velký auto grow v kuku, jestli se vyvede, možná se podělím, v takovém množství, jaké mám v plánu, jsem tu automaty ještě neviděl. (inspiraci jsem načerpal u Jahmaicana v jeho threadu, mrkněte, pravděpodobně to bude nejideálnější varianta pro automaty, samozřejmě kromě zahrady, ale kdo by tam chtěl mít tolik kytek.)
Letos určitě:
od fair seeds
-Northern Light
-Cream Caramel-minulej rok nic moc zakrslíci uvidíme
-Sweet Dwarf-minulej rok 25g na kytku takže poho
no a určitě ještě něco :-)
Tak asi automazara od DP, syrup od Budhy.. A dál ještě nevím. Ctěl bych něco auto regular, ale nic jsem nenašel kromě Tao mixu auto. Ten asi zkusím. Nebo víte někdo o regular auto?
Původní příspěvek od TH! Tak asi automazara od DP, syrup od Budhy.. A dál ještě nevím. Ctěl bych něco auto regular, ale nic jsem nenašel kromě Tao mixu auto. Ten asi zkusím. Nebo víte někdo o regular auto?
Čau.
Myslim že White Dwarf dělaj regular, alespoň minulej rok ještě byl v regularu.
Původní příspěvek od TH! Tak asi automazara od DP, syrup od Budhy.. A dál ještě nevím. Ctěl bych něco auto regular, ale nic jsem nenašel kromě Tao mixu auto. Ten asi zkusím. Nebo víte někdo o regular auto?
Čau, koukni se na United Seedbanks přímo na jejich modely něco tam mají nebo třeba Lowlife, Joint Doctor... Zen seeds mají lowridera1 toho teda moc nedoporučuju malinkej výnos byl to muj první a zároveň poslední automat už stim nechci mít nic společnýho, třeba na křížení by nemusel bejt špatnej ale nevim nezkoušel sem!
Ne... hele vloni ji mel kamos a bylo toho i docela dost, paldy tvrdy aj vune byla - takze dobra volba, ale je to porad spis na skalku, nez na kour po celej rok
Původní příspěvek od MedvedBrtnik Hmm, koukám, že tu docela frčí Magnum od Buddhy, budu ho tedy muset taktéž vyzkoušet. Jinak Cream Caramel od Fair Seeds a dohromady asi 600 ks Auto AK47 a Lowryder 2 x Auto AK47, chtěl bych udělat velký auto grow v kuku, jestli se vyvede, možná se podělím, v takovém množství, jaké mám v plánu, jsem tu automaty ještě neviděl. (inspiraci jsem načerpal u Jahmaicana v jeho threadu, mrkněte, pravděpodobně to bude nejideálnější varianta pro automaty, samozřejmě kromě zahrady, ale kdo by tam chtěl mít tolik kytek.)
Cau. Low x AK47 luxus! ani ne tak vynosove, jako kvalitativne - pripadne mam nejake foto tady v galerii
Čau,
zkušenosti mám, tedy s modelem La Blanca. Klíčivost v pohodě, z osmi jich vylezlo 6. Genetika to je parádní, jedna kytka jak druhá, velké výnosy, úžasná vůně.
Tuhle banku jen a jen doporučuji.
Tak letos to bude na jisto jiste tohlencto: Cream Caramel (fair seeds), Northern Lights Auto (fair seeds), Syrup (Buddha seeds), Auto Yumboldt (CBD seeds), Automix 2012, Red Dwarf x Super Critical, AutoJack x LR2, AFM12 x Shaman
Původní příspěvek od frek
Čau,
zkušenosti mám, tedy s modelem La Blanca. Klíčivost v pohodě, z osmi jich vylezlo 6. Genetika to je parádní, jedna kytka jak druhá, velké výnosy, úžasná vůně.
Tuhle banku jen a jen doporučuji.
díky moc tak sa teším a snád sa budem moct podelit s výsledkami