Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
keď som bol non-stop nafajčený polroka, tak mi vadila až moc prehnaná paranoia.. ale pokial sa to nepreháňa tak v pohode, lebo to čo výhúlim (grass), je v porovnaní s tým čo vyfajčím (cigarety) na moje plúce ako pohladenie
citace:
Původní příspěvek od fry ja uz hulim pomaly 4 roky,a v poslednom case sa citim ze mam IQ 70 .
tak to ťa potom twoj nick dokonale vystihuje
btw. keď som sa registroval na grower, tak som chcel byť Fry a aké to bolo nemilé prekvapenie, keď som zistil, že tu už niaky je FUTURAMA is da best
Původní příspěvek od lachemo Jak s tim člověk přestane jen experimentovat a začne to hulit furt a fšude,tak to přestane byt dobrý.život ti protíkeče meti prsty a když se pak ohlídneš do minulosti,nevidíš nic!
hahaha hulím 5 rokov v minulosti som hulil celý deň ale posledný rok som sa ustalil na 1 raz za deň(dík pildo) no nie vždy to ide však a svoju minulosť si pametám dosť dobre takže myslím že je to o tvojom presvedčení v danú vec....
ja uz hulim 13 let z toho 10 everyday a pohoda po 10.roce huleni jsem se do roka naucil anglicky i spanelsky a to bez ucitelu bez lekci knizek ci kurzu...kdybych tech 10 let prochlastal zpusobem kerym hulim jsem na lecebne nebo mrtvej...takze
LEGALIZE IT!!
joooo uz jsem si vzpomnel... desne mi vadi lehka paranoia v prostredcich MHD, kdyz jedu nacerno a jsem zkoureny. to je pak kazdej revizor a za cestu se spotim vic jak kdybych bezel 1500. uz jsem i parkrat vystoupil driv, protoze to byl ROZHODNE ON!
seriozne mi vadi pasivita po vytriezveni, tazke suchoty az pery praskaju a dokonca aj cervene oci ( stretnut niekde clena rodiny alebo stareho znameho a vyvalite nanho oci hned je jasne ,,vo co go"...takze nato si davam velmo pozor )
to je individuaalni. u me to treba taky probihalo tak, ze moje prioritou bylo se zhulit a jinak vsechno arec. Takze skola sla do aaru, konicky sli do aaru a ja nevim co vsechno. Ale tak uz sem pochopil kde je moje latka uzitecnosti sice se mi obcas jeste podari tohle hodne velkym krokem prekrocit, ale nikdy uz se na tom neseknu dyl jak par dni.
Na ganje me nejvic stve dojeb kdyz ucinek odezniva, respektive ranni otupelost. Tu fakt nemam rad, ze po vecernim zkuru jsem rano vymazanej jak po hustem draku z alkace. Jinak asi nic, trava je dobra
DarkLight - tak to mam praveze ja rad ked idem rano ulicou ( napriklad do obchodu si kupit zradlo ) a spominam co som to vlastne minuly den zrabal ked som rano taky zniceny