Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Rakovina - Fénixovy slzy - vyléčí nebo ne ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Autor
Téma 
pavloush
Nový Člen

Karma uživatele pavloush - 20% PěstitelskáKarma uživatele pavloush - 20% Pěstitelská

Registrován: Dec 2012
Příspěvků: 17  

Rakovina - Fénixovy slzy - vyléčí nebo ne ?? Příspěvek č. 161

Přidám svoji „trošku do mlejna“ Snad někomu tím pomůžu. Už jsem tyto řádky psal na „medigroweru“, ale jak se zdá, momentálně tyto stránky nefungují. Doufám, že to bude jen přechodně.

1) FS není kouzelná pilulka , kterou si nemocný vezme a vše je vyhráno. Není to tak jednoduché jak se, dle mého názoru, mnohdy píše na různých webech. Většinou je to zbožné přání pisatele bez jakýchkoli osobních zkušeností.
Rakovina (většina lidí shání FS kvůli této nemoci) nevznikla v organismu přes noc, ale vyvíjí se několik let. Nádor nenarostl náhodou. Má jasnou příčinu vzniku a tou příčinou je špatný životní styl. Pokud chceme zvítězit na rakovinou, musíme tento špatný životní styl změnit. To je klíč k uzdravení. Nestačí si vzít zázračnou (považuji FS za zázračný, nikoli kouzelný) „pilulku“, ale je potřeba nejdříve odstranit příčinu nemoci.

Když pominu nervozitu, neodpuštění, rozvody, deprese, strach atd, které mají přímý vliv na náš zdravotní stav, tak největším ničitelem našeho zdraví a původcem všech nemocí je NAŠE STRAVA!!!

2) Lékař není bůh v bílém plášti . Při vší úctě k lékařům (zachránili mi život) apeluji všem. Nenechte rozhodovat za sebe někoho jiného. Vezměte zodpovědnost za své zdraví do vlastních rukou. Jen vy sami víte co vám schází nejlíp. Lékař může být vaším nejlepším rádcem, ale ne soudcem!

Velmi rád bych zde podotkl, že každý lékař slibovat na svojí čest, že bude chránit zdraví pacienta, ALE. Je doba taková, že někteří, ZDŮRAZŇUJÍ, NĚKTEŘÍ lékaři chrání zdraví své peněženky a tučné konta farmaceutických firem.

Není pravdou, jak si mnozí myslí, že chemoterapie je neúčinná. V mnohých akutních případech, kdy rakovina se rozbujela, je chemoterapie jedinou u nás dostupnou léčebnou metodou, kdy lékaři pacienta doslova „ seberou hrobníkovi z lopaty“. Na přírodní léčbu pomoci FS bylo pozdě, nemoc zašla moc daleko. ALE! Je vědecky, tedy ne laicky, ale vědecky dokázané, že první série chemoterapie je mnohdy účinná, avšak každá další série je nejenom neúčinná, ale způsobuje masivní metastáze. Myslíte, že toto váš onkolog neví? Mýlíte se, je to vzdělaný člověk, ví to moc dobře. Jen vám lže. A proč vám lže? Protože musí!!! Takový je u nás zákon! Studií ohledně škodlivosti opakované chemoterapie publikoval Dr. Peter Nelson v nejunavenějším medicínském periodiku „Nature Medicine". Nejedná se o žádné tajemství, ale o vědecky známou záležitost.
Tady bych vám mohl vypsat případy, kdy onkologové doslova zavraždili pacienty jen proto, že nasadili chemo a radio terapií v době, kdy se pacientovi pod vlive, FS natolik polepšilo, že "mohl" absolvovat další sérií chemoterapie. Nechápu jak můžou klidně spát.
Co můžu udělat když uslyším nad sebou ortel – rakovina
1) Změňte okamžitě vaše stravovací návyky. Začněte se stravovat VITARIÁNSKÝ!!!
Vitariánský, znamená živou, nebo taky raw stravou. Živou na enzymy. Nechci se tady rozepisovat co to znamená. Je o této stravě spousta vynikajících knížek. Jsou volně dostupná v češtině na webech. Stačí do vyhledávače zadat: „Dr. Morse Zázračná detoxikace. Syrova strava pro regeneraci“, nebo Norma W. Walker – „Omládněte“, nebo „12 kroků k syrové stravě od Viktorie Butenko“.
Na YouTube je spousta návodů a svědectví o této stravě. Hledejte, studujte, piďte se za pravdou. Začněte bojovat. Bez boje není vítězství!

Začněte hned. Nemluvte, že to nejde. Jde to. Určitě to jde. Budete zdraví, lépe se budete cítit, budete mít spoustu energie. Nemoci jako rýma, chřipka, cukrovka atd, budou pro vás minulosti.
Vím, váš lékař vám to nedoporučuje a má pravdu. Kdyby všichni lidé byli vitariání, lékaři by zkrachovali. Snad jen chirurgové by měli občas práci při úrazech, víc nic.
Nevěříte mi? Zkuste to alespoň půl roku a sami se přesvědčíte. Já jsem taky pochyboval, až mě k tomu dohnala nemoc. Dnes vím, že jen živá strava je člověku prospěšná!
Největší propagátor konopného výtažku Rick Simpson ve svém filmu „Útěk před lékem“ zdůrazňuje , že je třeba krom brání FS „změnit stravovací návyky.“ Změňte je!

2) Sežeňte si kvalitní konopný výtěžek a neplaťte za něj horentní sumy. Někteří prodejci zneužívají vaší zoufalé situace a vydírají vás. Zjistěte si, jestli FS byly vyrobený z indoru, nebo z přirozeného venkovního prostředí. Indorové pěstování je zaměřené jen na získávání co nejvyšší THC. Léčebné konopí by mělo obsahovat víc CBD složky než THC. Zásadně kupujte výtažek z venkovního pěstování.

3) Zaměřte se na očistu tlustého střeva. Pokud jste konzumovali celý život vařenou stravu, vaše střeva potřebují vyčistit. Nejrychlejší metodou je hydrocolon – střevní sprcha. Zadejte si do Google „hydrocolon terapie“ a vaše město. S největší pravděpodobností se vám objeví adresy nejbližších pracovišť. Pokud vám to váš zdravotní stav dovolí, zajděte si vyčisti střevo a to několikrát za sebou. Pokud přejdete na živou stravu, vaše tělo se začne detoxikovat. Největší část nečistot vyloučíme stolicí. Pokud budete mít tlusté střevo zanesené, toxiny se budou zpětně dostávat do těla, tím se vaše zotavení velmi znesnadní.
Ještě pár slov k samotnému braní FS. Uvědomte si, že v jednom gramu výtažku je „vměstnána“ jedna celá (dle velikosti) a někdy více rostlin konopí. Kdybyste tuto dávku vzali najednou, s největší pravděpodobnosti byste skončili v nemocnici v hlubokém bezvědomí. Buďte proto velmi opatrní zvlášť na začátku léčby, než si tělo zvykne na účinky výtažku. Proto doporučují brát malou dávku co tři hodiny klidně i v noci pokud se probudíte. Dávky můžete klidně vynechat, kdykoli je potřeba. Pokud berete ještě nějaké farmaka počítejte, že FS zvyšuje jejich účinek.
Co můžete očekávat? (píši jen to, co mám ověřené)
FS léčí nespavost, stabilizuje hormonální rovnováhu, zvyšuje chuť k jídlu, způsobuje mírné hubnutí, léčí roztroušenou sklerózu, regeneruje mozek u degenerativních onemocnění – různé mozkové příhody, Alzheimer atd. Účinně léčí rakovinu a její metastáze včetně r. slinivky. Velmi pomáhá utišit bolest. Vynikající je na léčbu popálenin a ostatních zranění.
ZDŮRAZŇUJI: Přírodní léčba FS nemá žádné trvalé vedlejší účinky, ale neléčí „přes noc“. Léčba rakoviny může trvat půl roku i déle. U léčby degenerativní nemoci je třeba brát malou dávku trvale!

Old Post 08-11-2014 v 23:26 PM
pavloush je offline   Profil uživatele pavloush   Find more posts by pavloush   Foto galerie člena pavloush   Click here to Send pavloush a Private Message   Add pavloush to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jimix
Nový Člen

Karma uživatele jimix - 0% Pěstitelská

Registrován: Feb 2011
Příspěvků: 21 

Příspěvek č. 162

Zdravíčko vespolek.
K příspěvku pavloushe asi tolik, že je třeba souhlasit, ovšem s drobnými připomínkami. Ta první se týká syrové stravy. Faktem je, že už za p. Hippokrata bylo jasno, že "strava je tvým lékem", nicméně tenkrát se strava nenakupovala v hypermarketu. Dnešní syrové produkty takto pořízené vyrostou na chudé půdě, bez mnoha klíčových prvků, za zdatné výpomoci pesticidů (herbi, insekti, fungi ...). Řekl bych, že takovéto produkty prostě není vhodné konzumovat a tak je třeba hledat alternativy. Ty mohou být z bio produkce (pokud tomu někdo věří) a dále z místních zdrojů a zahrádek, kde vím, že chemikálie nebyly použity. Velmi sympatické je pak využít odšťavňovačů a tyto raw dobroty aplikovat i např. s velmi perspektivním konopným džusíkem ...
http://infookonopi.cz/health/
Druhou připomínku mám k bodu č. 1, kde se píše o zbožném přání pisatele bez vlastních zkušeností. V odkazu p. L. Hanuš (asi není třeba představovat), hovoří na toto téma na Cannafestu:
http://infookonopi.cz/cannafest-2014-drsc-lumir-hanus/
Každý nechť si udělá vlastní názor.
Krásné a pohodové dny přeji

Old Post 09-11-2014 v 13:12 PM
jimix je offline   Profil uživatele jimix   Find more posts by jimix   Foto galerie člena jimix   Click here to Send jimix a Private Message   Add jimix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rezistor
Nový Člen

Karma uživatele rezistor - 0% Pěstitelská

Registrován: Nov 2014
Příspěvků: 7 

Příspěvek č. 163

https://www.youtube.com/watch?v=DttdDOqQMuY

dokud tuhle CELOU vládu a CELÝ farmabyznys nepověsíme, tak se nic nezmění

YEAH

Old Post 28-12-2014 v 15:20 PM
rezistor je offline   Profil uživatele rezistor   Find more posts by rezistor   Foto galerie člena rezistor   Click here to Send rezistor a Private Message   Add rezistor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Registrován: Mar 2006
Příspěvků: 1078  

Příspěvek č. 164

Priatelia, ktorí tiež máte nepríjemné starosti so zákernou chorobou či už u seba, alebo u svojich blízkych, poraďte! Podávate pacientom Fénixove slzy aj keď podstupujú chemoterapiu, alebo až po jej skončení? A je vôbec rozdiel v tom, keď pacient na potlačenie následkov liečby fajčí marihuanu alebo požíva FS? Vďaka.

Marihuana je dar.

Old Post 17-01-2015 v 19:43 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pavloush
Nový Člen

Karma uživatele pavloush - 20% PěstitelskáKarma uživatele pavloush - 20% Pěstitelská

Registrován: Dec 2012
Příspěvků: 17  

Příspěvek č. 165

citace:
Původní příspěvek od Ono
Priatelia, ktorí tiež máte nepríjemné starosti so zákernou chorobou či už u seba, alebo u svojich blízkych, poraďte! Podávate pacientom Fénixove slzy aj keď podstupujú chemoterapiu, alebo až po jej skončení? A je vôbec rozdiel v tom, keď pacient na potlačenie následkov liečby fajčí marihuanu alebo požíva FS? Vďaka.


S hulením zkušenosti nemám, takže sorry! Znám případ, kdy pacient s rakovinou slinivky bral chemo a zároveň FS. Po první sérií chema byl úplně zdravý. Lékaři nechápali a tahali z něho čím se léčil. Nepřiznal, že bral FS a! stravoval se vitariánský. Což si myslím, že je velká škoda. Lékaři by měli vědět čím se člověk léčí. Navíc, sami mu konopí na začátku léčby doporučili. Pak nasadili další sérií chemoterapie prý aby se „to“ nevrátilo. Dál už příběh překračoval podle obvyklého scénáře. Metastáze a …

Nedělejte experimenty s chemoterapií, to se ještě nikomu nevyplatilo. Pokud člověk přežije, stejně jen živoří!

Old Post 17-01-2015 v 20:25 PM
pavloush je offline   Profil uživatele pavloush   Find more posts by pavloush   Foto galerie člena pavloush   Click here to Send pavloush a Private Message   Add pavloush to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Registrován: Mar 2006
Příspěvků: 1078  

Příspěvek č. 166

Pavloush, celkom nerozumiem tej poslednej vete. Ja nechcem robiť experimenty, iba nedokážem byť nečinný, keď chce rakovina zobrať najbližšieho človeka. Rick Simpson vyslovene neodporúča užívať FS popri chemoterapii, no ako uvádzaš, danému pacientovi to pomohlo. Preto sa to pýtam, aby som vedel skúsenosti iných ľudí. Nebudem podávať FS, pokiaľ to má byť kontraproduktívne. Na druhej strane si však nechcem v prípade najhoršieho vyčítať, že som neskúsil každú možnosť...

Ak ešte môžeš napísať, akú formu užívania marihuany mu doporučili? Môžeš to viac konkretizovať? Resp. napísať mi do pm kontakt na nemocnicu alebo ústav, kde daný pacient podstupoval liečbu? No a hlavne ma zaujíma aj to, prečo bola pacientovi ordinovaná ďalšia séria chemoterapie, keď už bol zdravý? Pokiaľ sa nemýlim, tak chemoterapia je "liečba" na potláčanie alebo spomalenie následkov choroby, nie na úplne vyliečenie. Preto nerozumiem, že ak bol pacient už vyliečený, prečo mal podstúpiť ďalšiu sériu... Ďakujem za rady.

EDIT: Pavloush, znova som si prečítal tvoj predošlý rozsiahlejší príspevok vyššie a našiel som v ňom odpoveď na moju poslednú otázku. No zaujíma ma tvoj názor, ako postupovať pri pacientovi, ktorý metastázy už má? Si toho názoru, že podstúpiť iba prvú sériu chemoterapie a ak sú výsledky dobré, ďalšiu nepodstúpiť? Ale čo v prípade, že prvá séria chemoterapie nemá požadovaný účinok? Práve tieto otázky ma zneisťujú a netrúfam si dávať závažné rady.

Marihuana je dar.

Naposledy upravil Ono 17-01-2015 v 22:09 PM

Old Post 17-01-2015 v 21:38 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pavloush
Nový Člen

Karma uživatele pavloush - 20% PěstitelskáKarma uživatele pavloush - 20% Pěstitelská

Registrován: Dec 2012
Příspěvků: 17  

Příspěvek č. 167

citace:
Původní příspěvek od Ono
Si toho názoru, že podstúpiť iba prvú sériu chemoterapie a ak sú výsledky dobré, ďalšiu nepodstúpiť? Ale čo v prípade, že prvá séria chemoterapie nemá požadovaný účinok? Práve tieto otázky ma zneisťujú a netrúfam si dávať závažné rady.


Jsem toho názoru, že první chemoterapie ano jen v případě, že je ohrožen život pacienta. Někdy prostě není čas na přírodní léčbu pomocí FS, ale je třeba použít chemií. Zároveň s chemoterapií doporučuji užívat FS. Pomáhá překonat potíže spojené s léčbou. Na druhou chemo. bych určitě nikdy nešel! Pokud člověk není ohrožen na životě, nešel bych na žádnou chemoterapií, tedy ani na tu první!
Co však zdůrazňuji. Ihned začít se stravovat striktně vitariánský. To je za prvé!!! A za druhé: brát co tři hodiny výtažek v maximálním množství, které nezpůsobuje vedlejší účinky. Jinými slovy: krom ospalosti člověk by neměl vnímat, že něco bere. Schválně nepíši kolik, protože to je velmi individuální.

Old Post 17-01-2015 v 23:16 PM
pavloush je offline   Profil uživatele pavloush   Find more posts by pavloush   Foto galerie člena pavloush   Click here to Send pavloush a Private Message   Add pavloush to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pavloush
Nový Člen

Karma uživatele pavloush - 20% PěstitelskáKarma uživatele pavloush - 20% Pěstitelská

Registrován: Dec 2012
Příspěvků: 17  

Příspěvek č. 168

citace:
Původní příspěvek od Ono

Ak ešte môžeš napísať, akú formu užívania marihuany mu doporučili?

Ve formě výtažku – „Fenixových Slz“ Můžou se dávkovat přímo do úst, pokud někomu nevadí jeho chuť. Nebo je dávkovat do želatinových tobolek. Hulením se spálí asi 80% létech obsažených v konopí a navíc (asi) víc působí psychotropně než léčebně. Navíc, abys do sebe dostal takové množství látek jako v případě výtažku, musel bys asi v kuse hulit. O zdravotních následcích huleni už ani nemluvím.

citace:
Původní příspěvek od Ono

prečo bola pacientovi ordinovaná ďalšia séria chemoterapie, keď už bol zdravý?

Chemoterapie je obrovský byznys! Každá série stojí prý kolem 100 tis. Korun. Můžeme jen spekulovat, proč onkologové odmítají jiné způsoby léčby ač jsou prokazatelně účinnější a levnější. Pravdou je, že vždycky předepisují poslední sérií chema „preventivně, aby se to nevrátilo“.
Kontakt na onkologické zařízení lehce najdeš. Případ byl na Severní Moravě. Nemysli si, že to je ojedinělý případ. To se děje pořád dokola. Až se tyto případy dostanou před soudy, možná se něco pohne k lepšímu.

Old Post 17-01-2015 v 23:36 PM
pavloush je offline   Profil uživatele pavloush   Find more posts by pavloush   Foto galerie člena pavloush   Click here to Send pavloush a Private Message   Add pavloush to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Registrován: Mar 2006
Příspěvků: 1078  

Příspěvek č. 169

citace:
Původní příspěvek od pavloush


Jsem toho názoru, že první chemoterapie ano jen v případě, že je ohrožen život pacienta. Někdy prostě není čas na přírodní léčbu pomocí FS, ale je třeba použít chemií. Zároveň s chemoterapií doporučuji užívat FS. Pomáhá překonat potíže spojené s léčbou. Na druhou chemo. bych určitě nikdy nešel! Pokud člověk není ohrožen na životě, nešel bych na žádnou chemoterapií, tedy ani na tu první!
Co však zdůrazňuji. Ihned začít se stravovat striktně vitariánský. To je za prvé!!! A za druhé: brát co tři hodiny výtažek v maximálním množství, které nezpůsobuje vedlejší účinky. Jinými slovy: krom ospalosti člověk by neměl vnímat, že něco bere. Schválně nepíši kolik, protože to je velmi individuální.


To je, žiaľ, náš prípad, kedy je chemoterapia nevyhnutná, nakoľko metastázy sa zo žlčníka rozšírili do tráviaceho systému. U pacientky sa už začali prejavovať niektoré príznaky, ako nechutenstvo, vypadávanie vlasov, neprekrvovanie končatín a bolesti. Preto nechcem čakať s podávaním FS a začnem už počas liečby. Jediný dôvod, prečo som nezačal už dávno, je práve vyjadrenie Ricka Simpsona. To ma veľmi zneistilo...

Pavloush, vďaka za ochotu pomôcť, prajem pevné zdravie a posielam karmu.

Marihuana je dar.

Old Post 18-01-2015 v 10:19 AM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pavloush
Nový Člen

Karma uživatele pavloush - 20% PěstitelskáKarma uživatele pavloush - 20% Pěstitelská

Registrován: Dec 2012
Příspěvků: 17  

Příspěvek č. 170

citace:
Původní příspěvek od Ono
Jediný dôvod, prečo som nezačal už dávno,


Na nic načekej a podávej FS co tři hodiny. U onkopacienta jedna minuta může mít cenu života!

Old Post 18-01-2015 v 13:23 PM
pavloush je offline   Profil uživatele pavloush   Find more posts by pavloush   Foto galerie člena pavloush   Click here to Send pavloush a Private Message   Add pavloush to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lolo
Stálý Člen

Karma uživatele lolo - 62% Pěstitelská

Registrován: Apr 2014
Příspěvků: 54  

Příspěvek č. 171

Zdravíčko,viete mi prosím vás poradiť aj koľko dávkovať? lebo ja mám asi 2ml a známy má tieŽ tento problém, tak dokedy mu to asi vydrží a pri akom dávkovaní?

Vďaka

Old Post 18-01-2015 v 15:11 PM
lolo je offline   Profil uživatele lolo   Find more posts by lolo   Foto galerie člena lolo   Click here to Send lolo a Private Message   Add lolo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pavloush
Nový Člen

Karma uživatele pavloush - 20% PěstitelskáKarma uživatele pavloush - 20% Pěstitelská

Registrován: Dec 2012
Příspěvků: 17  

Příspěvek č. 172

citace:
Původní příspěvek od lolo
Zdravíčko,viete mi prosím vás poradiť aj koľko dávkovať? lebo ja mám asi 2ml a známy má tieŽ tento problém, tak dokedy mu to asi vydrží a pri akom dávkovaní?

Vďaka


Dávkování je velmi individuální. Záleží na síle FS a na tom jak snáší dávku organismus. Neumím si představit vzít denně 1g jak to doporučuje Simpson.
Já dávkuji 5 – 10 mg na začátek, což je množství odpovídající ½ zrnička rýže 5 krát denně.. Později dávku zvyšuji, dle reakce těla na „2 až 3 zrníčka“. 2 ml je zhruba trochu víc jak 2 gramy. Na vyléčení rakoviny je to žalostně málo. Chce to sehnat alespoň 40g.
Co však můžete udělat ihned, tak přejít na živou stravu. Je to základ!!!

Old Post 18-01-2015 v 17:28 PM
pavloush je offline   Profil uživatele pavloush   Find more posts by pavloush   Foto galerie člena pavloush   Click here to Send pavloush a Private Message   Add pavloush to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lolo
Stálý Člen

Karma uživatele lolo - 62% Pěstitelská

Registrován: Apr 2014
Příspěvků: 54  

Příspěvek č. 173

Stravu a ziv. styl uz zmenil, toto ma byt iba nejaky "doplnok" ak nezozeniem viac, tak aspon nieco aby mal. Dakujem pekne za radu

Old Post 18-01-2015 v 20:24 PM
lolo je offline   Profil uživatele lolo   Find more posts by lolo   Foto galerie člena lolo   Click here to Send lolo a Private Message   Add lolo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
celek
Stálý Člen

Karma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% Pěstitelská

Registrován: Sep 2013
Příspěvků: 446  

Příspěvek č. 174

Ahoj,nějaká zkušenost či názor na homeopatický způsob dávkování FS? Setkal se stím někdo?

Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE

Old Post 19-01-2015 v 05:59 AM
celek je offline   Profil uživatele celek   Find more posts by celek   Foto galerie člena celek   Click here to Send celek a Private Message   Add celek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
John.Mall
Stálý Člen

Karma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% Pěstitelská

Registrován: Dec 2007
Příspěvků: 296  

Dotaz Příspěvek č. 175

citace:
Původní příspěvek od pavloush

Co však můžete udělat ihned, tak přejít na živou stravu. Je to základ!!!


A já zase myslím, že živá strava není základ, ale může pro člověka, který na to ještě není zvyknutý, působit jako velká zátěž.
A to je při onkologickém onemocnění chyba.
Jistě, zlepšit stravování určitě, tím ale myslím hlavně vyvážená strava.
Méně masa, více zeleniny, ovoce, luštěnin, ryb a celozrnného pečiva.
Pokud to jde, tak rozumný pohyb.
Ale to platí i pro zdravé lidi.
Můj názor.

Já to jebu...


Jsou chvíle, kdy Ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.

Old Post 20-02-2015 v 18:02 PM
John.Mall je offline   Profil uživatele John.Mall   Find more posts by John.Mall   Foto galerie člena John.Mall   Click here to Send John.Mall a Private Message   Add John.Mall to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Whiskey_777
Stálý Člen

Karma uživatele Whiskey_777 - 32% Pěstitelská

Registrován: Apr 2004
Příspěvků: 212 

Příspěvek č. 176

citace:
Původní příspěvek od John.Mall


A já zase myslím, že živá strava není základ, ale může pro člověka, který na to ještě není zvyknutý, působit jako velká zátěž.
A to je při onkologickém onemocnění chyba.
Jistě, zlepšit stravování určitě, tím ale myslím hlavně vyvážená strava.
Méně masa, více zeleniny, ovoce, luštěnin, ryb a celozrnného pečiva.
Pokud to jde, tak rozumný pohyb.
Ale to platí i pro zdravé lidi.
Můj názor.



Já bych tě zkusil jen poopravit pečivo celozrnné nebo tmavé vůbec nebrat..... je to zlo....
Zrní,semínka,klíčky ano...

Old Post 20-02-2015 v 18:42 PM
Whiskey_777 je offline   Profil uživatele Whiskey_777   Find more posts by Whiskey_777   Foto galerie člena Whiskey_777   Click here to Send Whiskey_777 a Private Message   Add Whiskey_777 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:07 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.2248080 seconds with 25 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív